Grupko.rs

490 din za mezoterapiju lica i vrata u estetik studiju Viktorija kod Vukovog spomenika! Na 4 kupljena kupona peti tretman GRATIS!

Kategorije > Lepota & Spa
490 din za mezoterapiju lica i vrata u estetik studiju Viktorija kod Vukovog spomenika! Na 4 kupljena kupona peti tretman GRATIS!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Nekad je važilo pravilo da za lepotu morate da stisnete malo zube i da pretrpite po koju bolnu proceduru... a onda je medicina umešala prste u kozmetologiju i sad ne morate više ništa da trpite, nema bola, samo treba da znate šta želite da postigente a savremene kozmetičke metode za kratko vreme dovešće do rezultata. Mezoterapija lica i vrata bez igala za samo 490 din uveriće Vas u to!

Najnovija metoda podmlađivanja kože lica, vrata i dekoltea, aparatom kojim se postiže maksimalna infiltracija i apsorpcija preparata, kompleksnija nega kože, i tretman se dovodi do najvišeg stepena efikasnosti. Pažljivo odabrane kombinacije seruma, aktivnih fluida i vitaminskih koktela se sasvim prijatno bez igle dubinski aplikiju pod kožu.Tretman deluje na zatezanje kože, beljenje i hidrataciju kože, uklanjanje pigmentacije, eliminaciju podočnjaka i tamnih kolutova oko očiju, drenirenje toksina.

Efekat je odmah vidljiv, koža je nakon tretmana nahranjena, regenerisana i podmlađena, bore su pliće, a lice izgleda mlađe, jedrije i sveže.
 
Kome je namenjena mezoterapija?

Savetuje se da se počne s mezoterapijom već u kasnim dvadesetim godinama života u svrhu pomlađivanja lica i prevencije starenja. Mezoterapija ima dobre učinke kod osoba sa suvom kožom, osoba kod kojih su izraženi znakovi fotostarenja, te kod osoba sa zrelijom kožom. Opšte je pravilo da mezoterapiju ne radimo kod trudnica i dojilja, osoba koje boluju od autoimunih bolesti, osoba koje imaju aktivan herpes ili druge zarazne bolesti kože.
 
Fitness i Estetik studio Viktorija vam pruža savršene uslove za prijatno, komforno i efikasno vežbanje, a uz specijalne tretmane za negu lica i tela, rezultati će biti potpuni.
 
U Estetik studiju posvetite svom telu pažnju koju zaslužuje. Relaksirajte se, oporavite, podmladite uz izabrani tretman lica i tela. Salon se nalazi u blizini centra grada - nedaleko od Vukovog spomenika, pa je svojom lokacijom dostupan svima raspoloženim kako za relaksaciju, tako i za pravi trening!
Popusti se i uživaj!
Napomene ponude
  • Ponuda obuhvata: Mezoterapiju lica i vrata
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Na 4 kupljena kupona 5-ti tretman dobijate GRATIS
  • Potrebno je zakazivanje na tel: 011/3862-207 ili  064/640-8169
  • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, obavezno otkažite minimum dan ranije, u suprotnom će se vaš kupon smatrati iskorišćenim
  • Radno vreme:Pon-Pet 10-21h, Subotom 11-18h
  • Rok iskoristivosti kupone je: 15.11.2017.

Estetski studio Viktorija

  • Ruzveltova 10, Beograd
  • 011/3862-207 064/640-8169
490 din za mezoterapiju lica i vrata u estetik studiju Viktorija kod Vukovog spomenika! Na 4 kupljena kupona peti tretman GRATIS!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2000 din.
Popust
75%
Kupljeno
16 kupona
Podeli sa prijateljima!