Grupko.rs

490 din za popravku i plombiranje zuba, zamenu stare plombe ili uklanjanje kamenca sa poliranjem zuba! Da osmeh sija! Popust 75%!

Kategorije > Stomatolog
490 din za popravku i plombiranje zuba, zamenu stare plombe ili uklanjanje kamenca sa poliranjem zuba! Da osmeh sija! Popust 75%!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Zdravi i beli zubi moraju biti jedna među bitnijih stvari o kojima treba da vodite računa. Isuvišno je da vam nabrajamorazloge. Kako bismo vam pomogli u redovnoj prevenciji od nastanka bolesti zuba i usne duplje, Grupko je, u dogovoru sa Dr Jasnom Madžarev, oformio ponudu kojom možete ukloniti kamenac sa zuba i poliranje istih ili odabrati popravku zuba i postavljanje bele plombe za iznos od samo 490 dinara!

Ukoliko imate problem sa karijesom  ili kvarnim zubom današnju ponudu možete da iskoristite za popravku zuba i postavljanje jedne bele plombe. Plombiranje zuba se vrši ukoliko je krunica delimično zahvaćena karijesom i na taj način se ne samo vraća morfologija, funkcija i boja vašeg prirodnog zuba već se i remineralizuje zubno tkivo i stvara terapeutski efekat.

Ukoliko imate zdrave zube ponudu možete iskoristiti za skidanje zubnog kamenca i poliranje zubaSkidanje kamenca sa zubanema za efekat samo lepši izgled vaših zuba, nego predstavlja i idealnu prevenciju protiv karijesa i drugih bolesti zuba. Ni najbolja higijena zuba ne može u potpunosti da spreči nastanak zubnog kamenca. Nakon skidanja kamenca, potrebno je obaviti i poliranje zuba kako bi površina zuba postala glatka i manje podložna za stvaranje kamenca.

Nemojte odlagati posete stomatologu jer ćete time samo pogoršati stanje vašeg trenutnog problema. Odlazak kod stomatologa više ne mora značiti bolne intervencije od kojih se preznojite svaki put kada sednete na stolicu u stomatološkoj ordinaciji. Razvojem tehnologije došlo se do načina da se sve stomatološke intervencije rade bezbolno a sve u cilju zadovoljstva korisnika stomatoloških usluga. Preventiva je pola puta to zdravih zuba i trebalo bi je praktikovati do 3 puta godišnje. Pored ove preventive, neophodno je i pravilno održavati svakodnevnu higijenu zuba.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Popravka i plombiranje zuba, ili zamena plombe (bez lečenja kanala), ili uklanjanje kamenca i poliranje zuba
  • Možete kupiti više kupona
  • Jedan kupon važi za jednu osobu i jednu od navedenih usluga
  • Nakon dobijenog kupona neophodno je izvršiti zakazivanje, minimum 3 dana ranije,na telefon: 011 33 70 777  ili   064 15 666 51
  • Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
  • Radon vreme stomatološke ordinacije: pon-pet 12-19h
  • Ponudu možete iskoristiti do 01.07.2015.godine

Stomatološka ordinacija Dr Jasna Madžarev

  • Ruzveltova 19,Beograd
  • 011 33 70 777 064 15 66 651
490 din za popravku i plombiranje zuba, zamenu stare plombe ili uklanjanje kamenca sa poliranjem zuba! Da osmeh sija! Popust 75%!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2000 din.
Popust
75%
Kupljeno
38 kupona
Podeli sa prijateljima!