Grupko.rs - grupna kupovina, grupni popusti do 90%, najbolje dnevne ponude u gradu

450 din za minđuše od poludragog kamenja i kristala po izboru! Oduvek se govorilo da je zlato i drago kamenje najbolji prijatelj svake žene. Šta čekate?

450 din
Vrednost:
900 din
Popust:
50%
Ušteda:
450 din
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 10
Sledeći put budite brži!
Facebook Twitter E-mail
450 din za minđuše od poludragog kamenja i kristala po izboru! Oduvek se govorilo da je zlato i drago kamenje najbolji prijatelj svake žene. Šta čekate? 450 din za minđuše od poludragog kamenja i kristala po izboru! Oduvek se govorilo da je zlato i drago kamenje najbolji prijatelj svake žene. Šta čekate? 450 din za minđuše od poludragog kamenja i kristala po izboru! Oduvek se govorilo da je zlato i drago kamenje najbolji prijatelj svake žene. Šta čekate? 450 din za minđuše od poludragog kamenja i kristala po izboru! Oduvek se govorilo da je zlato i drago kamenje najbolji prijatelj svake žene. Šta čekate? 450 din za minđuše od poludragog kamenja i kristala po izboru! Oduvek se govorilo da je zlato i drago kamenje najbolji prijatelj svake žene. Šta čekate?
Napomene
  • Ponuda obuhvata jedan par minđuša od poludragog kamena i kristala
  • Kristali u ponudi (rozenkvarc, tirkiz, ametist, mesečev kamen, žad, oniks ili ahat)
  • Jedan kupon važi za jedan par minđuša
  • Možete kupiti više kupona za sebe ili druge osobe
  • Nakon dobijenog kupona neophodno je da se najavite telefonom 011/2408-480
  • Radno vreme prodavnice:  pon-pet 10-220h i  sub 10-16h
  • Ponudu možete iskoristiti u periodu od 04.09. – 14.09.2012.godine
Firma

Miss Simona

Adresa:
Bulevar kralja Aleksandra 242, Zvezdara, Beograd

Telefon:
011/2408-480

Komentari
Više o ponudi

Generalno, žene vole nakit: minđuše, prstenčić, ogrlica, narukvica, svaka žena će vam reći da voli nešto od spomenutog. Najjednostavnija odevna kobinacija sa dodatkom ogrlice  učiniće odevnu kombinaciju izuzetno elegantnom. Ove sezone minđuše, pored prstenja, su apsolutni HIT! Ako spadate u one osobe koje dan ne mogu da zamisle bez minđuša, onda je današnja ponuda za vas! Ali, ako ste od onih koji u svojem okruženju imaju osobe koje su “lude” za minđušama, onda je ova ponuda pravi izbor kojim ćete ih oduševiti. Po ceni od 450 din dobijate jedan par minđuša od  poludragog kamena ili kristala u boji po želji.

Reč minđuša potiče od turske reči mengus. U Indiji i Turskoj bušenje uši malim devojčicama je bio ritual i uvođenje u novi život. Bušenje ušiju je bio običaj starih naroda jer se smatralo da je ušna resica povezana sa radom mozga, zbog čega su oni bušili uši i stavljali minđuše kako bi stimulisali brži rad mozga. I, nas su, nekada, mame, teke, bake vodile kod zlatara na bušenje ušiju kako bi ulepšale naše glavice. Kada smo porasle, same smo uvidele čari ovog sjajnog komada nakita. Minđuše se, najčešće, kombinuju sa odećom, frizurom i obućom. Viseće, na klips, od perlica ili kristala, minđuše mogu da budu odličan saveznik ukoliko želite da na nekoga ostavite lep i jak utisak. Lepo dizajnirane i izrađene minđuše su, svakako, nakit koji vam može pomoći da izgledate savršeno u svim prilikama. 

Današnja ponuda je napravljena za sve one koje drže do sebe, do svog imidža i kompletnog utiska koji ostavljate na druge osobe ili, pak, želite da iznenadite svoje drugarice, mame, tetke, sestre nakit od poludragog kamenja ili kristala (rozenkvarc, tirkiz, ametista, mesečevog kamena, žada, oniksa ili ahata). Svaki od njih ima svoja dejstva na nas u pozitivnom smislu pa ćemo vam za neke i reći po par bitnih stvari.

Rozenkvarc – simbol nežne ljubavi, zato olakšava emotivne probleme i leči srce. Budi u nama životnu radost, podstiče na vernost i ljubav, jača smisao za lepotu. Privlaci i zadrzava muske poglede. Ne sme da se drži na suncu jer bledi. Donosi unutrašnji mir i ljubav prema sebi. Pomaže u kriznim razdobljima. Deluje na srce i krvotok. Detoksifikuje jer poboljšava rad bubrega, podmlađuje i revitalizuje kožu. Pomaže kod Alzheimerove i Parkinsonove bolesti.

Žad - Žad je kristal koji donosi mir, mudrost i ravnotežu. Svrstan je u istu kategoriju kao i dijamanti zbog svoje izvanredne opšte efikasnosti. To je kamen ravnoteže i isceljenja, smiruje neurozu i emocije zasnovane na strahu. On nikada ,ni na koji način, ne može da povredi čoveka koji ga nosi, jer jednostavno ne apsorbuje loše vibracije iz okoline. Štiti nas od negativnosti i neprestano izračuje umirujuće i pročišćujuće energije. Žad je u stanju da uspostavi i učvrsti vezu između različitih slojeva mentalnog tela i uveća intelektualni potencijal.

Prodavnica Miss “Simona” je posebno mesto za sve prave poštovaoce unikatnog i kvalitetnog nakita i aksesoara. Na jednom mestu, za sve vaše prilike, nalazi se sve što vam je potrebno da istaknete svoj jedinstveni imidž, možda promenite sadašnji ili svoje drage osobe unikatnim minđušama, ostalim nakitom, tašnama, maramama i mnogim detaljima koje ovaj “šiz” mesto ima u ponudi.

Popusti se i uživaj!

BEOGRAD (130)

Newsletter - Grupna kupovina Srbija

Za poslovne partnere

Kako platiti - Načini plaćanja

Grupko obaćava