Grupko.rs

290 din za mesec dana vežbanja SALSE, ARGENTINSKOG TANGA ili HIP-HOP-a u Plesnom klubu Latina Blanka u MAJU mesecu!

Kategorije > Plesne škole
290 din za mesec dana vežbanja SALSE, ARGENTINSKOG TANGA ili HIP-HOP-a u Plesnom klubu Latina Blanka u MAJU mesecu!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Naučite da zanosno plešete. Popravite vaše držanje tela i naućite da zavodite igrom. Ukoliko ste pak, opredeljni za malo moderniji ples, ponudom smo vam obezbedili i mesec dana Hio-Hopa, u Plesnom klubu Latina Blkanka, na Vračaru!

Reč salsa je španskog porekla i u prevodu znači „začinjeni sos“.  Iako većina ljudi salsu povezuje sa Kubom, termin salsa prvi put se javio u Sjedinjenim Američkim Državama, šezdesetih godina dvadesetog veka. Tih godina u svetu primat je zauzela rok muzika, dok je latino muzika bila postavljena u „drugi plan“.

Međutim, jačanjem latino američkih zajednica u većim gradovima SAD-a, prvenstveno kubanskih, portorikanskih i dominikanskih zajednica, dolazi i do mešanja tih kultura što utiče i na muziku koja je nastajala u tim zajednicama.

Svaka od tih zajednica je ovom „sosu“ dodala po neki „začin“ čime je nastala salsa, kao mešavina različitih vrsta plesova: rumbe, son montuna, guarache, mambe, cha cha, danzona, sona, guaguancoa, cubopa, guajire, charange, cumbie, plene, bombue, festejue, merenguea i sl.

Današnjom ponudom se podrazumeva - 8 časova SALSE, ILI ARGENTINSKOG TANGA, ili HIO-HOP-a, u Plesnom klubu Latina Blanka po ceni od 290 dinara!

Časovi plesa se održavaju u O.Š. Starina  Novak, Ulica: Kneza Danila 37, Beograd, (ulaz u klub sa zadnje strane skolske zgrade u malom dvoristu)

Ukoliko želite možete uzeti kupone za sve plesove. Potrebno je da po dobijanju kupona, odmah se prijavite na odabrani ples u mesecu MAJU 2015.godine.

Uživajte u pokretu i u sopstvenom telu!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Iskorišćenje 8 termina SALSE, ILI ARGENTNINSKOG TANGA , ILI HIP-HOPa u mesecu MAJU
  • Jedan kupon je za jedan odabrani ples
  • Ukoliko želite možete kupiti kupone i za sve plesove
  • NEOPHODNO je da, po dobijanju kupona, se prijavite
  • Časovi plesa se održavaju u O.Š. Starina  Novak, Ulica: Kneza Danila 37, Beograd, (ulaz u klub sa zadnje strane skolske zgrade u malom dvoristu)
  • Za sve dodatne informacije i prijavu: Za SALSU -  064 66 27 154 Za HIP-HOP  - 064 339 51 83 Za ARGENTINSKI TANGO – 064 302 40 11
  • Kupon se mora iskoristiti u MAJU mesecu!

Plesni klub Latina Blanka

  • OŠ Starina Novak,Kneza Danila 33-37, (Ulaz u klub je sa zadnje strane skolske zgrade.Skola je ispod Tašmajdana, iza Poštanske stedionice.), Beograd
  • SALSA - 064 66 27 154 ARGENTINSKI TANGO – 064 302 40 11
  • http://www.salsabeograd.net
290 din za mesec dana vežbanja SALSE, ARGENTINSKOG TANGA ili HIP-HOP-a u Plesnom klubu Latina Blanka u MAJU mesecu!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2000 din.
Popust
85%
Kupljeno
20 kupona
Podeli sa prijateljima!