Grupko.rs - grupna kupovina, grupni popusti do 90%, najbolje dnevne ponude u gradu

290 din umesto 1.000 din za dva tretmana od 45 minuta u slanoj sobi za jednu odraslu osobu ili detete u centru grada! Najbolja zamena za more!

290 din
Vrednost:
1.000 din
Popust:
71%
Ušteda:
710 din
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 87
Sledeći put budite brži!
Facebook Twitter E-mail
290 din umesto 1.000 din za dva tretmana od 45 minuta u slanoj sobi za jednu odraslu osobu ili detete u centru grada! Najbolja zamena za more! 290 din umesto 1.000 din za dva tretmana od 45 minuta u slanoj sobi za jednu odraslu osobu ili detete u centru grada! Najbolja zamena za more! 290 din umesto 1.000 din za dva tretmana od 45 minuta u slanoj sobi za jednu odraslu osobu ili detete u centru grada! Najbolja zamena za more! 290 din umesto 1.000 din za dva tretmana od 45 minuta u slanoj sobi za jednu odraslu osobu ili detete u centru grada! Najbolja zamena za more! 290 din umesto 1.000 din za dva tretmana od 45 minuta u slanoj sobi za jednu odraslu osobu ili detete u centru grada! Najbolja zamena za more!
Napomene
  • Ponuda obuhvata dva tretmana u slanoj sobi za odraslu osobu (40 min) ili za dete (30 min)
  • Možete kupiti dva kupona
  • Nakon dobijanja kupona neophopdno je izvršiti rezervaciju termina telefonom: 011/3247-829, 011/630-10-30 ili 060/311-1211
  • Kupon možete iskoristiti do 10.09.2012.godine
Firma

St Angelino

Adresa:
Vladetina 15, Palilula, Beograd

Telefon:
011/324-7829
060/311-1211

http://www.slanasoba-stangelino.com/

Komentari (5)
Više o ponudi

Svakog leta, proleća, jeseni i zime imate problema sa sinusima. Imate česte glavobolje koje se javljaju kao mogući pratilac problema koji imate. U vašem okruženju postoje osobe koje imaju bilo koji vid respiratornih oboljenja ili kožnih oboljenja, spas za vas i njih je haloterapija odnosno odlazak na tretmane u slanu sobu. Ne časite časa, kupite kupone i odmah  iskoriste ovu ponudu za poboljšanje vašeg zdravlja i to sve po ceni od SAMO 290 dinara!

HALOTERAPIJA ili terapija solju je neagresivna i nemedikamentozna terapija koja pomaže u lečenju bolesti disajnih organa i kožnih bolesti a zasniva se na udisanju mikročestica kamene soli kao i izlaganju tela suvom aerosolu (čestsice Na, K, Mg, Ca, Fe, J, Li, Se) kamene soli koje deluje kao “bronhijalna četka” za disajne puteve.

Slana pećina u St Angelino salonu je uređena po najvišim standardima koje propisuje Evropska Unija. Zidovi su obloženi solju iz Mrtvog mora i stenama soli iz rudnika, koja pomaže u održavanju specifične mikroklime i Halogeneratorom, koji čini osnovu ovog tretmana. Osnovni i glavni element ovih tretmana je kvalitetan i pouzdan halogenerator. Halogenerator je uredjaj koji proizvodi suvi NaCl-aerosol i uduvava ga u pećinu. Ima mikroprocesor koji strogo kontroliše količinu aerosola u prostoriji, u zavisnosti od toga da li su na tretmanu deca, starije osobe, sportisti, menja se, potrebna količina aerosola koji je kontrolisan savremenim senzorima. Temperatura prostorije je od 20-24o C, a vlažnost vazduha od 40-60%.

Tretman za odrasle traje 40 minuta a za decu 20 minuta. Pun efekat se postiže nakon 10-15 tretmana. Važno je napomenuti da haloterapija nije zamena lekovima, već njena komplementarna metoda koja u kombinacijidaje najbolje moguće rezultate.

Haloterapija ili terapija u slanoj sobi se preporučuje u svrhu zdravlja kod sledećih stanja:

  • Jačanje organizma (psihički i fizički) - Olakšava respiratorne i kožne probleme, kod upale sinusa, pročišćava disajne puteve, posebno kod astme, kod pojave pušačkog kašlja, kod alergija i ekcema, povećava imunitet organizma, regulisanje nivoa šećera, usporen rad štitaste žlezde, kod pojave steroporoze i reumatskih tegoba, u cilju prevencije grčeva mišića, širenja kapilara po nogama kao i kod održavanja seksualnosti i libida kod muškaraca i žena
  • Lepota - Pomaže kod problema akni, podmlađuje kožu
  • RelaksacijaKod umora, iscrpeljnost, napetost, stress, depresija i nesanica, Rekreativcima i sposrtistima kako bi im se organizam oslobodio od stresa, a ćelije napunile mineralima.

U toku tretmana u slanoj sobi primenjuje se i komplementarna terapija - hromoterapija t.j., terapija bojama tako što je soba diskretno osvetljena različitim bojama a one u interakciji sa ljudskim energetskim sistemom deluje na jedinstven način tako što stabilizuje fizičko, emocionalno i mentalno stanje svake osobe, svih starosnih doba.

Slana soba se primenjuje i kod dece. Za njih je posebno opremljena soba u kojoj provedeno vreme mogu provesti u crtanju, pisanju i druženju sa drugom decom kako bi im vreme što brže prošlo, a mame i tate mogli uživati u potpunosti.

Boravak u slanoj sobi je spoj relaksacije u opuštajućoj atmosferi i blagodet za ceo organizam. Svaka slana soba ima svoju pozitivnu energiju koju ćete osetiti u trenutku kada se udobno smestite u fotelje, uz ugodnu rasvetu i laganu muziku.

Boravak od 45 minuta u slanim sobama je isto što i tri dana na moru. Vazduh je obogaćen jodom koji dezinfikuje , bromom, magnezijum koji je odličan protiv stresa, kalcijumom koji poseduje antialergijska svojstva, kalijumom ili selenom koji uništava slobodne radikale.

Šta čekate? Kupon u torbu i pravac u spas zonu, slane sobe!

Popusti se i uživaj!

BEOGRAD (130)
450 din
Vrednost:
3.000 din
Popust:
85%
Ušteda:
2.550 din

450 din umesto 3.000 din za tretman lica crvenom glinom iz Sudana  - za ublažavanje mašnjenja kože, otklanjanje mitisera i akni!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 4
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150418
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail
990 din
Vrednost:
3.000 din
Popust:
67%
Ušteda:
2.010 din

990 din za kompletan specijalistički oftamološki pregled vida: kontrola vida sa kompjuterskim određivanjem dioptrije, Bio mikroskopija, merenje očnog pritiska i kompletan pregled oka!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 6
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150418
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail
999 din
Vrednost:
10.000 din
Popust:
90%
Ušteda:
9.001 din

999 din umesto 10.000 din za tretman trajnog ispravljanja kose Coco Choco ili Qod Max brazilskim keratinom! Za potpuni oporavak kose!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 4
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150418
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail

Newsletter - Grupna kupovina Srbija

Za poslovne partnere

Kako platiti - Načini plaćanja

Grupko obaćava