Grupko.rs

4.990 din umesto 15.000 din za alergološki pregled, kožni test, određivanje terapije I spirometrijsko ispitivanje plućne funkcije u Poliklinici GRACIA MEDIKA! Popust 67%!

Kategorije > Zdravlje
4.990 din umesto 15.000 din za alergološki pregled, kožni test, određivanje terapije I spirometrijsko ispitivanje plućne funkcije u Poliklinici GRACIA MEDIKA! Popust 67%!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Proleće je smao po sebi lepo. Sve se budi! Trava počinje da zeleni, cveće počinje da cveta. Miris vazduha je drugačiji, ALI …. Proleće najčešće prate I alergijeske reakcije koje mogu biti dosadne ali I da nas onemoguće da svakodnevne aktivnosti. Ukoliko još uvek niste ispitali status vaših alergija, evo ponude koja će vas odvesti u Polikliniku GRACIA MEDIKA na kompletan alergološki pregled I određivanje terapije po ceni od 4.990 dinara!

Alergija predstavlja preosetljivost na određene supstance ili materije iz naše okoline koje se nazivaju alergenima. U kontaktu sa ovim materijama organizam stvara odbrambenu reakciju koja se u zavisnosti od jačine reakcije može manifestovati različitim simptomima.

Upravo zbog ovakvih velikih varijacija u jačini reakcije i simptoma alergije je ponekada teško prepoznati. Od dosadne kijavice koja može ličiti na prehladu preko suvog kašlja, iritacije kože ili svraba očiju do veoma ozbiljnih reakcija koje mogu ugroziti ljudski život. Alergeni ulaze u organizam udisanjem, unošenjem hrane ili preko kože i sluzokože. Ukoliko imate napade kijanja, nadražajni kašalj, svrbe vas oči ili koža najverovatnije imate alergiju na neke od alergena koji su prisutni preko čitave godine kao što su prašina, buđ, grinje, životinjska dlaka ili perje.

Proleće je vreme u kojem se u vazduhu nalazi povećana količina prirodnih alergena kao što su polen trava i korova, ambrozija ili prašina. Svi oni koji osećaju prorpatne simptome proleća znaju kako oni mogu biti teški u tolikoj meri da mogu onemogućiti svakodnevne aktivnosti; bol u glavi,  curenje nosa, kijavica, nesanica …

Poliklinika GRACIA MEDIKA je voljna da stanemo, svi zajedno, na put, takvim problemima ponudom kojom se podrazumeva:

Alegrološki pregled;

Alergološki kožni testovi sa standardnim inhalacionim i nutritivnim alergenima

Spirometrijsko ispitivanje plućne funkcije

Određivanje terapije

Dijagnostikovana alergija se jednostavno tretira jednim od mnogih preparata koji se lako mogu pronaći u apotekama. Dijagnoza alergije se postavlja testiranjem na alergene. Alergijske kožne probe predstavljaju jednostavanu, bezbolnu i brzu dijagnostičku proceduru putem koje se određuje preosetljivost na najčešće alergene prisutne u našem okruženju. Ovaj test Vam omogućava da na efikasan način otkrijete da li ste i na šta alergični, i da Vas usmeri ka eventualnoj daljoj dijagnostici i efikasnom lečenju alergije.

Dočekajte proleće spremni i ne dozvolite da vam alergija pokvari lepe trenutke.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponudom se podrazumeva: Alergološki pregled, kožni testovi, određivanje terapije i spirometrijsko ispitivanje plućne funkcije
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona za druge osobe
 • Kada dobijete kupon oabvezno zakažite termin odlaska na pregled
 • Za sva dodatna pitanja iobavezno zakazivanje temrina011/32.85.140 ili 060/441.43.50
 • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme neophodno je da, blagovremeno, otkažete jer će se u suprotnom kupon tretirati da je iskorišćen
 • Radno vreme: pon-pet  7.30 - 20.30hsub  8.30 - 15h
 • Kupon možete iskoristiti do: 15.05.2015.godine

Poliklinika Gracia Medika

 • Koče Popovića 7 (bivša Zagrebačka ulica), Zeleni Venac, Beograd
 • 011/328-5140 060/441-4350
 • http://graciamedika.com/
4.990 din umesto 15.000 din za alergološki pregled, kožni test, određivanje terapije I spirometrijsko ispitivanje plućne funkcije u Poliklinici GRACIA MEDIKA! Popust 67%!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
15000 din.
Popust
67%
Kupljeno
6 kupona
Podeli sa prijateljima!