Grupko.rs

390 din umesto 1.500 din za relaks masažu celog tela aromatičnim uljima u trajanju od 45 minuta, za OBA pola, u Salon lepote VISSION na NBGD-u!

Kategorije > Masaže
390 din umesto 1.500 din za relaks masažu celog tela aromatičnim uljima u trajanju od 45 minuta, za OBA pola, u Salon lepote VISSION na NBGD-u!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Svakodnevni bolovi u leđima, bolna stanja vaših nogu, ramena i ruku su uobičajene pojave stresnih situacija sa kojima se susrećete svakodnevno. Na poslu vas direktor svakodnevno nervira zahtevajući od vas „nemoguću misiju“. Kod kuće vas ukućani kritikuju kako nikad niste kod kuće i da bi trebalo više vremena da odvojite za sebe. Vi ste svega toga svesni, ali nikako ne možete da se organizujete. Prilika da se oslobodite stresa tela i za iznos od 390 dinara Grupko kupona dobijate priliku da se opustite i osetite magične ruke masera u tretmanu relaks masaže celog tela u trajanju od 45 min, za oba pola, u Salonu lepote VISSION salona lepote!

Masaža je najstarija fizioterapeutska tehnika. Ako nikad niste bili na masaži, ne znate što propuštate. Masaža nije luksuz, ona je znak da poštujete svoje telo. Opustite mišiće i prepustite se stručnim rukama masera posle kojih ćete se osećati “preporođeni”.

Relaks masaža tela izvodi se u prijatnom, opuštajućoj atmosferi uz korišćenje aroamtičnih ulja za potpuno opuštanje mišića i relaksaciju celog tela po ceni od 390 dinara, u trajanju od 45 minuta a nemenjena je i ženama i muškarcima.

Blagotvorna dejstva masaže su mnogobrojna. Pozitivno utiče na nervni stistem, na kožu, kosti, kardiovaskularni sistem, a to tome koliko nam samo dodir prija i kako nas opušta, postiže se i efekat ubrzanja cirkulacije što dovodi do subjektivnog osećaja pojave snage, t.j.energije u celom telu, kao i do porasta raspoloženja.

Salonu lepote VISSION studio lepote, koja se nalazi na Novom Beogradu, Bulevar Arsenija Čarnojevića 78, lok. 18, očekuju vas profesionalni medicinski kadar koji će vas osloboditi svih bolova.

Popusti se i uživaj! 

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Relaks masaža celog tela korišćenjem aroamtičnih ulja u trajanju od 45 minuta
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Obavezno zakazivanje na telefon: 061 29 99 645
  • Radno vreme: pon-pet 12-20h i sub 9-15h
  • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme neophodno je da, blagovremeno - minimum 1 dan ranije, otkažete jer će se u suprotnom kupon smatrati da je iskorišćen
  • Kupon možete iskoristiti do: 25.06.2015.godine

Salon lepote Vission

  • Bulevar Arsenija Čarnojevića 78, lokal 18, Novi Beograd
  • 061/2999-645
390 din umesto 1.500 din za relaks masažu celog tela aromatičnim uljima u trajanju od 45 minuta, za OBA pola, u Salon lepote VISSION na NBGD-u!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
1500 din.
Popust
74%
Kupljeno
111 kupona
Podeli sa prijateljima!