Grupko.rs

2.990 din za korekciju nosa, brade ili uvećanje jagodica filerima hijalurona u VIP BEAUTY CENTRU!

Kategorije > Lepota & Spa
2.990 din za korekciju nosa, brade ili uvećanje jagodica filerima hijalurona u VIP BEAUTY CENTRU!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Niste zadovoljni svojim nosem, a pritom strahujete od plastičnih operacija? Ne brinite, niste jedini. Oblikom i veličinom nosa nezadovoljni su mnogi muškarci i žene, pokazala su istraživanja. Međutim, sada postoji rešenje i za takvu situaciju. Možete da se podvrgnete manje traumatičnoj i jeftinijoj varijanti: doterivanju nosa bez odlaska pod nož, ili takozvanom nehirurškom preoblikovanju nosa.

- Juvederm hijaluron
- Remodeliranje nosa
- Korekcija brade, vilice
- Uvećanje jagodica
- 0.50 ml filera
Ovom intervencijom koriguje se izgled nosa i rešava se problem neravnina, ulegnuća, asimetrije i iskrivljenosti u stranu, nadoknađuje se volumen na mestu gde ga ima manje i podiže se vrh nosa ako je potrebno, menja se izgled iz profila i anfasa i linije i površine nosa dovode se u idealnu srazmeru.

Napretkom tehnologije dizajniranja novih materijala dobijen je niz nano-bioteh materijala koji se mogu koristiti za remodeliranje nosa i korekciju nepravilnosti na licuuvećanje jagodica, korekcija linije brade, korekcija cele linije donje vilice i donjoviličnog ugla, čela i koštanih ivica orbite.

Sama intervencija je kratka, traje od 30 do 40 minuta. Rezultat je trenutno vidljiv i nakon intervencije pacijent može odmah da se vrati svojim svakodnevnim aktivnostima. Na mestu aplikacije mogu se javiti blagi otok i crvenilo, koji obično prolaze za nekoliko dana.

Kod remodeliranja ne postoje rizici koje nose velike operacije nosa u opštoj anesteziji i, što je takođe važno, finansijski su mnogo povoljnije od klasičnih hirurških intervencija.

Preparat je visoko polimerizovan što ukazuje na stabilnost njegovih molekula, kao takav on je trajno postojan jer ga odbrambene ćelije organizma ne tretiraju kao strano tkivo. Broj neželjenih reakcija praktično je sveden na minimum. Jednostavan je za upotrebu, estetski rezultati su odmah vidljivi, oporavak je brz, a rezultati  su trajni. Preparat je izuzetno bezbedan i može se primenjivati kod svih. 

Vaša lepota na prvom mestu!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponuda važi za: Remodeliranje nosa, korekcija brade ili uvećanje jagodica filerima hijalurona
  • Kupon važi za 0,50ml filera
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Obavezna najava unapred: 069 110 6000
  • Radno vreme: Ponedeljak-Subota 09-20h
  • Rok iskoristivosti kupona do 15.12.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti kupone nije moguće iskoristiti

Vip Beauty Centar

  • Antifašističke borbe 21
  • 069 110 6000
2.990 din za korekciju nosa, brade ili uvećanje jagodica filerima hijalurona u VIP BEAUTY CENTRU!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
9000 din.
Popust
67%
Kupljeno
25 kupona
Podeli sa prijateljima!