Grupko.rs

45 evra za 10 dana/7 noćenja u Paraliji sa obezbeđenim prevozom i smeštajem u organizaciji agencije Oktopod Travel! Polazak 24.5.2015.!

Kategorije > Putovanja
45 evra za 10 dana/7 noćenja u Paraliji sa obezbeđenim prevozom i smeštajem u organizaciji agencije Oktopod Travel! Polazak 24.5.2015.!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

PARALIA – 10 dana / 7 NOĆI

Prevoz + smeštaj (1/2, 1/3 – po osobi)

 Aranžman traje: 24.5. – 31.5.2015.godine

Cena: 45 evra

 

Paralia  poznato je turističko mesto u Grčkoj, najpoznatije po letnjim turističkim aranžmanima tokom letnje sezone. Prostire se na ukupono 1.849 km2.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

I DAN – Polazak iz Beograda u večernjim časovima sa parking bloka 42 (preko puta ulaza u OTC Novi Beograd) tačno vreme i mesto polaska autobusa proveriti 2 dana pre putovanja. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.

II DAN – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14.00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).

III - VIII DANA – Boravak na bazi 7 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

IX DAN – Napuštanje smeštaja do 9.00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

X DAN – Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.


Cena za 4-u I/ili 5-u odraslu osobu u 1/4 i 1/5 studijima ili apartmanima iznosi - 40 evra

Cena za decu do 12 godina u pratnji dve punoplative odrasle osobe iznosi - 40 evra (deca od 2 do 12 godina dobijaju svoj ležaj i sedište u autobusu)SMEŠTAJ

VILA ADAM se nalazi na 70 m od plaže, u centru mesta, u blizini supermarketa, butika, restorana, kafića i ostalih brojnih sadržaja ovog živopisnog letovališta.

Smeštajne jedinice u našoj ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji na prvom i drugom spratu. Svaki studio poseduje opremljen kuhinjski deo, terasu, kupatilo, fen, TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta 5 € dnevno).
Slike vile kao i ostale detalje možete videti ovde: http://bit.ly/1CIM66g  

VILA ERATO
Nalazi se na 20 m od plaže, u centru Paralije (50 m desno od crkve), na samom šetalištu. U neposrednoj blizini vile nalaze se brojni butici, prodavnice, taverne i barovi.
Vila Erato je kuća apartmanskog tipa. U našoj ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne studije, kao i četvorokrevetne i petokrevetne apartmane smeštene na prvom, drugom i trećem spratu. Sve smeštajne jedinice imaju opremljen kuhinjski deo, kupatilo, TV, terasu, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta 5 € dnevno).

Slike vile kao i ostale detalje možete videti ovde: http://bit.ly/1yu7UGt   

VILA ARHODISA

Nalazi se na 400 m od plaže, u blizini supermarketa “Lidl”.

Hotel apartmanskog tipa poseduje recepciju, lobby bar, lift (koji ide do trećeg sprata pa se u dva apartmana u potkrovlju stiže stepenicama). U našoj ponudi imamo smeštajne jedinice na prvom i četvrtom spratu. Dvokrevetna studija gledaju na ulicu dok trokrevetna imaju ili pogled dvorište ili pogled ka susednoj zgradi. U potkrovlju se nalaze dva četvorokrevetna apartmana (francuski ležaj i dva standardna ležaja, jedan apartman ima pogled na ulicu a drugi na dvorište) koja imaju blagu kosinu i samo je u njima klima uračunata u cenu dok se u ostalim smeštajnim jedinicama doplaćuje na licu mesta 5 € dnevno. Sve smeštajne jedinice imaju opremljen kuhinjski deo, kupatilo, TV, terasu.

Slike vile kao i ostale detalje možete videti ovde: http://bit.ly/1FSSawj


CENOM ARANŽMANA, PO OSOBI, SE PODARAZUMEVA:

Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja
Najam izabranog smeštaja na bazi 7 noćenja
Usluge licenciranog pratioca grupe
Usluge predstavnika organizatora putovanja ili ino-partnera na destinaciji
Troškove organizacije i realizacije aranžmana

CENOM ARANŽMANA SE NE PODRAZUMEVA:

Međunarodno zdravstveno osiguranje Wiener Stadtische (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 evra) cena po osobi dnevno: 1 evro (odrasle osobe od 18 – 70 god); 0,5 evra (deca od 6 meseci – 18 god);  2 evra (starije osobe od 71 – 83 god)

Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu


DOPLATE:

Za jednu odraslu  osobu 80 % od cene aranžmana (doplata se odnosi na devizni deo cene aranžmana)

Za klima uređaj 4-8 evra dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a čije korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta

Za polupansion (doručak + večera – meni, klasičan način usluživanja) u nekom od lokalnih restorana – cena od 10 evra dnevno, po osobi - doplata se vrši na licu mesta


POLASCI IZ DRUGIH MESTA 
(mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

SUBOTICA - doplata 2.500 dinara po osobi (povratna karta)

LOZNICA– doplata 2.000 dinara po osobi (povratna karta)

NOVI SAD, ŠABAC – doplata 1.800 dinara po osobi (povratna karta)

KRAGUJEVAC, KRUŠEVAC – doplata 1.000 dinara po osobi (povratna karta)


VAŽNE NAPOMENE:

Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa

Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Sedišta u autobusu su numerisana i zavise od vremena prijave za aranžman. U autobusu dete preko 2 godine mora imati svoje sedište (ne može sedeti u krilu)

Oktopod travel ne snosi odgovornost za sve informacije date usmenim putem, kao i za informacije dobijene od strane subagenata (posrednika u prodaji aranžmana). Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)

Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene na monetarnom tržištu, promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima

Klijenti su u obavezi da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja, i da svojim potpisom na prijavi/ugovoru o putovanju daju saglasnost sa istom

Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.

 Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Turističke agencije Oktopod travel. Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

 

Popusti se i uživaj

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Vrednosni vaučer kojim ostvarujete popust od 50% na putovanje u Paraliju, po navedenom programu
  • Cena putovanja (SAMO UZ GRUPKO VAUČER) iznosi 45 evra, i tu cenu plaćate u agenciji na rate, do datuma polaska
  • Ponudom se podrazumeva: Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja; Najam izabranog smeštaja na bazi 7 noćenja; Usluge licenciranog pratioca grupe; Usluge predstavnika organizatora putovanja ili ino-partnera na destinaciji I Troškove organizacije i realizacije aranžmana
  • Ponudo se ne podrazumeva: Međunarodno zdravstveno osiguranje Wiener Stadtische (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 evra) cena po osobi dnevno: 1 evro (odrasle osobe od 18 – 70 god); 0,5 evra (deca od 6 meseci – 18 god);  2 evra (starije osobe od 71 – 83 god); Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
  • POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana): SUBOTICA - doplata 2.500 dinara po osobi (povratna karta); LOZNICA– doplata 2.000 dinara po osobi (povratna karta; NOVI SAD, ŠABAC – doplata 1.800 dinara po osobi (povratna karta) I KRAGUJEVAC, KRUŠEVAC – doplata 1.000 dinara po osobi (povratna karta)
  • DOPLATE: Za jednu odraslu  osobu 80 % od cene aranžmana (doplata se odnosi na devizni deo cene aranžmana); Za klima uređaj 4-8 evra dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a čije korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta I Za polupansion (doručak + večera – meni, klasičan način usluživanja) u nekom od lokalnih restorana – cena od 10 evra dnevno, po osobi - doplata se vrši na licu mesta
  • Možete kupiti više kupona
  • Obavezna je rezervacija u napred na telefon: 011 283 50 32 ili 011 283 30 79
  • Uz ovu ponudu važe OUP T. A. Oktopod Travel
  • Kupon možete iskoristiti do 24.05.2015. godine
 

Turistička Agencija Oktopod Travel

45 evra za 10 dana/7 noćenja u Paraliji sa obezbeđenim prevozom i smeštajem u organizaciji agencije Oktopod Travel! Polazak 24.5.2015.!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
Vaučer
Popust
Vaučer
Kupljeno
23 kupona
Podeli sa prijateljima!