Grupko.rs

3.000 din za intenzivni početni kurs španskog jezika u trajanju od 6 nedelja u Centru za strane jezike Vista na Vračaru!

Kategorije > Edukacija
3.000 din za intenzivni početni kurs španskog jezika u trajanju od 6 nedelja u Centru za strane jezike Vista na Vračaru!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Ponuda podrazumeva:

- Intenzivni početni kurs španskog jezika 

- Grupe su od 8 do 10 polaznika

- 6 nedelja - 18 časova po 90 minuta

- Po završetku kursa dobija se sertifikat

U Centru Vista učenje jezika predstavlja zadovoljstvo. Specifičnost rada Centra se ogleda u uvažavanju zahteva i potreba naših polaznika. Na raspolaganju su Vam najsavremenija nastavna sredstva, bogat nastavni program, multimedijalno opremljene učionice i iskusni nastavni kadar.

U cilju što lakšeg i efikasnijeg usvajanja stranog jezika nastava se odvija u malim grupama od 3 do 8 polaznika, što omogućava profesoru da se potpuno posveti svakom polazniku i prati njegovo napredovanje. U manjim grupama učenici su izrazito motivisani za nastavu i lakše usvajaju strani jezik.

Polaznici mogu birati različite vrste kurseva stranih jezika, od opštih do poslovnih i stručih, kao i pripremne kurseve za polaganje svetski priznatih ispita iz engleskog jezika – FCE, CAE, CPE i TOEFL kao i iz španskog jezika – DELE.
Inovativan način rada prati komunikativni pristup u nastavi. Cilj kurseva je usavršavanje jezičke kompetencije na stranom jeziku, odnosno proširenje vokabulara i dalji razvoj svih jezičkih veština: slušanje, govor, čitanje i pisanje. Teme kurseva su interkulturalne i pokrivaju znanja iz različitih oblasti. Tokom nastave profesori podstiču polaznike da aktivno učestvuju u nastavi, vode dijaloge, diskutuju. Nastava se usmerava ka realnoj upotrebi stranog jezika, jer znati jedan jezik znači govoriti ga.

U cilju Vašeg obrazovanja i učenja stranog jezika Centar Vista Vam omogućava brojne vannastavne aktivnosti: tematske večeri, filmske projekcije, prezentacije i seminare...koji predstavljaju samo deo naše ponude. 
Nastavni kadar čine iskusni i visokostručni profesori stranih jezika
Profesori našeg Centra su na stalnom stručnom usavršavanju u zemlji i inostranstvu. Takođe, u nastavi učestvuju i strani lektori, odnosno profesori kojima je jezik koji predaju maternji.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponuda obuhvata: Intenzivni kurs početnog (A1/1) kursa španskog jezika 
 • Trajanje kursa 6 nedelja18 časova po 90 minuta
 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Grupe su od 8 do 10 polaznika
 • Obavezna najava odmah po dobijanju kupona radi formiranja i dogovora oko grupa i početka kursa na broj telefona: 063 115 44 04 ili 011 24 53 778
 • Osnovni materijal (knjiga) nije uključen u cenu i iznosi 500 din
 • Dodatni nastavni materijal je uključen u cenu
 • Po završetku kursa dobija se sertifikat o završenom nivou
 • Početak kursa po oformljavanju grupa
 • Rok iskoristivosti kupona je do 20.01.2018. godine

Škola jezika Vista

 • Smiljanićeva 6, Beograd
 • 011 24 53 778 063 115 44 04
3.000 din za intenzivni početni kurs španskog jezika u trajanju od 6 nedelja u Centru za strane jezike Vista na Vračaru!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
12000 din.
Popust
75%
Kupljeno
17 kupona
Podeli sa prijateljima!