Grupko.rs

290 din za Decoupage radionicu u Edukativnom centru Artefakt! Naučite tehniku oslikavanja predmeta i nameštaja! Popust 70%!

Kategorije > Edukacija
290 din za Decoupage radionicu u Edukativnom centru Artefakt! Naučite tehniku oslikavanja predmeta i nameštaja! Popust 70%!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Tehnika kojom možete ulepšati stvari nameštaj, predmete  a koja se sastoji od lepljenja određenih papirnih motiva na predmet u cilju ulepšavanja. U slikarskom ateljeu Artefakt se održava jednodnevna radionica Decoupage radionice po ceni od 290 dinara gde ćete naučiti sve tajne ovog zanata.

70% popusta na mini-kurs u umetnosti Decoupage.

Pozivamo Vas da uronite u atmosferu kreativnosti, izbegnete dnevne rutine I možda dobijete novi hobi koji će vas oduševiti mnogo godina.

 Decoupage je 18. vek likovna tehnika komponovanja isečaka papira na objektu, zajedno sa specijalnim efektima boja i lakova za stvaranje lepih dekorativnih predmeta. Pridružite se ovoj prijateljski, kreativnoj radionici i zadivite se na lepim predmetima koje možete kreirati.

Naučićete ne samo istoriju dekupaža nego I kakokako da napravite visoko dekorativne kompozicije. Pored toga, pokloni napravljeni svojim rukama, imaju posebnu energiju i uvek je lepo da dajemo i primamo! Na ovoj radionici ćete naučiti kako da ukrasite: - drvo, - keramiku, - staklo I druge materijale.

Radionice o dekupaž razvijaju: maštu , poboljšavaju motoriku, kreativnost..

Program obuhvata:

Jednodnevni kurs u trajanju od 2,5 školska časa. Polaznici sa sobom trebaju poneti predmet na koji će raditi a koji može biti keramika, drvo,staklo. Sav ostali material I boje su uračunate u cenu.

Svi polaznici kreativnih radionica  mogu postaviti svoje radove na sajtu www.dekupaztehnika.com, Svaki polaznik može imati svoju web stranicu sa savremenom galerijom, sa koje mogu obavljati prodaju i sl. Ova usluga je potpuno besplatna..

Polaznicima se dostavljaju skripte na email o tehnici, bojama...

Metodika:

Lako savladavanje dekupaž tehike. Polaznici će dekorisati svoj predmet  bojama, naučiće da lepe salvete  na više načina I zatim da svoj proizvod zaštite lakom.

 Trajanje  kursa:  fond časova je 2,5 časa u trajanju od 135 min.(čas -45 min)

Raspored predavanja: Predavanja se održavaju subotom sa početkom u 09.30h. Nakon što se prijavi 8 polaznika formira se grupa i zakazuje termin.

 

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Jednodnevni kurs dekupaž tehnike (fond časova je 2,5 časa u trajanju od 135 min.(čas -45 min)
  • Potrebno je poneti sopstveni predmet koji će se ukrašavati
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona 
  • Obavezno zakazivanje na tel: 065/4315-125
  • Kursevi se održavaju subotom sa početkom u 09.30h. Nakon što se prijavi 8 polaznika formira se grupa i zakazuje termin.
  • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme neophodno je da, blagovremeno, minimum 1 dan ranije da otkažete jer će se u suprotnom kupon smatrati da je iskorišćen
  • Kupon možete iskoristiti do: 21.06.2016. godine

Slikarski atelje Artefakt

  • Bulevar kralja Aleksandra 7, Zvezdara, Beograd
  • 065/4315-125
290 din za Decoupage radionicu u Edukativnom centru Artefakt! Naučite tehniku oslikavanja predmeta i nameštaja! Popust 70%!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
960 din.
Popust
70%
Kupljeno
35 kupona
Podeli sa prijateljima!