Grupko.rs - grupna kupovina, grupni popusti do 90%, najbolje dnevne ponude u gradu

400 din za ULTRA popularnu predstavu Dogodine u isto vreme u kojoj će vas Lane Gutović dovesti do suza, naravno od smeha!

400 din
Vrednost:
800 din
Popust:
50%
Ušteda:
400 din
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 70
Sledeći put budite brži!
Facebook Twitter E-mail
400 din za ULTRA popularnu predstavu Dogodine u isto vreme u kojoj će vas Lane Gutović dovesti do suza, naravno od smeha! 400 din za ULTRA popularnu predstavu Dogodine u isto vreme u kojoj će vas Lane Gutović dovesti do suza, naravno od smeha! 400 din za ULTRA popularnu predstavu Dogodine u isto vreme u kojoj će vas Lane Gutović dovesti do suza, naravno od smeha! 400 din za ULTRA popularnu predstavu Dogodine u isto vreme u kojoj će vas Lane Gutović dovesti do suza, naravno od smeha! 400 din za ULTRA popularnu predstavu Dogodine u isto vreme u kojoj će vas Lane Gutović dovesti do suza, naravno od smeha!
Napomene
 • Broj kupona za ovu ponudu je ograničen
 • Ponuda obuhvata jednu kartu za predstavu Dogodine u isto vreme u pozorištu Slavija
 • Kartu nije moguće zameniti za novac
 • Sa sobom poneti ličnu kartu i kupon
 • Neophodno je da odštampani kupon na biletarnici zamenite za kartu pola sata pre početka predstave
 • Predstava se igra 19.06.2012. godine u 20h
Firma

Pozorište Slavija

Adresa:
Beograd, Svetog Save 16-18

Telefon:
+381 11 24 36 995
+381 11 24 45 828

http://www.pozoriste-slavija.co.rs/

Komentari
Više o ponudi

Treba vam dnevna doza smeha a gde bolje otići i dobiti je u velikoj količini nego odlazak u pozorište! Pozovite što više vaših prijatelja i pravac u pozorište gde će vas maestralna gluma Laneta Gutovića dovesti do suza – naravno od smeha! U saradnji sa pozorištem „Slavija“, Grupko vam je pripremio ovu ponudu po ceni od 400 dinara!

Topli dani su pred nama i sve više vremena provodite van kuće u šetnji sa drugaricama, prijateljima. Posle duge šetnje i uspešnog šopinga preporučujemo da dan završite odlaskom u pozorište Slavija na zagarantovanu dozu  smeha! Predstava Dogodine u isto vreme je na repertoaru 19.06.2012.godine u 20h u kojoj glume Lane Gutović i Nela Mihajlović. Ukoliko ste oduvek voleli da gledate TV serije u kojima igra Lane Gutović onda će vam se ova predstava itakako svideti.  Kako bismo vam zagolicali želju ovde možete pogledati kratak video snimak same predstave.

Predstava Dogodine u isto vreme je jedna ironična komediografska varijacija u okviru večne dramaturgije para. San par žena i muškaraca oličava dve polovine jabuke koje se oduvek traže. Kako funkcioniše veža muškarca i žene. Kroz kakve sve situacije prolaze... ostavljamo vam da vidite sami.

“Sam par žene i muškarca oličava dve polovine jabuke koje se oduvek traže, sa semenjem u obliku pentagrama, simbola čovekovog.”

Režiju za predstavu je uradio Božidar Đurović a po tekstu Bernarda Slejda. U predstavi igraju Milan Lane Gutović i Nela Mihajlović.

Popusti se i uživaj!