Grupko.rs - grupna kupovina, grupni popusti do 90%, najbolje dnevne ponude u gradu

Napomene
  • Ponuda obuhvata 50 minuta sunčanja u solarijumu
  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Neophodno je zakazivanje na tel: 011/3187-938 ili 011/177-7635
  • Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
  • Kupon možete iskoristiti od 30.07. – 30.09.2012.godine
Firma

Top Form Women Gym

Adresa:
Gandijeva 47a, Novi Beograd, Beograd

Telefon:
011/3187-938
011/177-7635

http://www.topform-unisex.com/

Komentari (1)
Više o ponudi

Najlepša mesta na svetu su nam taaakooo daleka i gotovo nedostižna, zar ne? Maštate kako se šetate i sunčate na plažama Havaja, Bahama ili Kariba ali realnost je drugačija. Na sreću preplanuo i zavodljiv ten možete imati i bez odlaska na tako egzotična mesta. Grupko misli na sve one koji vole taman ten pa vas vodi na 50 minuta sunčanja u solarijumu poslednje generacije po ceni od SAMO 350 dinara!

Grupko je tu da vam priredi iznenađenje i pod parolom  - “Sunčajte se zdravo” vodi vas u Top Form Woman Gym gde ćete dobiti vašu željenu bronzanu boju na kojoj će vam svi pozavideti!
U letnje vreme bronzana boja je imperative. Ako niste ljubitelj direktnom izlaganju suncu onda je savršena zamena za vas odlazak u dobar i proveren solarijum u kojem se koriste ispravne lampe i gde je higijena na zavidnom nivou. Prednost solarijuma je u adekvatnom doziranju UVA i UVB zračenje kojima se izbegavaju sve one neprijatne posledice koje mogu nastati prilikom preteranog izlaganja suncu – fleke, opekotine, …

UVA i UVB zraci su veoma blagotvorni po naše zdravlje jer proizvode stvaranje vitamina D koji se posle transformiše u razne oblike i putem krvi se prenosi u sve delove organizma čime potpomaže njihovoj funkciji. Izlaganje ovim zracima podstiče i lučenje melanina koji kao i Vitamin D štiti kožu od štetnih produkata ali isto tako nam daje onu zavidnu bronzanu boju tena.

Što je više kožnog pigmenta, to je koža zaštićenija. Sa godinama smanjuje se u organizmu sposobnost stvaranja melanina, a time povećava osetljivost na sunce. Ljudi svetle puti i svetlih očiju i kose ne mogu postići tamnu boju kože jer imaju malo pigmenta u stanicama, pa je sunčanje u solarijumu najefikasniji je način da postignu taman ten. Vrlo je važno da  preplanulost postignete kroz kontrolisano vreme i ograničenu količinu štetnog UV zračenja kojem je koža izložena, a to možete postići jedino u solarijumu.

Dođite po vašu 50-o minutnu dozu zdravog sunca!

Popusti se i uživaj!