Grupko.rs

350 din za vaučer za popust na putovanje u Sarajevo i Mostar (prevoz + noćenje sa doručkom - 29 evra) sa TA Lavli Travel! Polasci 29.05. i 19.06.!

Kategorije > Putovanja
350 din za vaučer za popust na putovanje u Sarajevo i Mostar (prevoz + noćenje sa doručkom - 29 evra) sa TA Lavli Travel! Polasci 29.05. i 19.06.!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Šta kažete na obilazak Sarajeva i Mostara? Požurite da rezrvišete kupone i uživajte u putovanju uz TA Lavli Travel po 63% sniženoj ceni!

 

SARAJEVO I MOSTAR 

prevoz + noćenje
Cena: 29 evra (79 evra)

Polasci: 29.05.-31.05.2015.god. i  19.06.-21.06.2015.god.


Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Uz nekoliko nacionalnih i gradskih pozorišnih kuća, muzeja i kulturnih institucija, Sarajevo je važno mesto na kulturnoj mapi ovog dela evropskog kontinenta. Svake je godine grad, na reci Miljacki, domaćin niza kulturnih festivala međunarodnog karaktera, među kojima su najznačajniji: Sarajevski filmski festival (SFF), Sarajevski jazz festival, letnji kulturni festival “Baščaršijske noći”, teatarski festival novih produkcija “MESS”, “Sarajevska zima” i Svetski televizijski festival orijentalne muzike. Sarajevo, olimpijski grad, još nazivaju i evropskim Jerusalimom. Ljudi vrlo rado odlaze u ovaj grad, jer nudi jedinstvenu kulturnu baštinu, duh zapada i istoka. Čarobni grad u kojem ćete naučiti da malo zastanete, zaboravite na prebrzi tempo života, da lagano ispijete kafu i uživate u sarajevskim ćevapima.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Beograd - Sastanak putnika u 23.45 časova na parkingu hotela Kontinental u Beogradu. Noćna vožnja kroz Srbiju prema Sarajevu sa usputnim pauzama radi odmora.

Sarajevo - Dolazak u Sarajevo u jutarnjim časovima. Po dolasku obilazak grada uz pratnju vodiča: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća,Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Odlazak u hotel . Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

Sarajevo – Mostar – Beograd

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti – fakultativno odlazak u Mostar. Obilazak grada (stari most, kriva ćuprija, kujundžiluk-stara čaršija, tursko kupatilo…) Slobodno vreme. Povratak u Sarajevo i nastavak putovanja ka Beogradu. Dolazak na mesto polaska oko ponoći.

 


PONUDOM SE PODRAZUMEVA:

Prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema),
Smeštaj u gradu, u hotelu 3 * , 1 noćenje sa doručkom (doručak-švedski sto)
Smeštaj u 1/2 i ½+1 1/3+1 klasičnim sobama, (svaka soba sadži: kupatilo-tuš/wc, telefon i TV),
Vodič
Predstavnik agencije tokom putovanja,
Agencijske usluge 

 

 

PONUDOM SE NE PODRAZUMEVA:
  
Fakultativni programi: izlet do Mostara 15 evra
Doplata za 1/1 sobu – 10 evra,
Individualni troškovi

 

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponudom se podrazumeva: Aranžman putovanja u Sarajevo i Mostar + uz obezbeđen prevoz i noćenje, sa doručkom
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Možete rezervisati više kupona za druge osobe
 • Cena aranžmana SAMO UZ GRUPKO KUPON – 29 evra!
 • Originalna cena 79 evra
 • Polasci: 29.05.2015.god. ili 19.06.2015.god.
 • Obavezna rezrvacija termina unapred
 • Ponudom se podrazumeva: Prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema), Smeštaj u gradu, u hotelu 3 * , 1 noćenje sa doručkom (doručak-švedski sto), Smeštaj u 1/2 i ½+1 1/3+1 klasičnim sobama, (svaka soba sadži: kupatilo-tuš/wc, telefon i TV),Vodič, Predstavnik agencije tokom putovanja i Agencijske usluge
 • Ponudom se ne podrazumeva: Fakultativni programi: izlet do Mostara 15 evra; Doplata za 1/1 sobu – 10 evra i Individualni troškovi
 • Za sva dodatna pitanja i rezervaciju mesta: 011 32 90 988
 • Radno vreme: pon-per 9-19h i sub 9-14h
 • Kupon možete iskoristiti 29.05.2015. ili 19.06.2015.godine

Turistička agencija Lavli Travel

350 din za vaučer za popust na putovanje u Sarajevo i Mostar (prevoz + noćenje sa doručkom - 29 evra) sa TA Lavli Travel! Polasci 29.05. i 19.06.!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
Vaučer
Popust
Vaučer
Kupljeno
18 kupona
Podeli sa prijateljima!