Grupko.rs - grupna kupovina, grupni popusti do 90%, najbolje dnevne ponude u gradu

270 din umesto 600 din za kompletno pranje automobila spolja i unutra, plus voskiranje, mazanje guma, kokpita i odmašćivanje felni!

270 din
Vrednost:
600 din
Popust:
55%
Ušteda:
330 din
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno:
Ponuda je istekla.
Facebook Twitter E-mail
270 din umesto 600 din za kompletno pranje automobila spolja i unutra, plus voskiranje, mazanje guma, kokpita i odmašćivanje felni! 270 din umesto 600 din za kompletno pranje automobila spolja i unutra, plus voskiranje, mazanje guma, kokpita i odmašćivanje felni! 270 din umesto 600 din za kompletno pranje automobila spolja i unutra, plus voskiranje, mazanje guma, kokpita i odmašćivanje felni! 270 din umesto 600 din za kompletno pranje automobila spolja i unutra, plus voskiranje, mazanje guma, kokpita i odmašćivanje felni! 270 din umesto 600 din za kompletno pranje automobila spolja i unutra, plus voskiranje, mazanje guma, kokpita i odmašćivanje felni!
Napomene
  • Ponuda obuhvata kompletno pranje automobila spolja i unutra, plus voskiranje, mazanje guma, kokpita i odmašćivanje felni
  • Možete kupiti više kupona
  • Nakon dobijanja kupona neophodno je da dolazak najavite telefonom: 066/015-297
  • Ponudu možete iskoristiti na jednoj od dve lokacije: Triše Kaclerovića 27a ili Braće Jerković 112b
  • Sa sobom obavezno ponesite odštampan kupon
  • Ponudu možete iskoristiti u periodu od 27.07.–27.08.2012. godine
Firma

Autoperionica DAP CAR

Adresa:
Triše Kaclerovića 27a, Beograd

Telefon:
066/015-297

Komentari (3)
Više o ponudi

Skoro ste se vratili sa izleta na kojem ste se proveli nezaboravno, ali ne možete da podnesete činjenicu da su vaša kola prljavija od vaših cipela. Ne dozvolite da vaš omiljeni “četvorotočkaš” izgleda tako. Uz Grupkovu ponudu – kompletno pranje automobile unutra i spolja uz voskiranje, mazanje guma, osvežene kokpita sa silikonskim mlekom i odmašćivanjem felni, vodimo vas u Autoperionicu DAP CAR gde ćete vaša kola srediti i preuzeti kao da je upravo izašao iz fabrke, blistav i mirišljav. Zato ne propustite ovu ponudu i za 270 dinara sredite vašeg “drugara” kako zaslužuje!

Zaprljan auto vrlo često služi da se prevezete sa jedne tačke na drugu. Neke kraće relacije ali … Često kola ne možete da nađete kada se parkirate na nekom parking, što zbog kompletno prekrivene boje atmosferskim uticajima ali i onim sitnim životinjicama koje neminovno ostanu zalepljene za farove, šoferšajbnu, stakla, haubu. Nije vam ni malo prijatno kada treba nekoga da povezete, kola su uvek prljava, što od ostataka hrane, što od pepela od pikavaca. Uvek su prisutni i neki sitni papirići koji nikome ne služe, a ponajviše vama.

Vreme je da sredite vašeg “drugara” po ceni od samo 270 dinara, u autoperionici DAP CAR koji se nalazi na dve lokacije; Triše Kaclerovića 27a i Braće Jerković 112b. Vaš drugar će dobiti tretman kompletnog čišćenja unutra, čišćenje kokpita silikonskim mlekom, kao i spolja ali i voskiranje i mazanje guma. Neka vožnja sa vašim drugarom bude prijatna, čista i mirisna!

Popusti se i uživaj!