Grupko.rs

Mesec dana folklora!

Kategorije > Sport & Zabava
50 din za mesec dana sekcije folklora za sve uzraste u najboljem kulturno - umetničkom društvu GSP Nikola Tesla iz Beograda! Drugi mesec sa popustom od 50%!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi
  • Mesec dana sekcije folklora
  • Mogućnost pohadjanja idućeg meseca uz popust od 50%
  • KUD GSP Nikola Tesla
  • Za sve uzraste

 

Kulturno - umetničko društvo GSP Nikola Tesla nosi ogromnu tradicuju, a ime je dobilo po ličnom odobrenju Nikole Tesle. Ove godine proslavlja 92 godine postojanja i tim povodom  daje mogućnost svima da uz Grupkov kupon po ceni od samo 50 dinara pohadjaju mesec dana sekcije folklora, uz mogućnost da ostanu članovi društva po promotivnoj ceni uz 50% popusta, što iznosi 750 din! 

Kulturno - umetničko društvo GSP Nikola Tesla  osnovano je  1926. godine kao Pevačko društvo na inicijativu grupe radnika tadašnje Uprave tramvaja i osvetljenja.
Iste godine osnivači su uputili pismo slavnom naučniku sa naših prostora, Nikoli Tesli u Ameriku sa molbom da dozvoli da Pevačko društvo ponese njegovo ime. Posle dva meseca, veliki, na svim meridijanima poznat naučnik, Nikola Tesla odgovorio je osnivačima da mu je izuzetno drago što može da da saglasnost. Uz odgovor, Nikola Tesla šalje i idejno rešenje amblema društva. Za proslavu desetogodišnjice društva Tesla šalje zastavu sa kopljem. Ona se i danas čuva sa ponosom u prostorijama KUD-a. Posle dobijene dozvole, rad društva je dobio novi zamah u godinama koje su sledile. Osnovane su nove sekcije, okupljani novi članovi, a 1946. godine KUD Nikola Tesla proglašeno je za najbolje u Beogradu, a ove godine na prestižnom takmičenju folkloraša u Valjevu osvojili su srebrni opanak.

Društvo danas radi u okviru Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd. U svom sastavu KUD GSP Nikola Tesla ima nekoliko sekcija i to:  Ansambl narodnih igara (koji čine prvi ansambl ,ansambl veterana, mladji deciji ansambl, srednji dečiji ansambl, pripremni ansambl),Orkestar, Sekcija španskih igara, Likovna sekcija, Hor veterana i Književni klub.
Popusti se i uživaj!
Napomene ponude
  • Ponuda podrazumeva: Mesec dana sekcije folklora za sve uzraste i prvi sledeći mesec sa popustom od 50% u KUD GSP Nikola Tesla
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Obavezna je najava novih članova na telefon: 064/1457-922 ili 062/68 33 11 
  • Kupon možete iskoristiti do 15.11.2018. godine

KUD GSP Nikola Tesla

50 din za mesec dana sekcije folklora za sve uzraste u najboljem kulturno - umetničkom društvu GSP Nikola Tesla iz Beograda! Drugi mesec sa popustom od 50%!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
1500 din.
Popust
97%
Kupljeno
18 kupona
Podeli sa prijateljima!