Grupko.rs

2.500 din za tretman brazilskog ispravljanja kose Cadiveu keratinom sa efektom visokog sjaja kose! Zaboravite na feniranje tokom leta!

Kategorije > Frizerske usluge
2.500 din za tretman brazilskog ispravljanja kose Cadiveu keratinom sa efektom visokog sjaja kose! Zaboravite na feniranje tokom leta!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Zdrava i kvalitetna kosa bilo da je duga ili kratka je preduslov ženske lepote. Često se dešava kada se ofarbate ili promenite boju kosu ljudi to prvo primete sa komentarom kako blistate. Izgled same kose može biti i pokazatelj nekih medicinskih promena u organizmu, zato posvetite malo više pažnje nezi vaše kose. Grupko je mislio na sve dame koje vode računa o svom izgledu i u saradnji sa frizerskim salonom „Lina“ oformio ponudu -  brazilski tretman ispravljanja kose keratinom sa efektom visokog sjaja dlake po ceni od svega 2.500 dinara!

Želite zablistati na nekoj proslavi, važnom događaju i morate ostaviti odličan utisak. Neka vaša kovrdžava kosa za tu priliku, postane ravna i glamurozna! Oslobodite se dosadnog feniranja i udahnite život vašoj kosi koriteći tretman brazilske nege i brazilskog ispravljanja kose!

Brazilski tretman se može koristiti za sve tipove kose. Ovo je najsavremeniji i najefikasniji tretman za  kosu koja je farbana i hemiski tretirana. Savremena tehnologija,brazilski nanokeratin omogućavaju da se i najoštećenija kosa oporavi. On ne deluje površinski već restruktuira dlaku. Keratin se ubacuje i zaključava u dlaci te ona postaje deblja, negovanih  krajeva, glatka, sjajna i bez naelektrisnosti. Postaje na  dodor gušća i kao svila. Kovrdzava kosa obradjena Cadiveu preparatima uz termičku obradu  se može ispraviti.

Po  želji  može se uraditi samo postizanje viskog  kvaliteta bez ispravljanja  kose.

Koristimo prestižni keratinski preparat Cadiveu i  postižemo efekte:

-Momentalna regeneracija oštećene kose

-Gubitak naelektrisanosti i ućebanosti dlake

-Vraćanje  visikog sjaja kose

-Ispravljanje kose  

Efekat traje najmanje  3-6 meseci zavisno od kvaliteta kose.

U frizerskom salonu „Lina“ udahnuće vašoj kosi život i vi ćete biti spremni za sve prilike da zablistaste najbolje što umete!Neka i vaša kosa bude glamurozno sjajna čvrsta i zdrava!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Brazilski tretman ispravljanja kose keratinom sa efektom visokog sjaja dlake
  • Možete kupiti više kupona
  • Nakon dobijanja kupona neophodno je da tretman zakažete u vremenskom terminu 13-18h, putem brojeva: 011 2183 825 ili 065 4342 216
  • Ukoliko ste tretman zakazali ali ne možete da stignere, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom, vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
  • Radno vreme frizerskog salona je pon-pet 10-18h i  sub 10-16h
  • Kupon možete iskoristiti do 03.07.2015.godine

Frizerski salon LINA

  • T.C. City Passage, Obilicev venac 18-20, prizemlje, lokal 3.11, Beograd
  • 011/2183-825 065/4342-216
2.500 din za tretman brazilskog ispravljanja kose Cadiveu keratinom sa efektom visokog sjaja kose! Zaboravite na feniranje tokom leta!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
12000 din.
Popust
79%
Kupljeno
32 kupona
Podeli sa prijateljima!