Grupko.rs

490 din umesto 1.900 din za estetski SPA pedikir i manikir - sređivanje, piling, masaža i lakiranje u lux studiu lepote Duda S! Popust 76%!

Kategorije > Manikir i pedikir
490 din umesto 1.900 din za estetski SPA pedikir i manikir - sređivanje, piling, masaža i lakiranje u lux studiu lepote Duda S! Popust 76%!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Nokti vaših ruku i nogu moraju biti besprekorno uredni. Prvi, i osnovni, princip lične higijene, jeste da je sve čisto i uredno. Nokti treba uvek da izgledaju besprekorno i negovano, bilo da ste žensko ili muško. Danas vas Grupko vodi u lux studio Duda S, gde ćete po ceni od 490 dinara rešiti postojeći problem i ulepšati vaše noktice!

Ruke su izložene raznim spoljašnjim uticajima i zato im je potrebno posvetiti posebnu pažnju. Ruke je nemoguće sakriti. Često ’oslikavaju’ starosnu dob ali i činjenicu da li im dovoljno posvećujete pažnju. Osnovna nega ruku i noktiju podrazumeva redovno čišćenje, popravka i oporavak noktiju kako bi vaši nokti bili zdravi, lepi i dugi.

Stopala nas vode kroz čitav život. Često zanemarujemo činjenicu da one drže ceo naš skeletni sistem. Nekada smo pregrubi prema njima i koristimo neudobnu ili obuću sa visokom štiklom a naša stopala i prsti onda moraju da se bore sa novonastalom situacijomm i silom gravitacije kako bi održali skelet u pravom položaju. Izraženi čukljevi, nemogućnost pravilnog hoda kada ste bosi usled skarećenja tetiva stopala koja nastaju preteranim nošenjem obuće koja ima većusštiklu od 3, 4 cm čini da se naša stopala osećaju umorno, otečeno i prisutan bolan osećaj. Ako već ne možete da odolite ženskim trendovima i nošenju takve obuće, onda možete svojim nogama podariti tretman opuštanja i tretman pedikira.Nagradite ih pravilnom negom jer zdrava i negovana stopala utiču na zdravlje celog tela. Osnovni zadatak pedikira je zaštita stopala i noktiju u cilju sprečavanja traumatskih promena na njima.

Ovom ponudom vas vodimo u  lux studiu Duda S  koji će u prijatnom ambijentu, učiniti vaše nokte savršenim. Tretman se sastoji od sređivanja noktiju i nokatne regije, piling, masaža ruku i stopala i lakiranje u boji, po želji.

Tretman kakva prava dama ne sme da propusti!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Estetski SPA manikir i estetski SPA pedikir
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Obavezno zakazivanje min 3 dana ranije na tel:  069/555-5570
  • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme, neophodno je da, blagovremeno, otkažete jer će se, u suprotnom, kupon smatrati da je iskorišćen
  • Radno vreme salona: pon-pet 12-20h
  • Kupon možete iskoristiti do: 10.05.2015.godine

Kozmetički salon Duda S

  • Čumićeva 2, I sprat,(lok. 97), Beograd
  • 069/555-5570
490 din umesto 1.900 din za estetski SPA pedikir i manikir - sređivanje, piling, masaža i lakiranje u lux studiu lepote Duda S! Popust 76%!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
1900 din.
Popust
74%
Kupljeno
60 kupona
Podeli sa prijateljima!