Grupko.rs

2.900 din umesto 7.500 din za 24-časovno praćenje krvnog pritiska i detaljna analiza i pregled lekara u ordinaciji DZ Clinicanova! Popust 61%!

Kategorije > Zdravlje
2.900 din umesto 7.500 din za 24-časovno praćenje krvnog pritiska i detaljna analiza i pregled lekara u ordinaciji DZ Clinicanova! Popust 61%!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Potrebna vam je detaljna anliza rada srca i precizna analiza kretanja vašeg krvnog pritiska. Holer je aparat koji će prikupiti sve nepravilnosti i dati sve potrebne odgovore vašem doktoru koji će vam pojasniti dobijene rezulatate. Holter aparat se može nositi 24h ili 48h u zavisnosti od potrebe monitoringa vašeg srca, kako vaš lekar predloži. Nošenje holtera je potpuno bezbolno a predlaže se njegovo korišćenje u situacijama detaljne dijagnostike prilikom otkrivene izražene aritmije srca - osećaja lupanja srca, preskakanje srca, bolova u grudima, analiza rada elektrostimulatora srca odnosno, ugrađenog pejsmejkera, visokog ili niskog pritiska ili pritiska koji često ide gore-dole.

Holter je aparat koji beleži sve otkucaje srca koji se dešavaju u toku određenog perioda kada ga je potrebno nositi, u slučaju ove ponude to je period od 24h. Sam aparat je malih dimenzija i nosi se oko struka dok se njegove elektrode stavljaju na deo grudi, kao kada se radi EKG analiza. Dakle, vrlo konformno i bezbolno nošenje holtera vam može spasiti život!

Nošenjem holtera niste spustani ni u kojem smislu osim kupanja. Možete obavljati svakodnevne poslove, sve što inače radite svaki dan – odlazak na posao, bavljenje fizičkom aktivnošću, spavanje, uzimanjeredovnih medikamenata i navikama - pušenje, pijenje kafe. A, preporučuje se i izlaganje stresnim situacijama kako bi se registrovali mogući poremećaji u radu srca, koji će dati sve odgovore lekaru. Holter EKG aparat beleži sledeće vrednosti: srednja srčana frekvencijadepresija ST segmenta,poremećaji srčanog ritmapauzaQTc interval i varijabilnost srčane frekvencije kao nezavisan dijagnostički pokazatelj.

Prema uputsvu doktora vodićete i mali dnevnik o aktivnostima koje ste imali u toku perioda merenja i to ne smete zaboraviti. Nakon poroteka period od 24h dobijeni  rezultati se analiziraju od strane kardiologa kada vam se i saopštavaju. 

Ponuda za smanjenje posledica visokog krvnog pritiska obuhvata:

I DAN – Razgovor, merenje krvnog pritiska na obe ruke, postavljanje AMKP pritiska uz objašnjenje

II DAN -  Skidanje AMKP-a, tumačenje promena krvnog pritiska i pulsa tokom 24 sata, i nalaz lekara specijaliste medicinske hipertenzije sa terapijom i izdavanjem nalaza prema preporukama Evropskog udruženja za hipertenziju.

Vaše zdravlje u rukama lekara  Ass Dr sci med Miloš Stojanović - specijaliste medicinske hipertenzije koji će vam rastumačiti rezultate i dati generalnu sliku vašeg srčanog mišića.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • ·         Ponudom se podrazumeva: Nošenje 24h holtera krvnog pritiska, pregled i tumačenje dobijenih rezultata
  • ·         Tumačenje ii pregled radi ass dr sci med Miloš Stojanović specijalista medicinske hipertenzije
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Potrebno je kada dobijete kupon da zakažete termin odlaska
  • Obavezno ponesite odštampan kupon
  • Telefon za sva dodatna pitanja i zakazvianje termina: 011/71-51-777 ili 065/398-08-08
  • Radno vreme: pon-pet 7.30-20.30h i sub 7.30-15h
  • Kupon možete iskoristiti do: 30.06.2014.godine

Dom zdravlja Clinicanova

2.900 din umesto 7.500 din za 24-časovno praćenje krvnog pritiska i detaljna analiza i pregled lekara u ordinaciji DZ Clinicanova! Popust 61%!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
7500 din.
Popust
61%
Kupljeno
9 kupona
Podeli sa prijateljima!