Grupko.rs

280 din za Decoupage radionicu u Edukativnom centru Artefakt! Naučite tehniku oslikavanja predmeta i nameštaja! Popust 81%!

Kategorije > Radionice
280 din za Decoupage radionicu u Edukativnom centru Artefakt! Naučite tehniku oslikavanja predmeta i nameštaja! Popust 81%!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Tehnika kojom možete ulepšati stvari nameštaj, predmete  a koja se sastoji od lepljenja određenih papirnih motiva na predmet u cilju ulepšavanja. U slikarskom ateljeu Artefakt se održava jednodnevna radionica Decoupage radionice po ceni od 280 dinara gde ćete naučiti sve tajne ovog zanata.

Stare stvari nekad znaju da nam smetaju. Rado biste ih zadržali ali nekako se ne uklapaju u vaš životni prostor. Predlažemo dekupaž tehniku kojom ćete stare stvari osvežiti i oni će i dalje krasiti vaš dom a vi ćete uživati u vaših ruku delo a pohvale će pljuštati sa svih strana.

Dekupaž tehnika se takođe se primenjuje na predmetima od drveta, keramike, stakla i drugih materija. Sve što je potrebno jeste vaša želja, kerativnosti i predmet kojem ćete udahnuti nov život.

Sama tehnika dekupaža se primenjuje još od XVIII veka a to je tehnika kombinovanja isečaka papira, salveta uz korišćenjespecijalnih lakova za ukrašavanje odabranog predmeta. To može biti stolica, orman, stočić, razne kutijice, satovi, itd.... Granica ne postoji! Granica je u vašoj mašti!

Današnja ponuda podrazumeva:  Jednodnevni kurs dekupaž tehnike u trajanju od 90 minuta. Potrebno je poneti predmet koji želite da ukrasite – keramika, drvo, staklo. Boje i lakove koje ćete koristiti u samoj radionici  ulaze u cenu ponude.

Radionice se održavaju vikendima u malim grupama kako bi se u potpnunosti savladala tehnika.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Jednodnevni kurs dekupaž tehnike u trajanju od 90 minuta
  • Potrebno je poneti sopstveni predmet koji će se ukrašavati
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona 
  • Obavezno zakazivanje na tel: 065/4315-125
  • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme neophodno je da, blagovremeno, minimum 1 dan ranije da otkažete jer će se u suprotnom kupon smatrati da je iskorišćen
  • Kupon možete iskoristiti do: 29.05.2015. godine

Slikarski atelje Artefakt

  • Bulevar kralja Aleksandra 7, Zvezdara, Beograd
  • 065/4315-125
280 din za Decoupage radionicu u Edukativnom centru Artefakt! Naučite tehniku oslikavanja predmeta i nameštaja! Popust 81%!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
1500 din.
Popust
81%
Kupljeno
43 kupona
Podeli sa prijateljima!