Grupko.rs - grupna kupovina, grupni popusti do 90%, najbolje dnevne ponude u gradu

270 din za ekskluzivni paket ručno rađenih mirišljavih sapuna All Herbal na bazi eteričnih ulja pomorandže, eukaliptusa i timijana!

270 din
Vrednost:
540 din
Popust:
50%
Ušteda:
270 din
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno:
Ponuda je istekla.
Facebook Twitter E-mail
270 din za ekskluzivni paket ručno rađenih mirišljavih sapuna All Herbal na bazi eteričnih ulja pomorandže, eukaliptusa i timijana! 270 din za ekskluzivni paket ručno rađenih mirišljavih sapuna All Herbal na bazi eteričnih ulja pomorandže, eukaliptusa i timijana! 270 din za ekskluzivni paket ručno rađenih mirišljavih sapuna All Herbal na bazi eteričnih ulja pomorandže, eukaliptusa i timijana! 270 din za ekskluzivni paket ručno rađenih mirišljavih sapuna All Herbal na bazi eteričnih ulja pomorandže, eukaliptusa i timijana! 270 din za ekskluzivni paket ručno rađenih mirišljavih sapuna All Herbal na bazi eteričnih ulja pomorandže, eukaliptusa i timijana!
Napomene
  • Ponuda obuhvata ekskluzivni paket ručno rađenih mirišljavih sapuna All Herbal na bazi eteričnih ulja
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata sledeće sapune: Sapun sa šargarepom i etarskim uljem pomorandže i Sapun Azuki sa etarskim uljima eukaliptusa i timijana
  • Težina jednog paketića je 190 grama
  • Jedan paketić sadrži dva sapuna
  • Sapune možete preuzeti u apoteci Biljana i Luka u ulici Svetozara Markovića 36
  • Kupon možete iskoristiti od 20.07. do 20.08.2012. godine
Firma

Apoteka Biljana i Luka

Adresa:
Svetozara Markovića 36, Beograd

Telefon:
-

http://www.prirodnisapuni.com

Komentari
Više o ponudi

U svakodnevnoj nezi naše kože stremimo ka korišćenju najkvalitetnijih prouzvoda koji će našoj koži obezbediti potrebnu hidrataciju kao i ostale važne elemente kako bi ona bila glatka, meka i elastična. Najbolje je da, ako ste u mogućnosti, birate preparate koji su na prirodnoj bazi, bez dodataka veštačkih aditiva koji kožu čine prividno lepšom. Danas vam predstavljamo paket od dva ručno rađena sapuna firme “All Herbal” – čiji sastav je, ISKLJUČIVO, prirodnog porekla!

Nećemo vam mnogo isticati kako su prirodni proizvodi izuzetno važni kako u ishrani tako i u svim ostalim oblastima nege kože. Prirodni preparati imaju najveću moć apsorpcije hranljivih materija koje su u sastavu takvih sapuna a koji nesmetano prolaze u slojeve kože obezbeđujući najbolju moguću negu naše kože.

Kvalitete “All Herbal” sapuna vam je već, sigurni smo, dobro poznat. Zato je Grupko odlučio da vas i vaše drage osobe obraduje paketićima ručno rađenih prirodnih sapuna, a na vama je da odaberete onaj koji vam se najviše svidi, isprobate i javite nam rezultate. Današnja ponuda obuhvata dve vrste novih, prirodnih sapuna, težine 190 grama.

Sapun sa šargarepom i etarskim uljem pomorandže: (maslinovo ulje (60%), kokosovo ulje, kakao buter, palmino ulje; sušena mlevena šargarepa, etarsko ulje pomorandže).
Ako niste znali podatak da etarsko ulje pomorandže je odličan regenerator ćelija kože i po efektu zatezanja kože. Smanjuje uticaj slobodnih radikala. Osvežavajućeg je i prijatnog mirisa.Šargarepa, neosporni izvor betakarotina, vitamina A i C, štiti od uticaja slobodnih radikala i ubrzava regeneraciju kože.

Sapun Azuki sa etarskim uljima eukaliptusa i timijana: (maslinovo ulje (60%), kokosovo ulje, kakao buter, palmino ulje; etarsko ulje eukaliptusa, etarsko ulje timijana, organic Azuki pasulj – mleveni ).

Da li ste znali da je etarsko ulje eukaliptusa jedno od najboljih antivirusnih i antibakterijskih ulja? Koristi se za olakšanje disanja, stimuliše imunitet, za smanjivanje temperature i za inhalaciju.

Masaža i preparati za utrljavanje sa eukaliptusom su dobri kod reumatskih obolenja i tretiranju celulita. Etarsko ulje timijana, zbog prisutnog timola i karvakrola je izvrsno antiseptično sredstvo. Ublažava reumatične bolove, smanjuje napetost, podoljšava cirkulaciju. Azuki pasulj (Adzuki ili Aduki) Japanski tradicionalni preparati za negu kože vekovima koriste ovaj za nas egzotični crveni pasulj. Odličan je za piling kože i odličan je izvor magnezijuma, kalijuma, cinka, gvožđa i B vitamina. Azuki pasulj u svom sastavi ima i izuzetni saponin, prirodni agens za dubinsko čišćenje pora.

Popusti se i uživaj!

BEOGRAD (119)
2.500 din
Vrednost:
10.000 din
Popust:
75%
Ušteda:
7.500 din

2.500 din umesto 10.000 din za paket od 10 ručnih anticelulit masaža u trajanju od po 30 min u Kozmetičkom Studiu SM BEAUTY! Popust 00%!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Još 3 za prolaz
Preostalo vreme
20150617
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail
490 din
Vrednost:
1.200 din
Popust:
59%
Ušteda:
710 din

490 din umesto 1.200 za DVE VELIKE Pizze capriccsiose (32 cm)  u restoranu odlične kuhinje Konoba Akustik! Uživanje za sva čula!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Još 3 za prolaz
Preostalo vreme
20150620
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail
590 din
Vrednost:
3.500 din
Popust:
83%
Ušteda:
2.910 din

590 din za antistres masažu celog tela (60 min) + masaža lica, vrata i dekoltea (10 min) lekovitim biljnim uljem u Michael Cosmetic Studiju!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Još 3 za prolaz
Preostalo vreme
20150617
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail

Newsletter - Grupna kupovina Srbija

Za poslovne partnere

Kako platiti - Načini plaćanja

Grupko obaćava