Grupko.rs - grupna kupovina, grupni popusti do 90%, najbolje dnevne ponude u gradu

3.500 din umesto 15.000 din za najbezbednije, trajno izbeljivanje zuba originalnim Opalsence gelom u stomatološkoj ordinaciji Pilipović!

3.500 din
Vrednost:
15.000 din
Popust:
77%
Ušteda:
11.500 din
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 19
Sledeći put budite brži!
Facebook Twitter E-mail
3.500 din umesto 15.000 din za najbezbednije, trajno izbeljivanje zuba originalnim Opalsence gelom u stomatološkoj ordinaciji Pilipović! 3.500 din umesto 15.000 din za najbezbednije, trajno izbeljivanje zuba originalnim Opalsence gelom u stomatološkoj ordinaciji Pilipović! 3.500 din umesto 15.000 din za najbezbednije, trajno izbeljivanje zuba originalnim Opalsence gelom u stomatološkoj ordinaciji Pilipović! 3.500 din umesto 15.000 din za najbezbednije, trajno izbeljivanje zuba originalnim Opalsence gelom u stomatološkoj ordinaciji Pilipović! 3.500 din umesto 15.000 din za najbezbednije, trajno izbeljivanje zuba originalnim Opalsence gelom u stomatološkoj ordinaciji Pilipović!
Napomene
 • Ponuda obuhvata izbeljivanje najbezbednije, trajno izbeljivanje zuba originalnim Opalsence gelom
 • U okviru ponude je uračunato: neophodan stomatološki pregled, instrukcija u vezi sa izbeljivanjem zuba, izradu modela (folija) za aplikaciju gela, gel za izbeljivanje, uputstva i savete za kontrolne preglede kao i za period nakon izbeljivanja
 • Izbeljivanje se vrši kod kuće, uz upute i nadzor stomataloga
 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona za sebe ili na poklon
 • Nakon dobijanja kupona, neophodna je rezervacija termina telefonom 064/2160-881
 • Radno vreme ordinacije: 09-19h
 • Ako ste iz bilo kojeg razloga sprečeni da dođete u zakazano vreme, neophodno je da, blagovremeno, otkažete, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
 • Kupon možete iskoristiti u periodu od: 07.09. – 07.11.2012.godine
Firma

Stomatološka ordinacija Pilipović

Adresa:
Vladetina 8,Palilula, Beograd

Telefon:
064/2160-881
011/ 3344 355

http://www.zubarpilipovic.com/

Komentari (1)
Više o ponudi

Zdravi i beli zubi su odraz vaše pravilne higijene zuba i usne duplje. Ako ste pušač ili konzumirate velike količine kafe ili čajeva onda imate problem obojenih zuba koji ne izgledaju lepo. Najefikasnija metoda kako bi vaši zubi opet bili lepi i beli jeste metoda izbeljivanja zuba kojim se vraća belina vaših zuba a vama se vraća samopuzdanje koje ste davno izgubili. Današnjom ponudom vas vodimo u stomatološku ordinaciju Pilipović gde ćete za iznos od samo 3.500 dinara imati mogućnost da vratite sjaj i belinu vašim zubima!

Belina zuba odaje osećaj zadovoljstva i podiže samopouzdanje na visoki nivo. Priznaćete da prvo što primetite na nekoj fotografiji divne oči i osmeh t.j. belinu zuba bilo da ste muško ili žensko. Zašto i vi ne biste imali predivne fotografije vašeg osmeha ili osmeha vaših najbližih. Malo truda, i imaćete očaravajući osmeh koji nikako neće moći biti nezapažen. Smej te se jer je smeh lekovitog za ceo organizam pa tako i za vaše lice. Više iskrenih osmeha, više kontrakcija mišića na vašem licu i vaše lice će  biti mladoliko.

Prirodno je da zubi, tokom života, postaju sve tamniji. Vremenom, konzumiranjem kafe, čajeva, sokova, duvanski dim i određena vrsta hrane mogu da dovedu do prebojenosti zuba. Ona može nastati i kao posledica nekih dečijih bolesti, nakon uzimanja određenih lekova al ii kao posledica traume (povrede) zuba.

U ordinaciji Pilipović u cilju izbeljivanja zuba koristi se najvakiltetniji Opalescence® gel koji deluje tako što postepeno oslobađa aktivne supstance i izbeljuje zube.  Ovakav postupak i sam proces ne narušava zdravlje zuba i zubne gleđi te se preporučuje kao idealan način beljenja zuba bez negativnih posledica. Napominjemo da je izbeljivanja zuba koji su od porcelana ili kompozitne plombe nije moguće izbeliti. Proces izbeljivanja zuba se radi samo na zdravim i prirodnim zubima.

U okviru ponude je uračunato: neophodan stomatološki pregled, instrukcija u vezi sa izbeljivanjem zuba, izradu modela (folija) za aplikaciju gela, gel za izbeljivanje, uputstva i savete za kontrolne preglede kao i za period nakon izbeljivanja

Stomatološka ordinacija "Pilipović" se nalazi u srcu Vračara, u Vladitinoj ulici, i poznata je po kvalitenim stomatološkim uslugama. Prijatan ambijent i  uvek nasmejano osoblje učiniće vaš boravak vrlo prijatnim. Svaki stomatološki problem je rešiv, samo treba da pronađete i odaberete najboljeg ličnog i porodičnog stimatologa! Stomatološka ordinacija Pilipović je upravo takva ordinacija.

Popusti se i uživaj!

BEOGRAD (130)
490 din
Vrednost:
2.000 din
Popust:
75%
Ušteda:
1.510 din

490 din za popravku i plombiranje zuba, zamenu stare plombe ili uklanjanje kamenca sa poliranjem zuba! Da osmeh sija! Popust 75%!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 26
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150613
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail
390 din
Vrednost:
2.500 din
Popust:
84%
Ušteda:
2.110 din

390 din za popravku zuba ili zamenu sive plombe belom ili ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje ili lečenje jednokanalnog zuba + GRATIS stomatološki pregled u ordinaciji KRUNA DENT!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 142
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150523
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail
450 din
Vrednost:
2.000 din
Popust:
77%
Ušteda:
1.550 din

450 din za plombiranje zuba,UZ uklanjanje kamenca+poliranje zuba, zalivanje fisura i na 2 zuba, kod dece, nekomplikovano vađenje zuba ili ugradnju cirkona u stomatološkoj ordinaciji Your Smile!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 31
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150606
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail
1.000 din
Vrednost:
4.000 din
Popust:
75%
Ušteda:
3.000 din

1.000 din za trajno lasersko izbeljivanje zuba Milion Dollar Smile gelovima u trajanju od 60 minuta! Brzo, kvalitetno i biserno blistavo!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 17
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150523
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail

Newsletter - Grupna kupovina Srbija

Za poslovne partnere

Kako platiti - Načini plaćanja

Grupko obaćava