Grupko.rs

4.800 din za DVA noćenja za DVE osobe + ručak ili večera po izboru u ekskluzivnom Dvorcu Kaštel Banaterra u Banatu! Osetite duh aristokratije!

Kategorije > Putovanja
4.800 din za DVA noćenja za DVE osobe + ručak ili večera po izboru u ekskluzivnom Dvorcu Kaštel Banaterra u Banatu! Osetite duh aristokratije!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Odmor kao izmišljen za sve vas koji ste umorni od poslovnih obaveza i kojima je potrebna dobra relaksacija. Gruko ima predlog da skoknete do Banata u Kaštel Banaterra gde ćete uživati u prirodu, promeni okoline ali u  mogućnosti da probate neka jela koja do sad niste probali. Sa Grupkovim kuponom u vrednosti od 4.800 dinara aranžman DVA noćenja, za DVE osobe + obrok (ručak ili večera) u ovom poznatom Kaštelu, u dvo/trokrevetnim sobama i osetiti pravi duh aristokratije!

Kaštel Banaterra je građen tokom drugog svetskog rata, a renoviran je 2011 godine pri čemu nije izgubio ni najmanji deo šarma i aristokratskog duha koji je ostavljen u nasleđe. Tokom renoviranja Kaštel nije pretrpeo nikakve suštinske promene. Spoljašnji izgled, boja fasade, zatvoreni kamin i drvene spiralne stepenice u unutrašnjosti dvorca su zadržale autentičan izgled imajući u vidu da se radi o objektu koji je pod zaštitom države.

Svaka soba je opremljena kupatilom, vlastitim klima uređajem, televizijskim aparatom i internet konekcijom. Sve sobe su izuzetno prostrane, bogate su prirodnim svetlom i poseduju svu opremu (prostrano kupatilo, vlastita klimatizacija, televizor, internet konekcija) za udoban boravak i odmor u njima. Na prvom spratu se nalazi mala biblioteka gde se gosti željni mira i tišine mogu povući i uživati u nekoj od interesantnih knjiga. Na spratu se nalaze i dve prostrane terase sa kojih se pruža prelep pogled na zelenilo u okruženju. U prizemlju se nalazi banket sala u koju udobno može da se smesti do 100 ljudi koja je opremljena sa kompletnim tehničkim pomagalima potrebnim za održavanje seminara, prezentacija, radionica, treninga itd. Pored banket sale nalazi se kamin sala, koja je naziv dobila po ottvorenom kaminu koji je zadržao autentičan izgled iz perioda gradnje Kaštela. U kamin salu može da se smesti 30-ak ljudi. Na istom nivou, odnosno u prizemlju, na izlazu iz kamin sale nalaze se dve prelepe terase sa pogledom na park okružen šumom. Dok sedite na terasi imaćete osećaj kao da ste iz savremenog, modernog i urbanog vremena izmešteni u neko drugo vreme. U trenucima opuštanja možete uživati u fantastičnoj tradicionalnoj kuhinji uz preporuku našeg ljubaznog osoblja. Specijaliteti kuhinje Kaštela su i raznovrsna jela od divljači.

Kako bi i deca mogla u punom obimu da uživaju u blagodetima našeg prostora, jedan deo parka opremljen je ljuljaškama, klackalicama, vozićima i bezbednim, ograđenim prostorom za igru.

Dakle, ponudom se podrazumeva: DVA noćenja u mansardnim sobama (1/2 ili 1/3 sobama) za DVE osobe, sa obrokom (ručak ili večera), po izboru. Ukoliko želite doručak biće potrebno da doplatite iznos od 250 din za slatki doručak ili iznos od 280-450 din za slani doručak.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponudom se podrazumeva: DVA noćenja za DVE osobe u mansardnoj sobi + ručak ili večera
 • Sobe su u mansardnom delu kapaciteta 1/2  i 1/3 
 • U ponudi nema jednokrevetnih soba
 • Jedan kupon je za DVE osobe i DVA noćenja
 • Možete kupiti više kupona i/ili u cilju spajanja kupona t.j produžetka boravka
 • Doručak nije uračunat u cenu – doplaćuje se na licu mesta: slani doručak:  280-450 din, a slatki doručak:250 din
 • Nakon dobijenog kupona neophodno je da najavite vaš dolazak
 • Telefoni za sve informacije i rezervacije: 023/811-360023/812-636023/812-637, 063/338-881
 • Ukoliko ste zakazali  a ne možete da odete, potrebno je da, blagovremeno, otkažete jer će se u suprotnom kupon smatrati da je iskorišćen
 • U cenu kupona nije uključena boravišna taksa -  124 din/osobi, koju plaćate na licu mesta
 • Kupon možete iskoristiti do: 12.06.2015.godine

Kaštel Banattera

4.800 din za DVA noćenja za DVE osobe + ručak ili večera po izboru u ekskluzivnom Dvorcu Kaštel Banaterra u Banatu! Osetite duh aristokratije!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
9600 din.
Popust
50%
Kupljeno
15 kupona
Podeli sa prijateljima!