Pozovite nas: +381 11 213 7850

3.500 din umesto 15.000 din za najbezbednije, trajno izbeljivanje zuba originalnim Opalsence gelom u stomatološkoj ordinaciji Pilipović!

3.500RSD
vrednost: poručeno: ušteda:
15.000RSD
77%
77%
19
Sledeći put budite brži!
Sledeći put budite brži
3.500 din umesto 15.000 din za najbezbednije, trajno izbeljivanje zuba originalnim Opalsence gelom u stomatološkoj ordinaciji Pilipović! 3.500 din umesto 15.000 din za najbezbednije, trajno izbeljivanje zuba originalnim Opalsence gelom u stomatološkoj ordinaciji Pilipović! 3.500 din umesto 15.000 din za najbezbednije, trajno izbeljivanje zuba originalnim Opalsence gelom u stomatološkoj ordinaciji Pilipović! 3.500 din umesto 15.000 din za najbezbednije, trajno izbeljivanje zuba originalnim Opalsence gelom u stomatološkoj ordinaciji Pilipović! 3.500 din umesto 15.000 din za najbezbednije, trajno izbeljivanje zuba originalnim Opalsence gelom u stomatološkoj ordinaciji Pilipović!

Više o ponudi

Zdravi i beli zubi su odraz vaše pravilne higijene zuba i usne duplje. Ako ste pušač ili konzumirate velike količine kafe ili čajeva onda imate problem obojenih zuba koji ne izgledaju lepo. Najefikasnija metoda kako bi vaši zubi opet bili lepi i beli jeste metoda izbeljivanja zuba kojim se vraća belina vaših zuba a vama se vraća samopuzdanje koje ste davno izgubili. Današnjom ponudom vas vodimo u stomatološku ordinaciju Pilipović gde ćete za iznos od samo 3.500 dinara imati mogućnost da vratite sjaj i belinu vašim zubima!

Belina zuba odaje osećaj zadovoljstva i podiže samopouzdanje na visoki nivo. Priznaćete da prvo što primetite na nekoj fotografiji divne oči i osmeh t.j. belinu zuba bilo da ste muško ili žensko. Zašto i vi ne biste imali predivne fotografije vašeg osmeha ili osmeha vaših najbližih. Malo truda, i imaćete očaravajući osmeh koji nikako neće moći biti nezapažen. Smej te se jer je smeh lekovitog za ceo organizam pa tako i za vaše lice. Više iskrenih osmeha, više kontrakcija mišića na vašem licu i vaše lice će  biti mladoliko.

Prirodno je da zubi, tokom života, postaju sve tamniji. Vremenom, konzumiranjem kafe, čajeva, sokova, duvanski dim i određena vrsta hrane mogu da dovedu do prebojenosti zuba. Ona može nastati i kao posledica nekih dečijih bolesti, nakon uzimanja određenih lekova al ii kao posledica traume (povrede) zuba.

U ordinaciji Pilipović u cilju izbeljivanja zuba koristi se najvakiltetniji Opalescence® gel koji deluje tako što postepeno oslobađa aktivne supstance i izbeljuje zube.  Ovakav postupak i sam proces ne narušava zdravlje zuba i zubne gleđi te se preporučuje kao idealan način beljenja zuba bez negativnih posledica. Napominjemo da je izbeljivanja zuba koji su od porcelana ili kompozitne plombe nije moguće izbeliti. Proces izbeljivanja zuba se radi samo na zdravim i prirodnim zubima.

U okviru ponude je uračunato: neophodan stomatološki pregled, instrukcija u vezi sa izbeljivanjem zuba, izradu modela (folija) za aplikaciju gela, gel za izbeljivanje, uputstva i savete za kontrolne preglede kao i za period nakon izbeljivanja

Stomatološka ordinacija "Pilipović" se nalazi u srcu Vračara, u Vladitinoj ulici, i poznata je po kvalitenim stomatološkim uslugama. Prijatan ambijent i  uvek nasmejano osoblje učiniće vaš boravak vrlo prijatnim. Svaki stomatološki problem je rešiv, samo treba da pronađete i odaberete najboljeg ličnog i porodičnog stimatologa! Stomatološka ordinacija Pilipović je upravo takva ordinacija.

Popusti se i uživaj!

Napomene:

 • Ponuda obuhvata izbeljivanje najbezbednije, trajno izbeljivanje zuba originalnim Opalsence gelom
 • U okviru ponude je uračunato: neophodan stomatološki pregled, instrukcija u vezi sa izbeljivanjem zuba, izradu modela (folija) za aplikaciju gela, gel za izbeljivanje, uputstva i savete za kontrolne preglede kao i za period nakon izbeljivanja
 • Izbeljivanje se vrši kod kuće, uz upute i nadzor stomataloga
 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona za sebe ili na poklon
 • Nakon dobijanja kupona, neophodna je rezervacija termina telefonom 064/2160-881
 • Radno vreme ordinacije: 09-19h
 • Ako ste iz bilo kojeg razloga sprečeni da dođete u zakazano vreme, neophodno je da, blagovremeno, otkažete, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
 • Kupon možete iskoristiti u periodu od: 07.09. – 07.11.2012.godine

Stomatološka ordinacija Pilipović

Vladetina 8,Palilula, Beograd

064/2160-881
011/ 3344 355

http://www.zubarpilipovic.com/

Komentari ponude

No picture
Danela Brkić

Komentarisano: 28.08.2012. 14:21

Koliko spriceva, tj. gela se dobije, za koliko tretmana (dana) vazi ova ponuda?:-)

Grupko gif
Grupko odgovor

Odgovorio: 29.08.2012. 15:16

Za sve informacije na koje niste odgovor nasli u opisu ponude preporučujemo da kontaktirate stomatološku ordinaciju. Pozdrav

Slične ponude:

15.000RSD
1.500 din za paket od 5 tretmana USISAVANJA MASNIH NASLAGA sa regije po izboru! Rezultati su vidljivi odmah! poručeno:
12
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180519
690RSD
690 din za dve porcije punjenih pilećih medaljona sa šunkom i kačkavaljem + dve domaće supe + dva deserta u Konobi Akustik na Dorćolu! poručeno:
13
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180519