Grupko.rs - grupna kupovina, grupni popusti do 90%, najbolje dnevne ponude u gradu

550 din umesto 1.100 din za školu šminkanja i nege lica uz stručne savete profesionalnh šminkera i stilista! Popust 50%!

550 din
Vrednost:
1.100 din
Popust:
50%
Ušteda:
550 din
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 22
Sledeći put budite brži!
Facebook Twitter E-mail
550 din umesto 1.100 din za školu šminkanja i nege lica uz stručne savete profesionalnh šminkera i stilista! Popust 50%! 550 din umesto 1.100 din za školu šminkanja i nege lica uz stručne savete profesionalnh šminkera i stilista! Popust 50%! 550 din umesto 1.100 din za školu šminkanja i nege lica uz stručne savete profesionalnh šminkera i stilista! Popust 50%! 550 din umesto 1.100 din za školu šminkanja i nege lica uz stručne savete profesionalnh šminkera i stilista! Popust 50%! 550 din umesto 1.100 din za školu šminkanja i nege lica uz stručne savete profesionalnh šminkera i stilista! Popust 50%!
Napomene
  • Ponuda obuhvata školu šminkanja i nege lica uz stručne savete profesionailnh šminkera i stilista
  • Škola traje 3h
  • Možete kupiti više kupona
  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Nakon dobijanja kupona neophodno je da kontaktirate školu kako bi se dogovorili oko termina: 064/038-0184
  • Kupon možete iskoristiti u periodu od 10.08. – 10.09.2012.godine
Firma

Edukativni centar Total Edu

Adresa:
Svetogorska 3/4, Beograd

Telefon:
064/1018-020

http://total-edu.rs/

Komentari (1)
Više o ponudi

Da li su vaši komentari svaki put kada ugledate neku naslonvu stranu nekog modnog časopisa: Zašto ja ne umem da se našminkam kao ona? Odgovor je veoma lak i morate biti svesne da to što vidite je zapravo delo raznih programa koji se koriste u te svrhe kako bi one izgledale neverovatno glamurozno. A, onda se desi da tu istu devojku sa naslovne strane vidite na ulici kažete – Ne, nije to ona, jer izgleda potpuno neugledno i skoro neprepoznatljivo. Iskoristite ovu Grupkovu ponudu i naučite da se pravilno šminkate, kako pravilno da negujete svoje lice i „ukradite“ nekoliko saveta od stilista koji će vam otkriti razne tajne mode koji će vam zatrebati u svakodnevnih situacijama. Cena od 550 dinara je zaista mala u odnosu na ono što ćete naučiti na ovom kursu, jer rad na sebi (iznutra) ali i spolja je nešto na čemu treba da radite celog života!

Ah, ta šminka. Probali ste sve aktuelne proizvode ali niste baš vični u samoj aplikaciji istih. Niste baš sigurni da li „cat eyes“ možete upotrebiti danju ili su one samo prikladne za noćne provode, koja boja senki pristaje vašoj boji očiju, kada i kako se pravilno koriste tečni, kameni ili puder u prahu.Sve to pa i još dosta više saznaćete u školi šminkanja, pravilne nege lica i stilskog obrazovanja u edukativnom centru Total Edu!

Edukativni centar Total Edu se nalazi u samom centru Beograda u Balkanskoj 33/4 gde ćete u prijatnom ambijentu uz profesionalne učitelje saznati odgovore na sva svitanja koja su vas „mučila“ do sada.

Ne propustite ovu, ZAISTA, fenomenalnu priliku da naučite sve tajne šminkanja i saznate još ponešto o sebi  što niste znali!

Popusti se i uživaj!