Grupko.rs - grupna kupovina, grupni popusti do 90%, najbolje dnevne ponude u gradu

200 din za kupon kojim ostvarujete popust od 50% na muške i ženske naočare za sunce svetskih brendova: Guess, Esprit, Elle, Polar, Puma...

200 din
Vrednost:
400 din
Popust:
50%
Ušteda:
200 din
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 70
Sledeći put budite brži!
Facebook Twitter E-mail
200 din za kupon kojim ostvarujete popust od 50% na muške i ženske naočare za sunce svetskih brendova: Guess, Esprit, Elle, Polar, Puma... 200 din za kupon kojim ostvarujete popust od 50% na muške i ženske naočare za sunce svetskih brendova: Guess, Esprit, Elle, Polar, Puma... 200 din za kupon kojim ostvarujete popust od 50% na muške i ženske naočare za sunce svetskih brendova: Guess, Esprit, Elle, Polar, Puma... 200 din za kupon kojim ostvarujete popust od 50% na muške i ženske naočare za sunce svetskih brendova: Guess, Esprit, Elle, Polar, Puma... 200 din za kupon kojim ostvarujete popust od 50% na muške i ženske naočare za sunce svetskih brendova: Guess, Esprit, Elle, Polar, Puma...
Napomene
  • Ponuda obuhvata kupon koji vam ozbeđuje popust od 50% na brendirane muške i ženske naočare za sunce
  • Brendovi: Esprit, Guess, Elle, Puma, X-ide, Contini, Thierry, Mugler, …
  • Kupon važi za jedne naočare
  • Možete kupiti više kupona
  • Radno vreme: pon-pet 09-20h, sub 09-15h
  • Kupon možete iskoristiti u period od 31.08.-31.09.2012.godine
Firma

Očna kuća Tadić

Adresa:
Nemanjina 46a, Savski venac, Beograd

Telefon:
011/ 264-2321

Komentari
Više o ponudi

Kažu da su sunčevi zraci, poslednje dve decenije drugačiji, intenzivniji i sve više oftamologa preporučuje korišćenje sunčanih naočara kako biste svoje oči zaštitili od neželjenih efekata koji, kao takvi, mogu da prouzrokuju niz oštećenja na oku! Kupovinom Grupko kupona u vrednosti od 200 dinara stičete pravo da ovo leto “prošetate” sunčane naočare brendiranih svetskih modela za žene i muškarce uz popust od čak 50% na originalne cene (3.600 – 15.000 din) tako da ćete izdvojiti iznos od 1.500 – 7.500 din!

Iako su prvenstveno idealna zaštita od sunca, naočare su ušle u modu na velika vrata, pa bez njih vaš kompletan stajling neće biti potpun. Izaberite ram koji vam najbolje stoji bilo da ste muško ili žensko i ponosno ih “prošetajte”.

Ipak, zaštita očiju od sunčevih zraka ne bi trebalo biti stvar pomodarstva i trenda, nego obaveza svake osobe koja koja vodi računa o svom zdravlju. Studije su pokazale da duža i učestala izloženost jakom suncu povećava rizik pojave katarakte. Zato, sunčane naočare u letnjim i zimskim periodima su neophodno zdravstveno pomagalo, ali i modni dodatak.

Prošetajte do prodajnog objekata očne kuće Tadić i izaberite model sunčanih naočara svetski poznatih brendova: Puma, Guess, Esprit, Polar, X-ide, Thierry, Elle, Mugler, Contini,… i bezbedno užuvajte u ovim letnjim, predivnim, danima!

Popusti se i uživaj!