Grupko.rs - grupna kupovina, grupni popusti do 90%, najbolje dnevne ponude u gradu

400 din umesto 800 din sa FANTASTIČNU komediju - A gde su kokoške? na novootvorenoj letnjoj sceni pozorišta Vuk! Letnja doza smeha!

400 din
Vrednost:
800 din
Popust:
50%
Ušteda:
400 din
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 18
Sledeći put budite brži!
Facebook Twitter E-mail
400 din umesto 800 din sa FANTASTIČNU komediju - A gde su kokoške? na novootvorenoj letnjoj sceni pozorišta Vuk! Letnja doza smeha! 400 din umesto 800 din sa FANTASTIČNU komediju - A gde su kokoške? na novootvorenoj letnjoj sceni pozorišta Vuk! Letnja doza smeha! 400 din umesto 800 din sa FANTASTIČNU komediju - A gde su kokoške? na novootvorenoj letnjoj sceni pozorišta Vuk! Letnja doza smeha! 400 din umesto 800 din sa FANTASTIČNU komediju - A gde su kokoške? na novootvorenoj letnjoj sceni pozorišta Vuk! Letnja doza smeha! 400 din umesto 800 din sa FANTASTIČNU komediju - A gde su kokoške? na novootvorenoj letnjoj sceni pozorišta Vuk! Letnja doza smeha!
Napomene
  • Ponuda obuhvata jednu kartu za predstavu - A gde su kokoške?
  • Predstava je na repertoaru 31.08.2012. godine u 21:15h - Letnja scena na krovu
  • Možete kupiti više kupona
  • Kartu nije moguće zameniti za novac
  • Poneti ličnu kartu
  • Neophodno je da odštampani kupon, najmanje 30 min. pred početak predstave, zamenite za kartu
Firma

Ustanova kulture Vuk Karadžić

Adresa:
Bulevar kralja Aleksandra 77a, Beograd

Telefon:
011/24-24-860

http://ukvuk.org.rs

Komentari
Više o ponudi

Ako ste se ikada pitali kako izgleda život glumica na, i van, scene, u ovoj prestavi ćete saznati sve odgovore kroz kakve sve dileme i situacije prolaze glumice u borbi za kontinuitetom pozorišnog života ali i života kada se zavese pozorišnog života spuste. Urnebesna komedija u kojoj ćete uživati kako u izvrsnoj glumi Tatjane Kecman i Monike Romić tako i u muzici koju su za ovu predstavu napravili grupa Familija i MVP, a za čarobne kostime od kojih ćete se raspametiti bila bila je zadužena Biljana Koprivica. Po ceni od 400 din GARANTUJEMO veče ispunjeno smehom od samog početka do kraja predstave!

Komedija koja je ispirisana i bazirana na istininim događajima! Ovo je pozorišna priča o dve šašave i raspevane glumice, koje nakon odigrane poslednje predstave u sezoni, njihovog pozorišta, ostaju u garderobi i razmišljaju kako da prežive dugo toplo leto i kako da plate zaostale račune. A onda odluče da same naprave predstavu. Na tom putu, računajući kako da prođu što jevtinije. Komedija sa malo likova, bez scenografije, tekst mora biti savremen, pisac mora biti mrtav i bez naslednika, da se ne bi plaćala autorska prava, mora igrati bar jedno „poznato“ im. Ne bili se lakše prodali i da sve i svi mogu da stanu u jedan auto i – vozi Miško!

Dakle, ovo je predstava o stvaranju predstave pod nazivom „Kako doći do love“.

Gospođa Frojd i gospođa Žurka odlaze po savete kod psihiloga, vračate, hipnotizera, marketing  savetnika, yoga majstora, ...

Kroz obilje pesama i igre naše glumice podgrejane alkoholom, dolaze do raznih saznanja.
Moto predstave: pusti probleme nek đavo ih nosi!

Predstava je na repertoaru: 31.08.2012.god. u 21:15h – Letnja scena na krovu

Uloge tumače: Gospođa Ford – Tatjana Kecman

Publici poznata po „najdramatičnija“ komičarka iz raznih predstava – Više sreće ovaj put. Deset prema jedan... Prvi  put stala na scenu sa sedam godina i od tadda je niko nije uspeo „skinuti“ sa dasaka koje život znače. U ovoj predstavi ćete je videti kao glumicu borbenog duha, vračaru, suicidnog pacijenta, astrologa, marketing istruktora .....

Gospođa Žurka – Monika Romić

Prepoznatljiva iz raznih reklama(Pompa, Toamtino, Pipi i gudi, Mts) i serija (vesela Viki u TV seriji „Ljubav i mržnja“). Prethodnih godina rado je đuskala u Pozorištancu Puž sa Brankom Kockicom  razne  uloge, a sada je u ulozi lepršave glumice, frizerke, hipnotičarke, yoga istruktorke...

Popusti se i uživaj!

BEOGRAD (130)
1.000 din
Vrednost:
4.000 din
Popust:
75%
Ušteda:
3.000 din

1.000 din za DVA tretmana Gipsanih bermuda za redukovanje celulita i topljenje masnih naslaga! Do 2 konfekcijska broja manje po tretmanu!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Još 3 za prolaz
Preostalo vreme
20150328
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail
990 din
Vrednost:
2.285 din
Popust:
57%
Ušteda:
1.295 din

990 din kompletan laboratorijski nalaz krvi i tumačenje dobijenih rezulata krvi u HERCLAB laboratoriji + 20% popusta na sve ostale analize!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Još 3 za prolaz
Preostalo vreme
20150328
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail
150 din
Vrednost:
400 din
Popust:
62%
Ušteda:
250 din

150 din umesto 400 din za krojačku uslugu, po izboru: skraćivanje pantalona, haljina, suknji, košulja, rukava na košuljama, porubljivanje pantalona, razna krpljenja, zamena rajferšlusa...
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Još 3 za prolaz
Preostalo vreme
20150328
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail

Newsletter - Grupna kupovina Srbija

Za poslovne partnere

Kako platiti - Načini plaćanja

Grupko obaćava