Grupko.rs

2.900 din za Kurs MS Office paketa (Word, Excel, Power Point ), MS Windows-a 7 i XP i osnova interneta ili 4.900 din za AUTOCAD 2D kurs!

Kategorije > Edukacija
2.900 din za Kurs MS Office paketa (Word, Excel, Power Point ), MS Windows-a 7 i XP i osnova interneta ili 4.900 din za AUTOCAD 2D kurs!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Kod kuće, na poslu, kod prijatelja ... stalno se javlja potreba za korišćenjem računara, bilo da je reč o programu za obradu teksta - Word, programu za rad sa tabelama i računskim operacijama – Excell ili program za pravljenje prezentacija – Power Point, internetu ili možda čak Autcada. Rad bez nekog od ovih programa je prosto nezamislivo, u današnje vreme, bilo da li su zahtevi lični ili poslovniAko biste želeli da naučite da koristsite ove programe ili želite da usavršite znanje, odmah rezervišite Grupkove kupone.  

Znanja nikada dosta i uvek se treba usavršavati. Što više naučite, život će vam biti bogatiji i potpuniji. Ukoliko se od vas, na poslu, zahteva da radite u nekom od ovih programa, a vi im baš niste vični, možda ste tek početnik ili zante po nešto ali biste da usavršite znanje, današnja ponuda je vaš pravi izbor.

Današnjom ponudom smo vam omogućili da birate jedan od ponuđenih programa ili oba, u zavisnosti od vaših potreba.

Po ceni od 2.900 din dobićete kurs MS Office paketa ( MS Office Word, MS Office Excel i MS Office Power Point), MS Windows-a 7 i XP i osnova interneta.

Po ceni od 4.900 din dobijate kurs AUTOCAD-a 2D.

U DVI Inženjeringu će vam odati sve one male tajne ovih programa tako da ćete postati pravi profesionalac i svaki zadatak koji dobijete ili postavite sebi u radu sa biće lak i brzo urađen!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Kurs MS Office paketa ( MS Office Word, MS Office Excel i MS Office Power Point ), MS Windows-a 7 i XP i osnova interneta ili  Kurs AUTOCAD-a 2D
  • Kurs autocada obuhvata 24 časova u trajanju od po 45 min
  • Kurs Ms Office, MS Windows i osnove interneta obuhvata 12 časova u trajanju od po 45 min
  • Jedan kupon je za jedan kurs od dva navedena kursa
  • Možete kupiti više kupona
  • Nakon dobijenog kupona, neophodno je da se javite na tel 069/183-1172 kako biste se prijavili
  • Ponudu možete iskoristiti na lokaciji: Vladimira Tomanovića 7
  • Telefon za sve dodatne informacije: 069/183-1172
  • Kupon možete iskoristiti do: 12.07.2015.godine

DV engineering

2.900 din za Kurs MS Office paketa (Word, Excel, Power Point ), MS Windows-a 7 i XP i osnova interneta ili 4.900 din za AUTOCAD 2D kurs!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Izaberite opciju ponude
2.900 din za Kurs - MS Office paket, osnove interneta i Windows 7!
4.900 din za Kurs- AUTOCAD 2D!
Vrednost
10000 din.
Popust
71%
Kupljeno
5 kupona
Podeli sa prijateljima!