Grupko.rs

390 din umesto 1.200 za najefikasniji tretman izbeljivanja podočnjaka mezoterapijom bez upotrebe igala! Za lice kao sa naslovnice!

Kategorije > Kozmetički saloni
390 din umesto 1.200 za najefikasniji tretman izbeljivanja podočnjaka mezoterapijom bez upotrebe igala! Za lice kao sa naslovnice!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Sigurno vam se desilo da imate važan izlazak u gradi ili poslovni sastanak a vaš jutarnji odraz u ogledalu vas tera u plač. Izgovarete onu klasičnu rečenicu „Ovakva, ne želim ni nos da promolim kroz prozor!“ Ono što vidite u odrazu ogledala jeste neka druga osoba. To niste vi! Vaši podočnjaci su tamni i vidno izraženi a takvi ne možete da izađete na svetlost dana. Postoje nekoliko mogućnosti kojima možete doskočiti problemu, a najdelotvornija od svih je - neinvazivna metoda mezoterapije podučnjaka bez upotrebe igala i to za samo 390 dinara!

S godinama naša koža stari. Koža lica i ruku su, naročito, podložna vidljivim znacima starenja. Faktori kao što su atmosferski uticaji, slaba cirkulacija regije, a kao posledica konzumiranja velikih količina kafe, nikotina i alkohola, nasledni faktor, neadektvatna nega, prisutnost nekog alergena  u organizmu, mogu uticati na pojavu problema sa podočnjacima. Takođe, nastanak problema izraženih podočnjaka može biti i medicinski indikovani bolestima bubrega kao i anemija. Ukoliko se vaš problem manifestuje u otečenosti podočnjaka, uzrok može biti posledica nakupljanja masti  i tečnosti, t.j. slabe drenaže tog dela lica.

Postoje više načina prekrivanja i korekcije ovog problema. Neke od njih su privremenog karaktera kao što su kreme i korišćenje korektora. Za rešavanje problema regije podočnjaka, koristi se kozmetički tretman mezoterapije. Metoda jeneinvazivna  i ne podrazumeva uptrebu igala, te tako ovu intervencviju čini kranje bezbolnom i efikasnom u rešavanju problema podočnjaka.  Nema pojave ranica niti drugih nus pojava. Uz pomoc elektroporacije i elektroosmoze unose se aktivni sastojci u dermalni sloj da bi postigli odličnu snadbevenost supstancama u posebnim zonama na kontrolisan nacin. Rezultati su vidljivi već posle urađena dva tretmana, a tretmane bi trebalo ponoviti jednom nedeljno, 4-6 puta.

Ukoliko ste se pronašli u ovom tekstu, onda NIKAKO ne smete propustiti ovu ponudu i rešite se ružnih tamnih kesica. Neka vaše lice ponovo zablisa!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponuda obuhvata tretman uklanjanja podočnjaka mezoterapijom bez upotrebe igala
  • Tretman traje do 30 minuta
  • Možete kupiti više kupona
  • Neophodno je zakazivanje na telefon: 011/262-9805 ili 061/170-6126
  • Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
  • Radno vreme salona: pon-pet 11-19h, sub 11-17h
  • Kupon možete iskoristiti do 12.06.2015. godine

Kozmetički salon Beauty Secret

  • TC Milenium - lok. 34, Knez Mihajlova 21a, Beograd
  • 011/2629-805
390 din umesto 1.200 za najefikasniji tretman izbeljivanja podočnjaka mezoterapijom bez upotrebe igala! Za lice kao sa naslovnice!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
1200 din.
Popust
67%
Kupljeno
40 kupona
Podeli sa prijateljima!