Grupko.rs

590 din umesto 2.000 din za tretman gipsanih bermuda u trajanju od 40 minuta u Salonu lepote She Beauty!

Kategorije > Lepota & Spa
590 din umesto 2.000 din za tretman gipsanih bermuda u trajanju od 40 minuta u Salonu lepote She Beauty!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Tretman gipsanih bermuda  je metoda umotavanja tela oligovitaminskim elementima koji pospešuju cirkulaciju i gubitak  celulita i obima, na najkritičnijim delovima tela, usled kojeg se gubi od 1-2 konfekcijska broja, nakon samog jednog tretmana. Ovaj tretman se posebno preporučuje osobama čije telo zadržava višak tečnosti u organizmu, kao  i kod svih tipova celulita. Vodimo vas u salon salon lepote „She Beauty“  na jedan tretman u trajanju od 40 minuta, po ceni od 590 dinara!

Tretman „Gipsane bermude“ ili tačnije Body Wrapping je tretman namenjen za podsticanje protoka limfe koja izbacuje sve nagomilane toksine dreniranjem viška vode i razbijanjem masnih naslaga što automatski podrazuemva smanjenje obima a to je vidljivo u gubitku težine i smanjenju konfekcijskog broja već nakon prvog odrađenog tretmana.

Prilikom ovakvog tretmana tretmana koriste se multivitaminsko mineralne materije: silicijum, magnezijum, gvožđe, bakar, cink i oligoelementi koji deluju kroz kožu istog trenutka tako što ubrzavaju metabolizamzatežu kožu i snabdevaju ćelije potrebnim aktioksidansima koji su vaćni u borbi sa svim problemima lokupnog tela.

Tretman se obavlja tako što se na kritične regije koje se žele tretirati (bokovi, stomak, butine,..) masažom nanose losioni i serumi sa oligomineralnim kompleksom. Nakon toga se laganom aparaturnom masažom  obavlja stručna limfna drenaža kako bi se započeo proces drenaže viška tečnosti i toksina. Nakon toga se utrljava oligoton koji se vremenom stegne i tako oformi gips i ostavi da deluje.

Ceo tretman traje 40 minuta a rezultati su vidljivi već posle prvog odrađenog tretmana a u toku tretmana se izgubi i do 2l tečnosti. Preporuka je da se radi serija od 5-7 tretmana, jednom nedeljno.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva:Jedan tretman gipsanih bermuda jedne regije u trajanju od 40 minuta
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Jedan kupon je za jedan tretman
  • Možete kupiti više kupona
  • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme NEOPHODNO je da blagovremeno otkažete, minimum dan ranije,  jer će se u suprotnom vaš kupon tretirati da jeiskorišćen
  • Radno vreme salona: pon-pet 10-20h i sub 9-16h
  • Kupon možete iskoristiti do: 25.07.2015.godine

She Beauty

  • Jurija Gagarina 149, lokal 54, I sprat, Novi Beograd
  • 061/170-3051
590 din umesto 2.000 din za tretman gipsanih bermuda u trajanju od 40 minuta u Salonu lepote She Beauty!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2000 din.
Popust
70%
Kupljeno
24 kupona
Podeli sa prijateljima!