Grupko.rs

390 din za klasičan tretman lica u trajanju od 1.5h (čišćenje, ultrazvučni piling, maska, krema) + GRATIS korekcija obrva i depilacija nausnica!

Kategorije > Lepota & Spa
390 din za klasičan tretman lica u trajanju od 1.5h (čišćenje, ultrazvučni piling, maska, krema) + GRATIS korekcija obrva i depilacija nausnica!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

O koži lica morate brinuti stalno kako bi vaše lice izgledamo lepo, čisto, blistavno – jednom rečju  - negovano. Samo tako negovano lice može dugo ostati mlado i sveže. Vremenske promene vidno utiču na njenu vitalnost. Usled vetra koža postaje isušena, ispucala a na vašem licu postaju vidljive sve promene (nečistoće i bore). Predlažemo odlazak u Salon elpote Vission na tretman klasičnog čišćenja lica u trajanju od 90 minuta po ceni Grupko kupona  - 390 dinara!

Sve one nepravilnosti na našem licu mogu biti i posledica uticaja naše ishrane, ubrzanog načina života ali i nekih zdravstvenih problema. Atmosferski uticaji takođe mogu biti važan činilac nastanka problema na licu. Naše lice je najizloženiji deo tela koji trpi. Svakodnevna primena estetke kozmetike utiče na lice tako što ostavlja trag na licu i prodire duboko u pore. Na licu se pojavljuju razne promene i lice je potrebno očistiti a, kako drugo, nego na pravi način – higijenski tretman, kojim će se otkloniti sve mrtve ćelije sa površine lica kao i očistiti sve pore kako bi lice moglo normalno da “diše”.

Klasičan tretman lica podrazumeva, čišćenjem kože lica čime se temeljno čiste i uklanjanju sve nečistoće sa kože lica. Potom se vrši piling i masaža lica da bi nakon toga usledilo parenje lica kojim se omekšavaju sve nakupoljenje nečistoće. Otvaraju pore i eliminišu mitiseri. Nakon dubinskog čišćenja lica pristupa se delu tretmana kojim se vrši dezinfekcija lica. Pred sam kraj tretmana aplikuje se specijalna maska, koja odgovara potrebama vašeg lica, a kao GRATIS uživaćete u masaži lica i dekoltea.

Tretman sa voćnim kiselinama je namenjen svima onima koji žele brzo i efikasno da poboljšaju teksturu, boju i izgled  kože. Kombinacija AHA i BHA kiselina (glikolna, mlečna, limunska, salicilna) u manjim koncentracijama, obezbeđuje maksimalne rezultate. Voćne kiseline dubinski čiste pore, vrše hemijski piling površinskog sloja i podstiču sintezu kolagena u dubljim slojevima kože i dubinski je hidriraju. Na taj način se ublažavaju boreožiljcineravnomerna pigmentacija i postiže bolja čvrstina i elastičnost kože. Obično se radi serija od šest tretmana, u razmaku od par dana.Tretman daje odlične rezultate bez obzira na tip i starost  kože.

Depilacija voskom je i dalje najprihvatljiviji način uklanjanja neželjenih dlačica sa tela i to pre svega zato što  vosak ima mnoge prednosti u odnosu na brijanje, kreme i pene za depilaciju. Koža  postaje mekša i finija, jer depilacija deluje na kožu i kao piling. Nakon depilacije voskom, dlačice rastu sporije, slabije su i tanje. Vosak uklanja dlaku sa korenom, a redovnom depilacijom dlake se i razređuju. Depilacija se radi hladnim voskom, a najoptimalniji vremenski period depilacije je jedanput mesečno i to posle mesečnog ciklusa, jer je pre i tokom ciklusa pojačan rad hormona koji  utiču na ubrzan rast dlačica.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva:Klasičan tretman čišćenja lica u trajanju od 90 minuta
  • Klasičan tretman čišćenja lica podrazumeva: Čišćenje, ultrazvučni piling, maska, krema) + GRATIS korekcija obrva i depilacija nausnica
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Obavezno zakazivanje na telefon: 061/2999-645
  • Radno vreme: pon-ned 12-20h
  • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme neophodno je da, blagovremeno- minimim 1 dan ranije,, otkažete jer će se u suprotnom kupon smatrati da je iskorišćen
  • Kupon možete iskoristiti do: 31.07.2015.godine

Salon lepote Vission

  • Bulevar Arsenija Čarnojevića 78, lokal 18, Novi Beograd
  • 061/2999-645
390 din za klasičan tretman lica u trajanju od 1.5h (čišćenje, ultrazvučni piling, maska, krema) + GRATIS korekcija obrva i depilacija nausnica!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
3000 din.
Popust
87%
Kupljeno
2 kupona
Podeli sa prijateljima!