Grupko.rs

Stomatološka usluga po izboru i GRATIS stomatološki pregled!

Kategorije > Zdravlje
390 din za popravku zuba ili zamenu sive plombe belom ili ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje ili lečenje jednokanalnog zuba i GRATIS stomatološki pregled u ordinaciji Kruna Dent!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi
 • Popravka zuba i stavljanje bele plombe - jedan kupon vazi za jednu površinu zuba, ili 
 • Zamena stare plombe novom, ili
 • Ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba, ili
 • Kiretaža parodontalnog džepa (čišćenje obolelih desni oko zuba), ili
 • Zalivanje fisura, kod dece (zaštita zuba od karijesa) 
 • Besplatan pregled svih zuba

Činjenica je da prilikom razgovora sa drugim ljudima pogled ide ka očima i ustima sagovornika. Usta su bitan organ komunikacije pa automatski na sebe skreću pažnju drugih ljudi. Lepi zubi su još u antičko doba bili “vizit karta“ za atraktivno i negovano telo, a sigurno se ništa nije promenilo ni danas.  Ukoliko želite da skrenete pažnju na sebe zdravim i belim zubima iskoristite današnju ponudu koju vam je Grupko obezbedio - 390 dinara za jednu od navedenih stomatoloških usluga: Popravka zuba belom plombom, zamena stare plombe novom, ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba, kiretaža parodontalnog džepa (čišćenje obolelih desni oko zuba), zalivanje fisura kod dece (zastita zuba od karijesa) + besplatan pregled!

Ukoliko imate problem sa karijesom  ili kvarnim zubom današnju ponudu možete da iskoristite za popravku zuba i postavljanje jedne bele plombe. Plombiranje zuba se vrši ukoliko je krunica delimično zahvaćena karijesom i na taj način se ne samo vraća morfologija, funkcija i boja vašeg prirodnog zuba već se i remineralizuje zubno tkivo i stvara terapeutski efekat.

Stomatološka ordinacija Kruna Dent nalazi se u mirnom delu Vračara, u neposrednoj blizini Doma Zdravlja i Beogradskog Dramskog Pozorišta. U prijatnom ambijentu stomatološke ordinacije Kruna Dent, pokušaće  da vas razuvere da  poseta stomatologu  nije  nešto čega se treba plašiti. Njihova misija je da pacijenti sa osmehom dolaze i isto tako napuštaju ordinaciju. Sve intervencije su potpuno bezbolne, tako da pored toga što se trude da očuvaju lepotu vašeg osmeha i što je najvažnije zdravlja vaših usta i zuba, učiniće da svaka vaša poseta  ostane u prijatnom sećanju.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponudom se podrazumeva: Jedna stomatološka usluga, po izboru
 • Ponudom su definisane sledeće stomatološke usluge: Popravka zuba i stavljanje bele plombe - jedan kupon vazi za jednu površinu zuba), zamena stare plombe novom, ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba, kiretaža parodontalnog džepa (čišćenje obolelih desni oko zuba), zalivanje fisura, kod dece (zaštita zuba od karijesa) i besplatan pregled svih zuba
 • Možete da kupite više kupona
 • Kada dobijet ekupon, potrebno je da zakažete termin odlaska: 011/244 7102 ili 060/557 7886
 • Zakazivanje je: svakim danom i vikendom tokom celog dana
 • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazan termin, neophodno je da, blagovremeno (minimum 1 ranije), otkažete jer će se, u suprotnom, kupon tretirati da je iskorišćen
 • Radno vreme: Ponedeljak, sreda, četvrtak 9-16h, utorak i petak 10-20h
 • Kupon možete iskoristiti do: 15.11.2018. godine

Stomatološka ordinacija Kruna dent

390 din za popravku zuba ili zamenu sive plombe belom ili ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje ili lečenje jednokanalnog zuba i GRATIS stomatološki pregled u ordinaciji Kruna Dent!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2500 din.
Popust
84%
Kupljeno
25 kupona
Podeli sa prijateljima!