Grupko.rs

Epilacija celih nogu i intimne regije diodnim laserom najnovije generacije!

Kategorije > Lepota & Spa
3.600 din za ultra brzu epilaciju celih nogu, brazilke i prepona diodnim laserom najnovije generacije u salonu Happy Lady u centru grada!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi
 • Ultra brza epilacija diodnim laserom najnovije generacije
 • Cele noge, prepone i brazilka
 • Laser odobren od strane Svetske zdravstvene organizacije
 • Bez bola i iritacije

Nova tehnologija u rešavanju problema nepoželjnih dlačica – Laserska epilacija je poslednja reč tehnologije u eliminaciji dlačica, a efekat je dugotrajan. Danas, u saradnji sa Salonom Happy Lady, dajemo priliku da se na najbolji mogući način oslobodite neželjenih dlačica!

U salonu Happy Lady se koristi diodni laser savremene tehnologije, odobren od strane Svetske zdravstvene organizacije, kojim rukuje obučeno osoblje. Svi laseri rade na istom principu, tj koriste optičku energiju, ali nemaju svi laseri iste karakteristike, istu talasnu dužinu, frekvenciju, snagu i brzinu. Zbog toga neki laseri daju slabije rezlutate, jer snop svetlosti prodire plitko i ne uništava dublje korene dlačica.

Diodni laser je najmoderniji laser za trajnu epilaciju i daje trajne rezultate. Njime se mogu tretirati svi tipovi kože i svi tipovi dlačica. Diodni laser radi sa talasnom dužinom od 810 nm i trajanjem impulsa od 5-400 ms, a energija se može podešavati do 160 J/cm2. Epilacija diodnim laserom trajno uništava folikul dlake i matriks koji u sebi nosi genetsku informaciju o daljem rastu nepoželjnih dlaka, tako da su rezultati stvarno trajni. Kod diodnih lasera je snop svetlosti veoma snažan i prodire dublje. Zato diodnim laserom treba duplo manje tretmana da se uklone dlačice u odnosu na IPL, a trajno se rešava i problem uraslih dlaka. Takođe, moguće je produžiti trajanje impulsa i povećati energiju da bi se uklonile i sasvim uporne, tanke ili vrlo svetle dlake.

U laserskoj sondi je integrisano intenzivno dvostruko hlađenje, pa se mesto epilacije najpre ohladi na 80C i na taj način postupak epilacije čini skoro bezbolnim. Tokom tretmana diodnim laserom folikuli dlake se uništavaju, ne jednim pulsem visoke energije, već repetitivnom primenom pulseva niske gustine protoka - čime se eliminiše senzacija bola, a melanin ne izlaže visokom tipu traume kao kod tradicionalnih IPL i ELOS lasera.

Tretman diodnim laserom se može sprovoditi u bilo koje doba godine, pošto izlaganje suncu nije štetno za kožu koja je tretirana diodnom laserskom metodom. Rizik od neželjenih efekata je minimalan. Pre tretmana potrebno je dlačice ukloniti brijačem veče pred tretman, a bar 3 nedelje dlačice ne čupati iz korena.  Dokazano najbolji rezultati! Uverite se i sami!

U ugodnom i mirnom ambijentu salona  “Happy Lady” u Beogradu koji ima višegodišnje iskustvo i stručnost, svaka žena na kvalitetan način može negovati svoju kosu, lice i telo pravilnim odabirom tretmana kroz stalno usavršavanje i  povezivanje tradicionalnih i savremenih metoda kroz praksu. Salon “Happy Lady” će vas oduševiti širokom paletom usluga. Osmislili smo bogatu ponudu koja mora zadovoljiti i najzahtevnije korisnike u potrazi za lepotom, zdravljem i dobrom formom.


Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponuda podrazumeva: Epilaciju diodnim laserom celih nogu, brazilke i prepona
 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Ponuda važi samo za ženski pol
 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Radno vreme:  pon-pet 10-19h sub 10-17h
 • Obavezno zakazivanje na telefon: 011/3247529  064/0716912  061/6459117
 • Ukoliko nsite u mogućnosti da odete u zakazano vreme neophodno je da, blagovremeno, otkažete jer će se u suprotnom kupon smatrati iskorišćenim
 • Kupon možete iskoristiti do: 30.11.2018. godine

Salon lepote Happy Lady

3.600 din za ultra brzu epilaciju celih nogu, brazilke i prepona diodnim laserom najnovije generacije u salonu Happy Lady u centru grada!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
12000 din.
Popust
70%
Kupljeno
12 kupona
Podeli sa prijateljima!