Grupko.rs

2.500 din umesto 12.500 din za paket od 5 kavitacija + elektrostimulacija i drenaža u trajanju od 30 minuta u Physical & Soulu!

Kategorije > Kozmetički saloni
2.500 din umesto 12.500 din za paket od 5 kavitacija + elektrostimulacija i drenaža u trajanju od 30 minuta u Physical & Soulu!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Višak kilograma koji vam se uopšte ne sviđa, kada se pogledate u ogledalo,  se može rešiti i medicinskim metodama bez potrebnih hirurških zahvata. Metoda kojom se veoma lepo reguliše višak kilograma i otklanjanju masne naslage sa mesta gde su se pojavila jeste metoda – Kavitacije  koja se radi na jednom aparatu a rade se i tretmani elektrostimulacije i drenaže za postizanje trostruko bržeg efekta od svih metoda za koje ste do sada znali! U centru zdravlja „Physical&Soul“ po ceni od 2.500 dinara dobijate paket od 5 tretmana kavitacije za brz i bezbolan način eliminacije viška masnih naslaga!

Masne naslage u potkožnom tkivu stvaraju veliki problem. Od vidljivog celulita do bolnih stanja i na sam dodir,  itd. Metodaultrazvučne kavitacije, u kombinaciji sa elektrostimulacijom,  daje višestruko bolji željeni efekat razbijanja i eliminacije masnih naslaga iz organizma.  Rezultati su efikacniji i brži a vi ćete, za kraće vreme, postići  uspeti da se izborite sa masnim naslagama i problem je rešen na vaše zadovoljstvo.

S obzorom na činjenicu da 2/3 našeg tela čini voda a pošto znamo da mast ne može da se razloži u vodi, već ispliva na površinu, tako i višak masti u telu se manifestuje ispupčenjima na površini kože koja izgleda kao pomorandžina koža. Sve većom koncentracijom masti vidljivost je izražajnija a svaki dodir kože može biti manje, do izuzetne,osetljivosti t.j. jakog bola.

Današnjom ponudom želimo da što pre počnete sa tretmanima rešavanja problem au bilo kojem stadijumu da se vaše telo nalazi i zato smo u saradnji sa Centrom zdravlja „Physical&Soul“oformili ponudu  -  Paket tretmana od 5 kavitacija + elektrostimulacije i drenaže ceni od 2.500 dinara!

Ultrazvučna kavitacija je bezbolna metoda i medicinski je odobrena u tretiranju različitih medicinskih stanja. Jedna od takvih je i rešavanje problema masnih naslaga u telu. UlogaUltrazvučnih talasa je da takvi talasi prodiru do tačno određene dubine u tkivu i njihovo dejstvo je delovanje, isključivo, na masne ćelije tretiranog dela tela. Svi organi su potpuno bezbedni. Takvi talasi postaju toplotni i postiže se razbijanje masti što, za rezultat, dobija telo bez vidljivih masti.

Uz pomoć TFR metode postižu se efekti: razgradnja masnih ćelija, odvajanje i rastvaranje masti, smanjivanje masnih elemenata, poboljšanje kvaliteta protoka i cirkulacije tkiva. Važno je napomenuti da se kavitacijom uništavaju lokalizovane masne naslage i da to nikako nije metoda za rešavanje problema preterane gojaznosti.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Paket od 5 tretmana kavitacije + elektrostimulacije i drenaže na jednom aparatu
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Kada dobijete kupon potrebno je zakazati termin odlaska
  • OBAVEZNO ponesite odštampan kupon i ličnu kartu
  • Telefon za sva dodatna pitanja i zakazivanje termina: 060  727 10 71
  • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme neophodno je da, blagovremeno, otkažete jer će se u suprotnom kupon tretirati da je iskorišćen
  • Radno vreme: pon-ned 10-20h
  • Kupon možete iskoristiti do:  03.07.2015.godine

Physical & Soul

2.500 din umesto 12.500 din za paket od 5 kavitacija + elektrostimulacija i drenaža u trajanju od 30 minuta u Physical & Soulu!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
12500 din.
Popust
80%
Kupljeno
19 kupona
Podeli sa prijateljima!