Grupko.rs

250 din za individualni trening na Power Plate aparatu u Yoga Gym 49 u Kosovskoj ulici u centru grada! Od sada možete vežbati i u PARU!

Kategorije > Fitness
250 din za individualni trening na Power Plate aparatu u Yoga Gym 49 u Kosovskoj ulici u centru grada! Od sada možete vežbati i u PARU!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

San svake osobe je da brzo postigne željeni izgled linije tela što, ponekad, izgleda nemoguća misija, ali uz pomoć sprave Power Plate, rezultati su brzo vidljivi! Pola sata vežbanja a dobijete rezultate kao da ste vežbali dva sata, na konvencionalni način, korišćenjem sprava u teretani. Da bi brzo postigli vidljive efekte, Grupko vam predlaže fenomenalnu ponudu - trening na Power Plate spravi u "Yoga Gym 49", u samom centru grada, za samo 250 dinara!  Od sada možete vežbati u PARU jer postoje DVA aparata za vežbanje! Najbolje od svega je što vam, definitivno, neće oduzimati puno vremena!

Power Plate trening aktivira od 95 - 98% mišićnih vlakana nasuprot 40 do 50% koliko se aktivira kod konvencionalnog treninga! Prilikom treninaranja na Power Plate-u, ne samo da se rekreirate, već i dovedite telesnu težinu i figuru do perfekcije u najkraćem vremenskom roku, a značajno smanjujete i rizik od osteoporozeDvadeset minuta treninga na Power Plate-u zamenjuje 1,5 sat  klasičnog treninga u teretani.

POWER PLATE je revolucionarni trenažer koji vam omogućava da:

-Ojačate mišiće i oblikujete telo (mišiće)
-Ubrzate gubitak težine
-Smanjite celulit
-Poboljšate cirkulaciju
-Ubrzate metabolizam
-Povećate gustinu kostiju.

Prilikom konvencijalnog treninga, kod većine osoba, angažuje se 40% mišićnih vlakana, a vežbanjem na Power Plate spravi aktivira se od 95% do 97% mišićnih vlakana.

Yoga Gym 49 se nalazi u samom centru grada u Kosovskoj ulici. Prostor izgleda fenomenalno a takvi su i zaposleni koji rade sa vežbačima. Oni su kvalitetni, profesionalni i puni znanja kako da iz vašeg tela izvuku maksimu. 
OD SADA MOŽETE VEŽBATI U PARU.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva:Jedan treninga na Power Plate spravi
  • Možete kupiti 8 kupona
  • Ponuda važi i za nove i za stare članove
  • Neophodno je zakazivanje na tel: 011/322-9883
  • Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da, blagovremeno, otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati da je iskorišćen
  • Radno vreme: po-pet 09-23h, sub 11-21h i ned 13-21h
  • Kupon možete iskoristiti do 16.06.2015.godine

Yoga Gym 49

250 din za individualni trening na Power Plate aparatu u Yoga Gym 49 u Kosovskoj ulici u centru grada! Od sada možete vežbati i u PARU!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
1000 din.
Popust
75%
Kupljeno
85 kupona
Podeli sa prijateljima!