Grupko.rs

490 din umesto 2.000 din za nehirušku liposukciju - za 10 dana do 5kg manje u Endermološkom LPG centru! Šta kažete, naše dame?

Kategorije > Zdravlje
490 din umesto 2.000 din za nehirušku liposukciju - za 10 dana do 5kg manje u Endermološkom LPG centru! Šta kažete, naše dame?
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Uzmite svoj život u svoje ruke! Gojaznost je najrasprostranjenija bolest savremenog čoveka i svakodnevno nam ukazuje na to da je problem viška kilograma izuzetno čest i da zahteva ozbiljniji pristup u rešavanju problema uz stručnu pomoć. Vodimo vas u Endermološki LPG centar na tretman mršavljenja a bez gladovanja u Endermološkom centru LPG, po ceni od 490 dinara!

Ne postoji osoba koja za sebe neće reći da negde primećuje višak kilogram, na svojem telu. U ljudskoj svesti je zapisana činjenica da ideal, u svakom smsilu, mora biti primaran i da ženska lepota mora biti primarni uslov.

Najčešće uzročnici gojaznosti mogu biti prekomeran unos hrane, nedovoljna fizička aktivnost, umor, stres, nervoza, poremećaj metabolizma, disbalans hormona, intolerancija na namirnice, genetski faktor, upotreba lekova, toksini iz okoline, itd.

Poboljšajte kvalitet života.

Ponuda biorezonantnom terapijom  podrazumeva:

Merenje procenta masnog tkiva u odnosu na vašu telesnu težinu,
Utvrđivanje BMI vrednosti,
Određivanje idealne telesne težine,
Idividualna preporuka pravilne ishrane, i
MagnetSpace terapija – podstiče probavu, pospešuje se detoksikacija organizma, regulišu se biohemijski procesi ćelija, otklanjanje stresa  i uspostavljanje entgetske i metabolički procesi.

MagnetSpace aparatom vršimo stimulaciju akupunkturnih tačaka i na taj način podstičemo ubrzanu razgradnju masti i izbacivanje toksina iz tela. Na ovaj način balansiraju se sve telesne, emotivne pa i mentalne funkcije, a kao rezultat dobićete vidno zdraviji i kvalitetniji život! Broj potrebnih terapija je krajnje individualan! Krajnji cilj programa jeste sticanje zdravih navika u ishrani i fizičkoj aktivnosti, što kasnije rezultuje održavanjem postignute težine.

Popusti se i uživaj!

 

Napomene ponude
 • Ponudom se podrazumeva:  Biorezonantna terapija za sve uzraste, svih starosnih dobi
 • Tretmano se podrazumeva: Merenje procenta masnog tkiva u odnosu na vašu telesnu težinu, Utvrđivanje BMI vrednosti, Određivanje idealne telesne težine, Idividualna preporuka pravilne ishrane, i MagnetSpace terapija – podstiče probavu, pospešuje se detoksikacija organizma, regulišu se biohemijski procesi ćelija, otklanjanje stresa  i uspostavljanje entgetske i metabolički procesi.
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Nakon dobijenog kupona neophodno je da zakažete termin odlaska
 • Nakon dobijenog kupona neophodno je da zakažete vaš odlazak011 33 46 531 ili 011 32 39 502
 • Adresa Endermološkog centra je Terazije 29, II sprat, Beograd
 • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, NEOPHODNO je da, BLAGOVREMENO, minimum 1 dan ranije, otkažete jer će se, u usprotnom, vaš kupon tretirati da je iskorišćen
 • Kupon možete iskoristiti do: 20.06.2015.godine

Endermološki centar LPG

 • Terazije 29,II sprat, Stari grad, Beograd
 • 011/323-8844 011/334 6531
 • www.celulit.rs
490 din umesto 2.000 din za nehirušku liposukciju - za 10 dana do 5kg manje u Endermološkom LPG centru! Šta kažete, naše dame?
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2000 din.
Popust
75%
Kupljeno
40 kupona
Podeli sa prijateljima!