Grupko.rs

2.500 din umesto 5.000 din za nadogradnju svilenih trepavica najsavremenijom tehnikom 1 na 1 u kozmetičkom salonu Duda S!

Kategorije > Kozmetički saloni
2.500 din umesto 5.000 din za nadogradnju svilenih trepavica najsavremenijom tehnikom 1 na 1 u kozmetičkom salonu Duda S!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Dobro je poznato da dugačke i guste trepavice daju na veličinisamog okoa, sitiču je i pogled izgleda prodorniji. Postoje razni načini da vaše trepavice učinite većim ali ako nemate duge i guste trepavice onda je trud uzalud. Za sve one koji bi da povećaju volumen trepavica i naglase svoje prelepe oči ponuda kozmetičkog salona „Duda S“ je upravo ono što vama treba – Nadogradnja svilenih trepavica tehnikom „1 na 1“, po ceni od SAMO 2.500 dinara!

Nemojte više trošiti novce na preskupe maskare koje, u promo reklamama, prave „čudotvorne trepavice“ jer to nije istina. Samo guste i duge trepavice mogu imati efekat iz reklama, uz bilo koju maskaru.

Želimo da vas uputimo u jedino, najsigurniji i najdugotrajniji, način nadogradnje trepavica tehnikom zvanom „1 na 1“ koja podrazumeva nadogradnju na svaku vašu pojedinačnu trepavicu svilenom trepavicom. Tehnika zahteva preciznost i dugotrajnost nadogradnje a u kozmetičkom salonu "Duda S" to je najsigurniji način da postignete WOW efekat trepavica!

Nadogradnja trepavica metodom "1 na 1", je nova i inovativna metoda, posle koje vaše trepavice postaju prirodno guste i zavodljive. Tehnika je nastala i do sada bila dostupna isključivo u Americi, a sada zahvaljujući veštim make-up stručnjacima kozmetičkom salonu "Duda S", od sada je dostupna i kod nas. Postupak predstavlja stavljanje veštačke trepavice, u ovom slučaju svilene trepavice, na svaku pojedinačnu prirodnu trepavicu, uz pomoć specijalne tehnike i vodootpornog lepka. Ona ostaje tu, dok prirodna trepavica sama ne otpadne, dakle 3-4 nedelje u zavisnosti od životnog veka vaše prirodne trepavice U toku ovog tretmana, koji traje oko 2h, trepavice se nanose potpuno bezbolno.Korekcija se vrši za 15 dana. Lepak je prirodan i ne smeta oku.

Specifičnost ovog tretmana jeste potpuno prirodan izgled trepavica, tretman nadogradnje je potpuno bezbolan, jednostavan i brz!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Nadogradnja trepavica tehnikom 1 na 1
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Obavezno zakazivanje min 3 dana ranije na tel:  069 555 55 70
  • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme, neophodno je da, blagovremeno –minimum 1 dan ranije, otkažete jer će se, u suprotnom, kupon tretirati da je iskorišćen
  • Radno vreme salona: pon-ned 10-20h
  • Kupon možete iskoristiti do: 03.07.2015.godine

Kozmetički salon Duda S

  • Čumićeva 2, I sprat,(lok. 97), Beograd
  • 069/555-5570
2.500 din umesto 5.000 din za nadogradnju svilenih trepavica najsavremenijom tehnikom 1 na 1 u kozmetičkom salonu Duda S!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
5000 din.
Popust
50%
Kupljeno
9 kupona
Podeli sa prijateljima!