Grupko.rs

Kurs jezika po izboru - nemački, italijanski, španski ili francuski jezik!

Kategorije > Edukacija
3.000 za kurs jezika svih nivoa po izboru: nemački, italijanski, španski ili francuski jezik u trajanju od mesec dana i sertifikat Skyline Academy u centru Beograda!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi
 • Kurs jezika svih nivoa po izboru
 • Nemački, italijanski, španski ili francuski jezik
 • Mesec dana - dva puta nedeljno po 90 minuta
 • Grupe od 5 do 8 polaznika
 • Sertifikat Skyline Academy 

Poznavanje jezika otvara nam mnoga vrata, posebno danas kada je on preduslov za gotovo svaki posao! Niste baš zadovoljni znanjem koje posedujete i želili biste da ga unapredite i to u što kraćem roku i bez razvlačenja? Ne propustite ponudu edukativnog centra Skyline Academy u centru Beograda za učenje jezika po izboru!

3.000 dinara za kurs jezika svih nivoa po izboru: nemački, italijanski, španski ili francuski jezik u trajanju od mesec dana i sertifikat Skyline Academy u centru Beograda!

Edukativni centar “Skyline Academy” je mesto na kojem ste uvek dobrodošli, mesto gde rade ljudi koji vole svoj posao, koji Vas znaju saslušati, koji će znati odgovoriti na Vaša pitanja, naći rešenja za Vaše potrebe i koji će svoj rad planirati u skladu sa Vašim sugestijama.

Nastavni plan i program zasniva se na radu u malim grupama što omogućava veću posvećenost svakom polazniku ponaosob, pri čemu uspevaju da upoznaju  interese i prate napredovanja. Časove vode kvalitetni predavači, sa dugogodišnjim iskustvom i posvećenošću koji će Vam na praktičan način približiti neophodna znanja i veštine koje će Vam omogućiti da napredujete.

 Ukoliko se odlučite da im ukažete Vaše poverenje, u  edukativnom centru možete:

-      naučiti još jedan strani jezik i postati konkurentniji u potrazi za novim poslom 

-      usavršiti Vaše komunikacijske veštine

-      povećati Vaše šanse za upis na fakultet ili srodne institucije u inostranstvu

-      povećati krug prijatelja

Stečeno znanje je ulaganje u budućnost koja za Vas neće imati granice. Želimo da budete najveštiji u svojoj struci, te tako sa  diplomom Skyline Academy budete za korak ispred svih. Na Vama je samo da odaberete kurs prema Vašim željama i potrebama.  Budite deo tima Skyline Academy – its okay to be smart!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponuda obuhvata: Kurs jezika svih nivoa po izboru: nemački, italijanski, španski ili francuski jezik u trajanju od mesec dana i sertifikat Skyline Academy 
 • Trajanje: Mesec dana -  dva puta nedeljno po 90 minuta
 • Termini održavanja nastave u dogovoru sa polaznicima i školom
 • Jedna osoba može iskoristiti jedan kupon
 • Pre uplate kupona kontaktirati školu
 • Za više informacija i prijavljivanje pozovite: 064/21-81-527 i 062/81-57-998.
 • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, obavezno otkažite minimum dan ranije, u suprotnom će se vaš kupon smatrati iskorišćenim
 • Rok iskoristivosti kupona je: 30.11.2018. godine

Edukativni centar Skyline Academy

3.000 za kurs jezika svih nivoa po izboru: nemački, italijanski, španski ili francuski jezik u trajanju od mesec dana i sertifikat Skyline Academy u centru Beograda!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
14000 din.
Popust
79%
Kupljeno
13 kupona
Podeli sa prijateljima!