Grupko.rs

290 din za umetničku Decoupage radionicu ukrašavanja nameštaja sa obezbeđenim materijalom! Probudite svoju kreativnost!

Kategorije > Radionice
290 din za umetničku Decoupage radionicu ukrašavanja nameštaja sa obezbeđenim materijalom! Probudite svoju kreativnost!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Kreativni ste i volite da pravite razne stvari rukama. Grupko je pripremio divnu radionicu stvaralaštva - Decoupage radionicu u kojom ćete naučiti kako da ukrasite vaš stari ram ogledala, vašu omiljenu stolicu, od koje ne želite da se odvojite, koja ne izgleda više lepo (godine čine svoje) ili želite da poklonite nešto nesvakidašnje vašim dragim osobama kao poklon.

Decoupage, ili Dekupaž, je tehnika koja se prvi put spominje u Engleskoj početkom XVIII veka pod pojmom Japanske umetnosti, dolazi od francuske reči ‘decouper’ koja u prevodu znači ‘iseći, isecati’. Decoupage tehnika je jedna od najstarijih tehnika ukrašavanja predmeta i svodi se na isecanje i aranžiranje delova papira i njegovo lepljenje na obojenu ili drugačije pripremljenu površinu, te lakiranje. Može se koristiti na različitim podlogama, jednostavna je za korištenje, a daje vrlo efektne rezultate. Decoupage tehniku možete primeniti na svim staklenim, drvenim, porcelanskim, kao i tekstilnim predmetima. Dekupaž tehnika  je izuzetno jednostavna tehnika i svaka osoba može, u kratkom vremenu, svladati ovu veštinu i postati uspešan kreator dekupaž predmeta. Oni sa malo mašte i volje ovom tehnikom mogu potpuno da izmene izgled stana ili da učine gotovo sve što se može zamisliti.

Imaćete priliku da sve to isprobate u okviru Decoupage radionice u edukativnom centru “Gita” a onda sve to naučeno i uz vašu kreativnost možete praviti i ukrašavati sami razne predmete, možete srediti neki novi ormarić za koji biste voleli da dobije izgled starinskog nameštaja, ili srediti razne kovčežiće, ogledala ili okvire za slike. Granice ne postoje ako ste kreativni!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Jedan čas (2,5 sata) radionica Decoupage tehnike
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Po dobijanju kupona,obavezno zakazati odgovarajući termin: 011 344 99 14 ili 060 183 02 22
  • Kupone možete iskoristiti do: 15.07.2015.godine

Edukativni centar Gita

  • Primorska 19, Beograd
  • 060/183-0222
290 din za umetničku Decoupage radionicu ukrašavanja nameštaja sa obezbeđenim materijalom! Probudite svoju kreativnost!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2500 din.
Popust
88%
Kupljeno
8 kupona
Podeli sa prijateljima!