Grupko.rs

249evra putovanje u Španiju i Italiju! Prevoz + smeštaj na bazi 6 punih pansiona u Lloret de Maru + 1 noćenje sa doručkom u Djenovi u hotelima 3* u 1/2 i 1/3 sobama! Polazak 12.06.

Kategorije > Putovanja
249evra putovanje u Španiju i Italiju! Prevoz + smeštaj na bazi 6 punih pansiona u Lloret de Maru + 1 noćenje sa doručkom u Djenovi u hotelima 3* u 1/2 i 1/3 sobama! Polazak 12.06.
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

ĐENOVA-LLORET DE MAR-BARSELONA-NICA

  sa posetom San Remu,St.Tropeu i Monte Carlu

   12.06.2015.-23.06.2015. god. – AUTOBUSOM 12 DANA

Cena: 249 evra (umesto 439 evra)

  

 PROGRAM  PUTOVANJA:

 

I DAN  – BEOGRAD – ĐENOVA Sastanak na parkingu OTP Buvljak u 17:30h. Polazak iz Beograda u 18h. Nocna voznja do Djenove, preko Hrvatske i Slovenije sa kracim usputnim zadrzavanjima radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.

II DAN -ĐENOVA - Dolazak u Djenovu u prepodnevnim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje centra grada, koji je proglasen delom svetske kulturne bastine, Trg de Ferari na kome se nalaze opera i berza, Trg Mateoti sa palatom pravde, Duzdeva palata, katedrala San Lorenco, via Garibaldi sa palatama djenovljanskih aristokratskih porodica, Trg pobede, stara luka, Kraljevska palata…Slobodno vreme. Smestaj u hotel. NOCENJE.

III DAN  - ĐENOVA –SAN REMO–ST.TROPE- DORUCAK. Napustanje hotela.Nastavak puta ka Spaniji. Svracanje u San Remo, mondensko letovaliste na cuvenoj Rivijeri cveca...Razgledanje grada i slobodno vreme za uzivanje u italijanskoj prestonici cveca, u kojoj se odrzava jedan od najstarijih i najznacajnijih festivala zabavne muzike u Evropi. Nastavak puta ka St. Tropeu cuvenom mondeskom letovalistu.Slobodno vreme. Nocna voznja.

IV DAN - LLORET DE MAR – Dolazak u Lloret de Mar u jutarnjim casovima. Upoznavanje ovog sarmatnog gradica i slobodno vreme do check in-a u hotel. Posle 14h smestaj u hotelske sobe. RUCAK.Slobodno vreme za kupanje na prelepim plazama Costa Brave. VECERA. NOCENJE.

V DAN - LLORET DE MAR- DORUCAK. Fakultativna poseta Barselone I. Obilazak glavnog grada Katalonije: Olimpijska luka,crkva „Sagrada Familia“, Trg Katalonije, kuce Batljo i Mila, Avenija Diagonal, Trg Spanije, Nacionalna palata, brdo Mon Zuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, Barseloneta, setaliste Las Ramblas...Slobodno vreme za uzivanje u soping zoni Las Ramblas i Barrio Gotico. Mogucnost fakultativnog obilaska stadiona Barcelone CAMP NOU (koji je sagradjen 1957 god. a prema kapacitetu najveci stadion u Evropi) u okviru ture CAMP NOU EXPERIENCE. RUCAK(lunch packet za izletnike).Povratak u Lloret de Mar. VECERA. Fakultativni odlazak na cuveni Flamenko sou i uzivanje u temperamentnom i strasnom plesu ansambla Hose Leona. Individualni povratak u hotel. NOCENJE.

VI DAN - LLORET DE MAR - DORUCAK. Fakultativna poseta  najlepšem letovalistu na Costa Bravi  TOSSA DE MAR. To je srednjevekovni grad opasan zidinama koje datiraju iz 12. veka. Na glavnom ulazu u stari grad nalazi se sahat kula, a unutar zidina je splet uskih ulica sa skulpturom Ave Gardner. Slobodno vreme za setnju, kupanje, kaficu ili tapas u nekom od autenticnih spanskih ili katalonskih restorana. Povratak u Lloret de Mar. RUCAK. Slobodno posle podne za individualne aktivnosti, kupanje, suncanje…VECERA. NOCENJE.

VII DAN - LLORET DE MAR-BARSELONA MAGICA- DORUCAK. Slobodno vreme za kupanje i individualne aktivnosti. RUCAK. Popodnevna Fakultativna poseta i obilazak Barselone II. Panoramsko razgledanje grada: Toranj Agbar, Trijumfalna kapija, Pasaz Luisa Kompanisa, Palata pravde, Park Citadela (u ovom parku su svoj pecat ostavili slavne arhitekte poput Luisa Domeneka i Montanera, Antoni Gaudija...u njemu se nalaze i cuvena Gaudijeva raskosna fontana „Gran Cascada“, Parlament Katalonije, ZOO vrt...), marina Port Vell, slobodno vreme za uzivanje i soping u zoni marine i TC Maremagnum; u vecernjim satima polazak za Trg Spanije na spektakl svetlosti i zvuka, popularnih „Magicnih fontana“ zvanicno najposeceniju atrakciju ovod grada. VEČERA (lunch packet za izletnike). Povratak u Lloret de Mar u kasnim vecernjim casovima. NOĆENJE.

VIII DAN - LLORET DE MAR-OUTLET LA ROCA VILLAGE-VINARIJA - DORUČAK. Slobodan dan za kupanje, suncanje...RUČAK. U popodnevnim casovima polazak na fakultativni izlet u cuvenu bodegu na besplatnu degustaciju vina, cuvene spanske sangrije i tipicnih suhomesnatih delikatesa po kojima je Spanija poznata u svetu. Nastavak puta u okviru izleta ka najvecem soping outletu Katalonije „La Roca Village“, Mango outletu i Nike factory, u vreme sezonskih snizenja. Povratak u Lloret, u hotel. VEČERA. NOCENJE.

IX DAN - LLOERT DE MAR-FIGUERAS- DORUCAK. Slobodno vreme za kupanje i suncanje...RUČAK. Fakultativna poseta zivopisnom gradicu Figerasu, rodnom gradu slavnog Salvadora Dalija, koji mu je u nasledje ostavio najveci nadrealisticki objekat na svetu, ciji exponati provocirajuci podsvest svakog posetioca, nikog ne ostavljaju ravnodusnim! Povratak u Lloret de Mar. VECERA. NOĆENJE.

X DAN –  LLORET DE MAR – NICA- DORUČAK. Napustanje hotelskih soba i odlaganje prtljaga za to predvidjeni hotelski prostor. Slobodno vreme za kupanje, suncanje, setnju do vecernjeg polaska za Azurnu obalu. Nocna voznja.

XI DAN – NICA- Dolazak u  Nicu u jutarnjim casovima. Obilazak kraljice Azurne obale, Trg Masena, Englesko setaliste, hotel Negresco...Slobodno vreme za kupanje i suncanje na najlepsim plazama Azurne obale. Vecernji polazak i nastavak puta ka Knezevini Monaco. Poseta cuvenom gradu kocke Monte Carlu (Casino, Hotel de Paris...)...Slobodno vreme.Nastavak putovanja ka Srbiji.

XII DAN –  Dolazak u Beograd  u podnevnim casovima.
Kraj putovanja


PLAĆANJE

Placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

Gotovinsko placanje:
30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina)
Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a

 


PONUDOM SE PODRAZUMEVA:

Prevoz komfornim turistickim autobusom prema programu putovanja,

Smeštaj na bazi 6 punih pansiona u Lloret de Maru i 1 noćenje sa doruckom u Djenovi (ili okolini) u hotelima 3* u 1/2 i  1/3 sobama.

Usluga predstavnika agencije/vodica,

Troskove realizacije programa.

 

PONUDOM SE NE PODRAZUMEVA:

FAKULTATIVNI IZLETI(minimum 30 prijavljenih)
Camp Nou -23 evra
Izlet u Barselonu 1  - 20 evra
Izlet u Barselonu 2 (Magica)  -15 evra
Muzej Salvadora  Dalija  -25 evra
Izlet u Tossa de Mar -10 evra
Flamenko veče (Tradicionalni ples)- 25 evra

Individualni troskovi putnika
Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Djenovu i okolinu (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela)-u hotelima sa 2* i 3*- 2 evra/noćenju
Obaveznu turisticku taksu za boravak u Lloret de Maru (placa se na recepciji hotela-0.5 evra/noćenju za hotele 3*)

Međunarodno zdravstveno osiguranje


 

NAPOMENE:
Doplata za jednokrevetnu sobu - 120 evra

SMEŠTAJ:

- HOTEL  3***: -tačan naziv hotela u Đenovi I Lloret de Maru će biti poznat dve nedelje pre putovanja. U Lloret de Maru saradjujemo sa www.donjuanhotels.com/,www.hotelselvamar.com/www.festabravahotel.com/

 

NAPOMENA: U slučaju promena na monetarnom trzistu ili trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator  putovanja zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja. Agencija zadrzava pravo izmene redosleda ili sadrzaja programa u zavisnosti od objektivnih okolnosti.

ROK ZA OBAVESTAVANJE PUTNIKA O OTKAZU ARANZMANA JE 5 DANA.
UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 344/2010 OD 19.02.2010.

 

 

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Vrednosni kupon kojim obezbeđujete popust na putovanje u ĐENOVU, LLORET DE MAR, BARSELONU i NICU sa posetom San Remu,St.Tropeu i Monte Carlu
  • Sniženu cenu od 249 evra (umesto 4399 evra) plaćate direktno u agenciji ISKLJUČIVO uz Grupko kupon
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona za druge osobe
  • Aranžman traje od  12.06.2015.-23.06.2015.godine
  • Poželjno je rezervisati mesto pre kupovine kupona
  • Za sva dodatna pitanja i rezervaciju: 011/3285-717; 011/3282-905
  • Nakon dobijanja kupona OBAVEZNO je izvršiti potvrdu rezervacije 
  • Kupon možete iskoristiti 12.06.2015.godine
  • UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURSLICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 344/2010 OD 19.02.2010

Turistička agencija ETA Turs

249evra putovanje u Španiju i Italiju! Prevoz + smeštaj na bazi 6 punih pansiona u Lloret de Maru + 1 noćenje sa doručkom u Djenovi u hotelima 3* u 1/2 i 1/3 sobama! Polazak 12.06.
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
Vaučer
Popust
Vaučer
Kupljeno
26 kupona
Podeli sa prijateljima!