Grupko.rs - grupna kupovina, grupni popusti do 90%, najbolje dnevne ponude u gradu

290 din umesto 1.000 din za dva tretmana od 45 minuta u slanoj sobi za jednu odraslu osobu ili detete u centru grada! Najbolja zamena za more!

290 din
Vrednost:
1.000 din
Popust:
71%
Ušteda:
710 din
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 87
Sledeći put budite brži!
Facebook Twitter E-mail
290 din umesto 1.000 din za dva tretmana od 45 minuta u slanoj sobi za jednu odraslu osobu ili detete u centru grada! Najbolja zamena za more! 290 din umesto 1.000 din za dva tretmana od 45 minuta u slanoj sobi za jednu odraslu osobu ili detete u centru grada! Najbolja zamena za more! 290 din umesto 1.000 din za dva tretmana od 45 minuta u slanoj sobi za jednu odraslu osobu ili detete u centru grada! Najbolja zamena za more! 290 din umesto 1.000 din za dva tretmana od 45 minuta u slanoj sobi za jednu odraslu osobu ili detete u centru grada! Najbolja zamena za more! 290 din umesto 1.000 din za dva tretmana od 45 minuta u slanoj sobi za jednu odraslu osobu ili detete u centru grada! Najbolja zamena za more!
Napomene
  • Ponuda obuhvata dva tretmana u slanoj sobi za odraslu osobu (40 min) ili za dete (30 min)
  • Možete kupiti dva kupona
  • Nakon dobijanja kupona neophopdno je izvršiti rezervaciju termina telefonom: 011/3247-829, 011/630-10-30 ili 060/311-1211
  • Kupon možete iskoristiti do 10.09.2012.godine
Firma

St Angelino

Adresa:
Vladetina 15, Palilula, Beograd

Telefon:
011/324-7829
060/311-1211

http://www.slanasoba-stangelino.com/

Komentari (5)
Više o ponudi

Svakog leta, proleća, jeseni i zime imate problema sa sinusima. Imate česte glavobolje koje se javljaju kao mogući pratilac problema koji imate. U vašem okruženju postoje osobe koje imaju bilo koji vid respiratornih oboljenja ili kožnih oboljenja, spas za vas i njih je haloterapija odnosno odlazak na tretmane u slanu sobu. Ne časite časa, kupite kupone i odmah  iskoriste ovu ponudu za poboljšanje vašeg zdravlja i to sve po ceni od SAMO 290 dinara!

HALOTERAPIJA ili terapija solju je neagresivna i nemedikamentozna terapija koja pomaže u lečenju bolesti disajnih organa i kožnih bolesti a zasniva se na udisanju mikročestica kamene soli kao i izlaganju tela suvom aerosolu (čestsice Na, K, Mg, Ca, Fe, J, Li, Se) kamene soli koje deluje kao “bronhijalna četka” za disajne puteve.

Slana pećina u St Angelino salonu je uređena po najvišim standardima koje propisuje Evropska Unija. Zidovi su obloženi solju iz Mrtvog mora i stenama soli iz rudnika, koja pomaže u održavanju specifične mikroklime i Halogeneratorom, koji čini osnovu ovog tretmana. Osnovni i glavni element ovih tretmana je kvalitetan i pouzdan halogenerator. Halogenerator je uredjaj koji proizvodi suvi NaCl-aerosol i uduvava ga u pećinu. Ima mikroprocesor koji strogo kontroliše količinu aerosola u prostoriji, u zavisnosti od toga da li su na tretmanu deca, starije osobe, sportisti, menja se, potrebna količina aerosola koji je kontrolisan savremenim senzorima. Temperatura prostorije je od 20-24o C, a vlažnost vazduha od 40-60%.

Tretman za odrasle traje 40 minuta a za decu 20 minuta. Pun efekat se postiže nakon 10-15 tretmana. Važno je napomenuti da haloterapija nije zamena lekovima, već njena komplementarna metoda koja u kombinacijidaje najbolje moguće rezultate.

Haloterapija ili terapija u slanoj sobi se preporučuje u svrhu zdravlja kod sledećih stanja:

  • Jačanje organizma (psihički i fizički) - Olakšava respiratorne i kožne probleme, kod upale sinusa, pročišćava disajne puteve, posebno kod astme, kod pojave pušačkog kašlja, kod alergija i ekcema, povećava imunitet organizma, regulisanje nivoa šećera, usporen rad štitaste žlezde, kod pojave steroporoze i reumatskih tegoba, u cilju prevencije grčeva mišića, širenja kapilara po nogama kao i kod održavanja seksualnosti i libida kod muškaraca i žena
  • Lepota - Pomaže kod problema akni, podmlađuje kožu
  • RelaksacijaKod umora, iscrpeljnost, napetost, stress, depresija i nesanica, Rekreativcima i sposrtistima kako bi im se organizam oslobodio od stresa, a ćelije napunile mineralima.

U toku tretmana u slanoj sobi primenjuje se i komplementarna terapija - hromoterapija t.j., terapija bojama tako što je soba diskretno osvetljena različitim bojama a one u interakciji sa ljudskim energetskim sistemom deluje na jedinstven način tako što stabilizuje fizičko, emocionalno i mentalno stanje svake osobe, svih starosnih doba.

Slana soba se primenjuje i kod dece. Za njih je posebno opremljena soba u kojoj provedeno vreme mogu provesti u crtanju, pisanju i druženju sa drugom decom kako bi im vreme što brže prošlo, a mame i tate mogli uživati u potpunosti.

Boravak u slanoj sobi je spoj relaksacije u opuštajućoj atmosferi i blagodet za ceo organizam. Svaka slana soba ima svoju pozitivnu energiju koju ćete osetiti u trenutku kada se udobno smestite u fotelje, uz ugodnu rasvetu i laganu muziku.

Boravak od 45 minuta u slanim sobama je isto što i tri dana na moru. Vazduh je obogaćen jodom koji dezinfikuje , bromom, magnezijum koji je odličan protiv stresa, kalcijumom koji poseduje antialergijska svojstva, kalijumom ili selenom koji uništava slobodne radikale.

Šta čekate? Kupon u torbu i pravac u spas zonu, slane sobe!

Popusti se i uživaj!

BEOGRAD (119)
50 din
Vrednost:
200 din
Popust:
75%
Ušteda:
150 din

[HIT PONUDA] Sat vremena kuglanja za do 6 osoba u Žabac kuglani u ZEMUNU, u terminima po izboru, već od 50 dinara! Neka zabava počne!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 16
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150822
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail
50 din
Vrednost:
200 din
Popust:
75%
Ušteda:
150 din

[HIT PONUDA] Sat vremena kuglanja za do 6 osoba u Žabac kuglani na VIDIKOVCU, u terminima po izboru, već od 50 dinara! Neka zabava počne!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 6
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150822
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail
250 din
Vrednost:
0 din
Popust:
100%
Ušteda:
-250 din

25 evra za trodnevno putovanje u čarobnu Veneciju sa agencijom Hit travel! Romantično putovanje uz fantastičan popust!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 6
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150815
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail

Newsletter - Grupna kupovina Srbija

Za poslovne partnere

Kako platiti - Načini plaćanja

Grupko obaćava