Pozovite nas: +381 11 213 7850

400 din za ULTRA popularnu predstavu Dogodine u isto vreme u kojoj će vas Lane Gutović dovesti do suza, naravno od smeha!

400RSD
vrednost: poručeno: ušteda:
800RSD
50%
50%
70
Sledeći put budite brži!
Sledeći put budite brži
400 din za ULTRA popularnu predstavu Dogodine u isto vreme u kojoj će vas Lane Gutović dovesti do suza, naravno od smeha! 400 din za ULTRA popularnu predstavu Dogodine u isto vreme u kojoj će vas Lane Gutović dovesti do suza, naravno od smeha! 400 din za ULTRA popularnu predstavu Dogodine u isto vreme u kojoj će vas Lane Gutović dovesti do suza, naravno od smeha! 400 din za ULTRA popularnu predstavu Dogodine u isto vreme u kojoj će vas Lane Gutović dovesti do suza, naravno od smeha! 400 din za ULTRA popularnu predstavu Dogodine u isto vreme u kojoj će vas Lane Gutović dovesti do suza, naravno od smeha!

Više o ponudi

Treba vam dnevna doza smeha a gde bolje otići i dobiti je u velikoj količini nego odlazak u pozorište! Pozovite što više vaših prijatelja i pravac u pozorište gde će vas maestralna gluma Laneta Gutovića dovesti do suza – naravno od smeha! U saradnji sa pozorištem „Slavija“, Grupko vam je pripremio ovu ponudu po ceni od 400 dinara!

Topli dani su pred nama i sve više vremena provodite van kuće u šetnji sa drugaricama, prijateljima. Posle duge šetnje i uspešnog šopinga preporučujemo da dan završite odlaskom u pozorište Slavija na zagarantovanu dozu  smeha! Predstava Dogodine u isto vreme je na repertoaru 19.06.2012.godine u 20h u kojoj glume Lane Gutović i Nela Mihajlović. Ukoliko ste oduvek voleli da gledate TV serije u kojima igra Lane Gutović onda će vam se ova predstava itakako svideti.  Kako bismo vam zagolicali želju ovde možete pogledati kratak video snimak same predstave.

Predstava Dogodine u isto vreme je jedna ironična komediografska varijacija u okviru večne dramaturgije para. San par žena i muškaraca oličava dve polovine jabuke koje se oduvek traže. Kako funkcioniše veža muškarca i žene. Kroz kakve sve situacije prolaze... ostavljamo vam da vidite sami.

“Sam par žene i muškarca oličava dve polovine jabuke koje se oduvek traže, sa semenjem u obliku pentagrama, simbola čovekovog.”

Režiju za predstavu je uradio Božidar Đurović a po tekstu Bernarda Slejda. U predstavi igraju Milan Lane Gutović i Nela Mihajlović.

Popusti se i uživaj!


Napomene:

 • Broj kupona za ovu ponudu je ograničen
 • Ponuda obuhvata jednu kartu za predstavu Dogodine u isto vreme u pozorištu Slavija
 • Kartu nije moguće zameniti za novac
 • Sa sobom poneti ličnu kartu i kupon
 • Neophodno je da odštampani kupon na biletarnici zamenite za kartu pola sata pre početka predstave
 • Predstava se igra 19.06.2012. godine u 20h

Pozorište Slavija

Beograd, Svetog Save 16-18

+381 11 24 36 995
+381 11 24 45 828

http://www.pozoriste-slavija.co.rs/

Slične ponude:

15.000RSD
1.500 din za paket od 5 tretmana USISAVANJA MASNIH NASLAGA sa regije po izboru! Rezultati su vidljivi odmah! poručeno:
12
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180519
690RSD
690 din za dve porcije punjenih pilećih medaljona sa šunkom i kačkavaljem + dve domaće supe + dva deserta u Konobi Akustik na Dorćolu! poručeno:
13
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180519