Grupko.rs

550 din za mikrodermoabraziju lica dijamantskim glavama u Poliklinici Pekić!

Kategorije > Lepota & Spa
550 din za mikrodermoabraziju lica dijamantskim glavama u Poliklinici Pekić!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Mikrodermoabrazija lica

- Smanjuje staračke pege

- Poboljšava tonus i teksturu kože

- Otklanja male bore i sužava proširene pore

Radi se o bezbednoj metodi koja pomoću dijamantske glave pilinguje kožu i time podstiče njeno intezivno obnavljanje. Dijamantska mikrodermoabrazija je mehaničko skidanje površinskih, izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakumom koji ujedino vrši i vakum masažu, što doprinosi boljem čišćenju lica, ali i poboljšavanju cirkulacije i limfne drenaže. Na taj način se podstiče rast novih ćelija kože u bazalnom sloju.

Šta je mikrodermoabrazija? 

Mikrodermoabrazija je vrlo blaga i neagresivna metoda uklanjanja površnog sloja kože, izumrlih ćelija stratum korneuma. To je jedna od baznih procedura poboljšanja teksture kože, a prvi put je počela da se primenjuje u Italiji 1985. godine i od tada se primenjuje u gotovo svim zemljama sveta. 

Kome je namenjena?

Mikrodermoabrazija je primenljiva i uspešna kod svih tipova kože: mladjih, starijih, svetle ili tamne puti. Mikrodermoabrazija se koristi za smanjivanje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju sitnih bora, korekciju površnih ožiljaka i hiperpigmentacije.

Tretman mokrodermoabrazije lica nije preporučljiv za osobe sa osetljivom kožom i izraženim kapilarima. Nakon tretmana mikrodermoabrazje sledi ultrazvučno unošenje ampule u zavisnosti od tipa kože.

Koliko je ova metoda uspešna? 

Uzimanjem uzoraka kože i analizom nakon primene tretmana mikrodermoabrazije zaključak je da promene ne nastaju samo u najpovršnijem sloju kože već u svim nivoima i u svim strukturama tretirane kože. Promena u debljini kože najizražajnija je u površnom sloju epidermu. Takodje, pigmentne ćelije postaju ujednačene veličine i broja. U trećem sloju kože, dermu, krvni sudovi imaju izražajniji splet čime se omogućava bolja oksigenacija kože i broj koleagenih vlakana. Kolagena vlakna nakon tretmana postaju čvršća, gušća i orjentisana horizontalno.

Poliklinika "Pekić"
 
Poliklinika "Pekić" pruža usluge lekara svih specijalnosti koji rade preglede i dijagnostiku na vrhunskim uređajima najnovije generacije i u veoma prijatnom ambijentu. Čast im je što je ogroman broj pacijenata do sada poklonio poverenje njihovim stručnjacima i nadaju se da ćete i Vi to učiniti i postati deo njihove velike porodice. Lekari i drugo osoblje Vam stoje na raspolaganju 24 časa svakog dana u godini!
Popusti se i uživaj!
Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Mikrodermoabrazija lica dijamantskim glavama 
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Kada dobijete kupon potrebno je da zakažete termin, par dana unapred
  • Za sva dodatna pitanja i zakazivanje tretmana: 011/409-03-83 ; 065/ 804-08-50
  • Radno vreme: Ponedeljak-Petak 09-20h, Subota 09-15h
  • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme, neophodno je da, blagovremeno, otkažete, jer će se, u suprotnom, kupon smatrati da je iskorišćen
  • Kupon možete iskoristiti do: 15.01.2018. godine

Poliklinika Pekić

  • Bulevar Zorana Đinđića 123 g, lokal 6, Beograd
  • 011/409-03-83 065/ 804-08-50
550 din za mikrodermoabraziju lica dijamantskim glavama u Poliklinici Pekić!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2000 din.
Popust
72%
Kupljeno
17 kupona
Podeli sa prijateljima!