Grupko.rs

390 din umesto 1.900 din za depilaciju celih ruku, celih nogu, plitkih prepona i nausnica u Lux salonu DON VITO! Popust 79%!

Kategorije > Kozmetički saloni
390 din umesto 1.900 din za depilaciju celih ruku, celih nogu, plitkih prepona i nausnica u Lux salonu DON VITO! Popust 79%!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Još jedna ponuda lux salona Don Vito jer ste vi tražili da objavimo još nešto sa ovim salonom u kojem se osećate kao kod kuće a, uvek, dobijete tretman kakav dolikuje LUX salonima! Danas je salon Don Vito pripremio kozmetički tretman depilacije celih ruku, celih nogu, plitkih prepona i nausnica, po ceni od SAMO 390 dinara!

Poverenje se stiče teškom zaslugom ali se može izgubiti u samo jednom trenutku. Mi se radujemo činjenici da ste svoj omiljeni salon pronašli baš u salonu Don Vito, koji misli o damam, na pravi način. Upravo zbog vašeg poverenja, odlučili smo da oformimo još jednu ponud – ovoga puta to je ponuda -

Depilacija celih ruku, celih nogu, plitkih prepona i depilacija nausnica, po ceni od 390 dinara!

U lux studio Don Vito znaju potrebe savremene dame i njihova usluga je na zavidnom nivou. Grupko voli da sarađuje sa salonima koji brinu o njihovim korisnicima u duhu dobrog domaćina i specijalnog tretmana.

Već znate da se lux studio "Don Vito"  nalazi u Brankovoj ulici, broj 24, u samom centru Beograda, Zeleni venac, koji je namenjen ženama i muškarcima koji drže do svog izgleda. Ideja o otvaranju našeg salona proistekla je iz želja da svima koji žele da njihova izgleda savršeno i doprinese njihovoj senzualnosti omogućimo ostvarenje ovih ciljeva, u veoma prijatnom i opuštajućem ambijentu. Njihov tim čine profesionalni frizeri iza kojih je dugogodišnje iskustvo u radu i veliki broj zadovoljnih klijenata kojima smo omogućili da imaju frizure u skladu sa najnovijim svetskim trendovima. Prilikom rada koriste se isključivo preparate renomiranih kozmetičkih kuća, koji neguju kosu od korena do vrhova, vraćajući joj sjaj i mekoću.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Tretman depilacije celih ruku, celih nogu, plitkih prepona i nausnica
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Za sva dodatna pitanja zakazivanje termina, minimum 2 dana ranije: 069/735-736
  • Ukoliko niste u mogućnsoti da odete u zakazano vreme, neohodno je da, blagovremeno – minimum 1 dan ranije,  otkažete, jer će se, u suprotnom, kupon tretirati da je iskorišćen
  • Radno vreme: pon-ned 9-21h
  • Kupon možete iskoristiti do:  26.06.2015.godine

Don Vito Studio

390 din umesto 1.900 din za depilaciju celih ruku, celih nogu, plitkih prepona i nausnica u Lux salonu DON VITO! Popust 79%!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
1900 din.
Popust
79%
Kupljeno
77 kupona
Podeli sa prijateljima!