Grupko.rs - grupna kupovina, grupni popusti do 90%, najbolje dnevne ponude u gradu

555 din umesto 1.110 din za HIT letnje romane Ljubavnik lejdi Četerli ili Gospođa Bovari! Dostava na kućnu adresu je uračunata u cenu!

555 din
Vrednost:
1.110 din
Popust:
50%
Ušteda:
555 din
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 11
Sledeći put budite brži!
Facebook Twitter E-mail
555 din umesto 1.110 din za HIT letnje romane Ljubavnik lejdi Četerli ili Gospođa Bovari! Dostava na kućnu adresu je uračunata u cenu! 555 din umesto 1.110 din za HIT letnje romane Ljubavnik lejdi Četerli ili Gospođa Bovari! Dostava na kućnu adresu je uračunata u cenu! 555 din umesto 1.110 din za HIT letnje romane Ljubavnik lejdi Četerli ili Gospođa Bovari! Dostava na kućnu adresu je uračunata u cenu! 555 din umesto 1.110 din za HIT letnje romane Ljubavnik lejdi Četerli ili Gospođa Bovari! Dostava na kućnu adresu je uračunata u cenu! 555 din umesto 1.110 din za HIT letnje romane Ljubavnik lejdi Četerli ili Gospođa Bovari! Dostava na kućnu adresu je uračunata u cenu!
Napomene
  • Ponuda obuhvata jednu od dve ponuđenje knjige
  • Knjige koje su u ponudi: Ljubavnik lejdi Četerli i Gospođa Bovari
  • Jedan kupon podrazumeva jednu od navedenih knjiga
  • Možete kupiti više kupona
  • Dostava knjige je Post Express službom na kućnu/željenu adresu
  • Poštarina dostave je uračunata u cenu
  • Nakon dobijanja kupona, isti pošaljite na e-maila dresu: kucadobreknjige021@gmail.com uz sledeće podatke: ime i prezime i tačna adresa na koju želite da se knjiga isporuči
  • Radno vreme:  pon-pet 9 – 16h
  • Kupon možete iskoristi u periodu od: 06.08. – 06.09.2012.godine
Firma

ID Kuća Dobre Knjige

Adresa:
Jovana Hranilovića 51, 21 000 Novi Sad

Telefon:
021/6497-685

http://sr-rs.facebook.com/kknjige

Komentari
Više o ponudi

Leto je. Vi ste na plaži u nekom hladu jer je sunce jako i bilo bi dobro da u pauzama kupanja i sunčanja pročitate neko lako štampano štivo, kako bi vam vreme što brže prošlo. Mi vam današnjom ponudom predlažemo jednu od dve knjige koje će vas zabaviti u dokonim trenucima. Vaš izbor može biti knjiga “Ljubavnik lejdi Četerli” pisca Dejvida Herberta Lorensa ili knjiga “Gospođa Bovari” autora Gistava Flobera po, FANTASTIČNOJ, ceni od 555 dinara!

Obično već posle 3, 4 dana na letovanju ne znamo kako da potrošimo ono vreme na plaži kada se odmaramo i potražimo spas u nekoj hladovini  palminog drveća jer smo sve moguće opcije kojih smo se mogli setiti iskoristili prethodnih dana. Onda besomučno  kupujemo tzv.”žutu štampu” kako bi prekratili vreme, al ii ta mogućnost u nekom trenutku dosadi. Zašto ne biste vreme prekratili u čitanju veoma “pitkih” knjiga koje ne zahtevaju vašu preteranu koncentraciju, već vam pomažu da to neko “gluvo” vreme prođe što pre.

Grupko je za sve vas pripremio ponudu kojom vam je omogućio da izaberete jednu od dve ponuđenje knjige:

1.    
Roman “Ljubavnik lejdi Četerli” autora  Romana D.H. Lorensa, napisan 1928. godine koji govori o ženi, pripadnici aristokratije, Konstansi Četerli. Ona i njena sestra su odrasle uz nekonvencionalne roditelje koji su ih ohrabrivali da istražuju svoju seksualnost još u ranim godinama. Udaje se za Kliforda Četerlija, kada on dođe na jednomesečno odsustvo. Nakon šest meseci njega vraćaju iz rata paralizovanog i impotentnog. Konstansino otuđenje od muža vremenom raste i posle kraće ljubavne afere sa piscem Majklisom ulazi u vezu sa lovočuvarem imanja, Oliverom....

Žanr : Ljubavni –
Klasična književnost; Izdavač: Kuća dobre knjige; Godina izdavanja  2011.; Broj str. 441; Pismo: Latinica; Tvrd povez.

2.      Roman “Gospođa Bovari”  autora  Gistava Flobera predstavlja oštar psihološki portret žene, pripadnice francuske buržoazije, koja pritisnuta prazninom svog života neuspešno pokušava da ga ispuni romantičnim maštanjima, seksom i materijalnim stvarima. Ema Bovari je odraz jednog vremena i jedne društvene pojave koju objedinjuje pojam „bovarizam“ - nemoćna čežnja pojedinca ka neostvarenim ambicijama, beg od svakodnevne dosade.

Žanr: Klasična književnost; Izdavač: Kuća dobre knjige; Godina izdavanja: 2011.godina; Br. str. 424; Mek povez; Pismo: Latinica

Popusti se i uživaj!

BEOGRAD (115)
490 din
Vrednost:
1.800 din
Popust:
73%
Ušteda:
1.310 din

490 din umesto 1.800 din za izlivanje, nadogradnju, korekciju ili ojačavanje noktiju sa trajnim frenčom ili gel lakom u boji!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 11
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150718
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail
390 din
Vrednost:
1.400 din
Popust:
72%
Ušteda:
1.010 din

390 din umesto 1.400 din za 3 tretmana za decu 20 min ILI 2 tretmana za odrasle  u trajanju od tretman 40 min u slanoj sobi Maestral Sola!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 7
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150725
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail
790 din
Vrednost:
3.000 din
Popust:
74%
Ušteda:
2.210 din

790 din umesto 3.000 din za kompletan nutricionistički pregled + kontrolna merenja na svakih 15 dana u periodu od 3 meseca u Club Intelligent Nutrition u Balkanskoj ulici!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 6
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150725
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail

Newsletter - Grupna kupovina Srbija

Za poslovne partnere

Kako platiti - Načini plaćanja

Grupko obaćava