Grupko.rs

3.890 din umesto 12.000 din za intenzivni kurs nemačkog jezika svih nivoa + diploma u centru za edukaciju i konsalting - Eduko konsalting u centru grada!

Kategorije > Edukacija
3.890 din umesto 12.000 din za intenzivni kurs nemačkog jezika svih nivoa + diploma u centru za edukaciju i konsalting - Eduko konsalting u centru grada!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

O važnosti znanja jezika u modernom društvu suvišno je pričati. Iskoristite ovu odličnu ponudu Grupka i Centra za edukaciju “Eduko konsalting” i naučite jedan od najvažnijih svetskih jezika za SAMO 3.890 dinara!

U prijatnoj atmosferi, sa iskusnim profesorima i inovativnim metodama učenja, na lak i zanimljiv način savladaćete nemački jezik. Program kurseva je kombinacija najboljih svetskih metoda učenja prilagođenih našim ljudima. Ova verzija kursa je intenzivna i predavanja se održavaju na svaka dva dana, što daje bolje rezultate u učenju jezika u odnosu na standarne kurseve koji imaju tempo od dva dvočasa nedeljno.

Svi polaznici dobijaju diplomu o položenom testu na kraju kursa. Tim predavača čine iskusni edukatori i profesori sa iskustvom u držanju obuka i kurseva.

Centar za edukaciju i konsalting “Eduko konsalting” se bavi edukacijom odraslih na savremen način, efikasnom metodom prilagođenom životu i potrebama modernog čoveka. 

Menadžment i predavači u “Eduko konsalting” imaju dugogodišnje iskustvo u edukaciji u poslovnom sektoru, formalnom i neformalnom obrazovanju, nevladinim organizacijama i političkim partijama. To veliko iskustvo dovelo je do razvoja nove metode učenja, koji na lak i zanimljiv način omogućava polaznicima da stiču nova znanja i veštine. 

Sem efikasne i inovativne metode u učenju, specifičnost “Eduko konsalting” se ogleda u tome što svi polaznici naših seminara i kurseva ocenjuju svoje predavače  tokom usmenih i anonimnih pismenih evaluacija i anketa, a rezultate tih anketa i evaluacija menadžment koristi za unapređivanje kvaliteta obrazovnog procesa, kroz konstantnu edukaciju predavača i zadržavanju samo onih najkvalitetnijih.

Početak kurseva: 2. i 3. aprila 2018. (javiti se centru najkasnije do 28. marta radi testranja i odabira termina)

Trajanje kursa: 36 časova, 5 nedelja - 3 do 4 dvočasa nedeljno

Termini održavanja kursa su:

Radnim danom od 10 - 22h i vikendom od 10 – 21, termini su fiksirani i mogu se birati.

Po završetku kursa, nakog položenog testa, dobija se diploma.

Kursevi se održavaju u grupama od 5 do 8 polaznika.

Ovo je prilika koja se ne propušta!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Jedan kupon je za jednu osobu i važi za intenzivni kurs nemačkog jezika svih nivoa
 • Dobija se diploma po položenom testu
 • Kursevi se održavaju u grupama od 5-8 polaznika
 • Popust se odnosi samo na nove klijente centra
 • Početak kursa: 2. i 3. aprila
 • Javiti se najkasnije do 28.03.2018. godine, radi testiranja i formiranja grupa
 • Za detaljne informacije pozvati na tel: 064/3377-002 i 011/324-2722 svakim radnim danom od 09-21h i subotom od 10-19h
 • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, obavezno otkažite minimum dan ranije, u suprotnom će se vaš kupon smatrati iskorišćenim
 • Rok iskoristivosti kupone je do: 03.04.2018. godine

Eduko konsalting

 • Kneza Miloša 19, I sprat, Beograd
 • 011/32 42 722 064/33 77 002
 • http://eduko.rs
3.890 din umesto 12.000 din za intenzivni kurs nemačkog jezika svih nivoa + diploma u centru za edukaciju i konsalting - Eduko konsalting u centru grada!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
12000 din.
Popust
68%
Kupljeno
32 kupona
Podeli sa prijateljima!