Grupko.rs

3.900 din za trajnu epilaciju CELOG TELA (cele noge, ruke, duboke prepone i pazuh) u studiju lepote BEAUTY BY ALEX!

Kategorije > Lepota & Spa
3.900 din za trajnu epilaciju CELOG TELA (cele noge, ruke, duboke prepone i pazuh) u studiju lepote BEAUTY BY ALEX!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Nova tehnologija u rešavanju problema nepoželjnih dlačica – Laserska epilacija je poslednja reč tehnologije u eliminaciji dlačica a efekat je dugotrajan. Danas, u saradnji sa studiom Beauty by Alex, dajemo priliku da se na najbolji mogući način oslobodite neželjenih dlačica celog tela (cele noge, ruke, duboke prepone i pazuh) po ceni od 3.900 din!

Odavno smo se odgovorili da su brijači za muškarce i da tim alatom ne treba da tretiramo nežnu žensku kožu. Vosak je godinama bio najbolje i relativno dugoročno rešenje ali bez ikakve nade da će to ponavljanje ikada prestati, nešto kao, ako jednom počneš to je to zauvek. Nauka i kozmetika srećom usko sarađuju poslednjih godina pa nam svakog dana donose nova rešenja za udobniji život uz mnogo više slobodnog vremena. Dlačice na licu za sve nas biće prošlost!

Dlačica bez!

Trajna IPL epilacija predstavlja metodu uklanjanja neželjenih dlačica emitovanjem intenzivne pulsne svetlosti (Intense Pulsed Light) na površinu kože - fotoepilacija.

Laserska svetlost prodire u srednji deo kože i apsorbuje se u pigmentu – melaninu, uzrokujući ubrzano zagrevanje dlake, što dovodi do njenog uništenja. Puls laserske svetlosti traje dovoljno dugo da uništi dlaku, a aktivno hlađenje u glavi lasera štiti kožu od oštećenja i odstranjuje bol.Posle svakog tretmana broj dlaka je manji od 13%-18%, tako da je za potpun efekat potrebno uraditi 6 do 8 tretmana.

IPL je tehnologija emisije svetlosti visokog intenzitetau veoma kratkom vremenskom periodu (puls). Aparati za IPL koriste ksenonske "blic" lampe koje emituju celi spektar (belog) zračenja. Izdvajanje određenih intervala talasnih dužina u zavisnosti od namene, postiže se korišćenjem odgovarajućih filtera koji propuštaju uži deo spektralne oblasti. 

Studio lepote Beauty by Alex već nekoliko godina posvećen je rešavanju određenih estetskih problema, kao što su maljavost, višak masnih naslaga, celulit i opuštena koža, kao i raznim drugim problemima. Ako imate neki od navedenih problema obratite nam se za savet ili rešavanje istih u prijatnom ambijentu uz povoljne cene.

Popusti sei uživaj!

Napomene ponude
  • Ponuda obuhvata: Laserska IPL epilacija celog tela (cele noge, ruke, duboke prepone i pazuh)
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponesite kupon sa sobom
  • Neophodno je zakazivanje par dana radnije na telefon:  063/1213-485
  • Radno vreme: radnim danima osim ponedeljka od 12:00 do 20:00 i subotom i nedeljom od 12:00 do 19:00
  • Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
  • Kupon možete iskoristiti do 01.01.2018. godine

Beauty by Alex

  • Vajara Živojina Lukića 9 Beograd
  • 063/1213-485
3.900 din za trajnu epilaciju CELOG TELA (cele noge, ruke, duboke prepone i pazuh) u studiju lepote BEAUTY BY ALEX!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
20000 din.
Popust
80%
Kupljeno
6 kupona
Podeli sa prijateljima!