Grupko.rs - grupna kupovina, grupni popusti do 90%, najbolje dnevne ponude u gradu

350 din za kupon kojim ostvarujete 50% popusta na celokupan asortiman kožnih ručno radjenih cipela velikih i malih brojeva u prodavnici Shoe Designer Studio!

350 din
Vrednost:
700 din
Popust:
50%
Ušteda:
350 din
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 131
Sledeći put budite brži!
Facebook Twitter E-mail
350 din za kupon kojim ostvarujete 50% popusta na celokupan asortiman kožnih ručno radjenih cipela velikih i malih brojeva u prodavnici Shoe Designer Studio! 350 din za kupon kojim ostvarujete 50% popusta na celokupan asortiman kožnih ručno radjenih cipela velikih i malih brojeva u prodavnici Shoe Designer Studio! 350 din za kupon kojim ostvarujete 50% popusta na celokupan asortiman kožnih ručno radjenih cipela velikih i malih brojeva u prodavnici Shoe Designer Studio! 350 din za kupon kojim ostvarujete 50% popusta na celokupan asortiman kožnih ručno radjenih cipela velikih i malih brojeva u prodavnici Shoe Designer Studio! 350 din za kupon kojim ostvarujete 50% popusta na celokupan asortiman kožnih ručno radjenih cipela velikih i malih brojeva u prodavnici Shoe Designer Studio!
Napomene
  • Ponuda obuhvata celokupan asortiman kožnih ručno radjenih cipela velikih i malih brojeva u prodavnici Shoe Designer Studio
  • Jedan kupon važi za jedan par cipela
  • Možete kupiti više kupona
  • Radno vreme prodavnice: pon-pet: 12-17h, sub: 10-15h
  • Kupon možete iskoristiti u period od: 23.08. – 23.09.2012. godine
Firma

Prodavnica obuće Shoe Designer Studio

Adresa:
Bulevar despota Stefana 68/b, lok. 15 (Prolaz kod bivšeg Ktitora), Beograd

Telefon:
063/346-958
065/4603-262

http://www.facebook.com/pages/Sandrelle-Shoes-CO/101898736530663

Komentari (2)
Više o ponudi

Leto je i bilo bi poželjno da nabavite nov par sandala ili baletanki kako biste tople dane i noći mogli da provedete u obući koja vas neće žuljati a vi ćete što više moći da iskoristite ove letnje dane na otvorenom. Boravak u prirodi i duge šetnje u neudobnim cipela itekako ostavljaju trag u vidu oteklih, bolnih stopala i listova nakon čega niste u mogućnosti da funkcionišete. Kako biste izbegli lošu i neudobnu obući i moguće nastale probleme, Grupko vam je priredio ponudu od 350 din kojom ostvarujete 50% popusta na udobnu žensku obuću u kojoj će svaki vaš korak biti lak! Posebna pogodnost je izbor VELIKIH BROJEVA!

Dobro znate kako izgleda kada ste primorani da nosite neudobnu obuću a veći deo vremena morate provesti “na nogama”. Posledice koje se javljaju nećemo napominjati jer i sami dobro znate kakav je krajnji ishod. Da to ne bi bio više slučaj, nudimo vam mogućnost kupovine obuće u kojoj će vaša stopala neće biti pod opterećenje a vaš korak će biti lak i bićete u mogućnost da što više vremena provedete u njima.

Shoe Designer Studio" je studio za dizajn, izradu i prodaju obuće koji pružaju usluge  i izradu obuće, kolekcija  kao i manufakturnom proizvodnjom ženske i muške obuće od kože koji su naši današnji partneri i u njihovom maloprodajnom objektu ćete pronaći veliki broj udobne ženske obuće, za sve uzraste. Brendirana ženska obuća "Sandrelle" na domaćem tržištu se izdvojila po kvalitetu i dizajnu. Vlasnik je Diplomirani modni dizajner na FPU i Modelista - Designer obuće sa sertifikatom italijanske škole "P. Lunardi".

Pružite vašim nogama zadovoljstvo koračanja u obući Sandrelle!

Popusti se i uživaj!

BEOGRAD (119)
150 din
Vrednost:
150 din
Popust:
0%
Ušteda:
0 din

Kupon kojim ostvarujete popust od 40% na originalne italijanske kupaće kostime, veš, čarape i garderobu – Lormar, Laura Biagotti, Papillion, Pierre Mantoux, Aloha Mare...
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 4
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150822
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail
100 din
Vrednost:
0 din
Popust:
100%
Ušteda:
-100 din

100 din za kupon kojim ostvarujete popust na hemijsko čišćenje: odela, ženskog kostima, 4 košulje, 2 džempera ili pranje i sušenje 6 kg veša!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 18
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150725
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail

Newsletter - Grupna kupovina Srbija

Za poslovne partnere

Kako platiti - Načini plaćanja

Grupko obaćava