Pozovite nas: +381 11 213 7850

400 din umesto 800 din sa FANTASTIČNU komediju - A gde su kokoške? na novootvorenoj letnjoj sceni pozorišta Vuk! Letnja doza smeha!

400RSD
vrednost: poručeno: ušteda:
800RSD
50%
50%
18
Sledeći put budite brži!
Sledeći put budite brži
400 din umesto 800 din sa FANTASTIČNU komediju - A gde su kokoške? na novootvorenoj letnjoj sceni pozorišta Vuk! Letnja doza smeha! 400 din umesto 800 din sa FANTASTIČNU komediju - A gde su kokoške? na novootvorenoj letnjoj sceni pozorišta Vuk! Letnja doza smeha! 400 din umesto 800 din sa FANTASTIČNU komediju - A gde su kokoške? na novootvorenoj letnjoj sceni pozorišta Vuk! Letnja doza smeha! 400 din umesto 800 din sa FANTASTIČNU komediju - A gde su kokoške? na novootvorenoj letnjoj sceni pozorišta Vuk! Letnja doza smeha! 400 din umesto 800 din sa FANTASTIČNU komediju - A gde su kokoške? na novootvorenoj letnjoj sceni pozorišta Vuk! Letnja doza smeha!

Više o ponudi

Ako ste se ikada pitali kako izgleda život glumica na, i van, scene, u ovoj prestavi ćete saznati sve odgovore kroz kakve sve dileme i situacije prolaze glumice u borbi za kontinuitetom pozorišnog života ali i života kada se zavese pozorišnog života spuste. Urnebesna komedija u kojoj ćete uživati kako u izvrsnoj glumi Tatjane Kecman i Monike Romić tako i u muzici koju su za ovu predstavu napravili grupa Familija i MVP, a za čarobne kostime od kojih ćete se raspametiti bila bila je zadužena Biljana Koprivica. Po ceni od 400 din GARANTUJEMO veče ispunjeno smehom od samog početka do kraja predstave!

Komedija koja je ispirisana i bazirana na istininim događajima! Ovo je pozorišna priča o dve šašave i raspevane glumice, koje nakon odigrane poslednje predstave u sezoni, njihovog pozorišta, ostaju u garderobi i razmišljaju kako da prežive dugo toplo leto i kako da plate zaostale račune. A onda odluče da same naprave predstavu. Na tom putu, računajući kako da prođu što jevtinije. Komedija sa malo likova, bez scenografije, tekst mora biti savremen, pisac mora biti mrtav i bez naslednika, da se ne bi plaćala autorska prava, mora igrati bar jedno „poznato“ im. Ne bili se lakše prodali i da sve i svi mogu da stanu u jedan auto i – vozi Miško!

Dakle, ovo je predstava o stvaranju predstave pod nazivom „Kako doći do love“.

Gospođa Frojd i gospođa Žurka odlaze po savete kod psihiloga, vračate, hipnotizera, marketing  savetnika, yoga majstora, ...

Kroz obilje pesama i igre naše glumice podgrejane alkoholom, dolaze do raznih saznanja.
Moto predstave: pusti probleme nek đavo ih nosi!

Predstava je na repertoaru: 31.08.2012.god. u 21:15h – Letnja scena na krovu

Uloge tumače: Gospođa Ford – Tatjana Kecman

Publici poznata po „najdramatičnija“ komičarka iz raznih predstava – Više sreće ovaj put. Deset prema jedan... Prvi  put stala na scenu sa sedam godina i od tadda je niko nije uspeo „skinuti“ sa dasaka koje život znače. U ovoj predstavi ćete je videti kao glumicu borbenog duha, vračaru, suicidnog pacijenta, astrologa, marketing istruktora .....

Gospođa Žurka – Monika Romić

Prepoznatljiva iz raznih reklama(Pompa, Toamtino, Pipi i gudi, Mts) i serija (vesela Viki u TV seriji „Ljubav i mržnja“). Prethodnih godina rado je đuskala u Pozorištancu Puž sa Brankom Kockicom  razne  uloge, a sada je u ulozi lepršave glumice, frizerke, hipnotičarke, yoga istruktorke...

Popusti se i uživaj!

Napomene:

  • Ponuda obuhvata jednu kartu za predstavu - A gde su kokoške?
  • Predstava je na repertoaru 31.08.2012. godine u 21:15h - Letnja scena na krovu
  • Možete kupiti više kupona
  • Kartu nije moguće zameniti za novac
  • Poneti ličnu kartu
  • Neophodno je da odštampani kupon, najmanje 30 min. pred početak predstave, zamenite za kartu

Ustanova kulture Vuk Karadžić

Bulevar kralja Aleksandra 77a, Beograd

011/24-24-860

http://ukvuk.org.rs

Komentari ponude

No picture

Komentarisano: 06.02.2012. 11:26

Draga Jelena, ne treba ništa od opreme, samo dobra volja za vežbanjem :) Pozdrav ;)

Grupko gif
Grupko odgovor

Odgovorio: 29.08.2012. 15:48

Poštovani, da li neko ko je već jednom iskoristio kupon za zumbu i nije redovan član može opet da uplati i pohađa treninge, s obzirom da piše da važi samo za nove članove? Hvala!

Slične ponude:

4.500RSD
4.500 din za 10 tretmana MADEROTERAPIJE za uklanjanje i najtvrdokornijeg celulita u salonu Mademoiselle kod ĐERMA! poručeno:
14
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180720
590RSD
590 din za kompletnu negu vaših ruku (manikir, masaža ruku, parafinsko pakovanje + GEL LAK) u LUX salonu MAGIC HANDS na Obilićevom vencu! poručeno:
12
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180720