Grupko.rs

2.450 din za sistematski ginekoloski pregled (bimanuelni pregled, kolposkopija, PA nalaz i VS) + ginekološki UZ + palpatorni pregled dojki + 50% popusta na 4D UZ u ordinacji Dr FILIA!

Kategorije > Zdravlje
2.450 din za sistematski ginekoloski pregled (bimanuelni pregled, kolposkopija, PA nalaz i VS) + ginekološki UZ + palpatorni pregled dojki + 50% popusta na 4D UZ u ordinacji Dr FILIA!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Jedna od najbitnijih stavki u očuvanju zdravlja svake žene je odlazak na ginekološki pregled. To često zna da bude prava gnjavaža jer nije lako pronaći stručnu osobu od poverenja, a koja će vam se uz to posvetiti i biti otvorena za sva vaša pitanja i eventualne probleme. Dobra vest je da Grupko brine o vašem zdravlju i da je odabrao samo najbolje za vas, pa vas danas vodi u Specijalističku ginekološko-akušersku ordinaciju Filija na sistematski ginekološki pregled –bimanuelni pregled, kolposkopija, PA nalaz i VS + ginekološki UZ + palpatorni pregled dojki! Neka briga o vašem zdravlju bude u najboljim rukama!

Svaka peta žena u Srbiji ide na redovne preglede kod ginekologa. Većina odlazi samo kada ima tegobe ili kada se u neposrednoj okolini, porodici ili na radnom mestu, desi da neka od njihovih rođaka ili prijateljica otkrije da je bolesna. Ne dozvolite da se to desi i vama jer znate kako kažu: „Bolje sprečiti nego lečiti!“. Upravo polazeći od činjenice koliko je zdravlje žene važno za nju samu, njenu porodicu i društvo u celini, u ordinaciji Filija svakom pacijentu se posvećuju sa izuzetnom pažjom. Značajan deo njihovih aktivnosti je usmeren na promovisanje dobrih zdravstvenih navika i edukaciju žena o zdravom načinu života i prevenciji bolesti. Ginekolog pored pregleda, dijagnostike i terapije veliki deo vremena sa pacijentom provede u razgovoru, savetovanju i edukaciji. Ovakav pregled preporučljivo je raditi jednom godišnje. Na taj način možete sprečiti eventualne komplikacije nekih stanja i na vreme uočiti promene.

Ponudom se podrazumeva: Sistematski ginekoloski pregled - bimanuelni pregled, kolposkopija, PA nalaz i VS  +  ginekološki ultrazvučni pregled + palpatorni pregled dojki!
Ali to NIJE SVE!

Donosilac kupona ostvaruje popust od 50% na ultrazvučni pregled dojki - 4D, UZ ili mikrobiološka analiza vaginalnog brisa, po izboru.

Specijalistička ginekološko akušerska ordinacija Filia – Dr Branka Krstajić-Bajović, nalazi se u ulici Bulevar kralja Aleksandra 95 / IV sprat, na Zvezdari. Već dugi niz godina uspešno pružaju ginekološke usluge i imaju bogato iskustvo u prevenciji, otkrivanju i lečenju premalignih i malignih stanja u ginekologiji. Kod njih ćete se osećati prijatno, a njihovo ljubazno osoblje će izaži u susret rešavanju vaših problema koristeći najsavremeniju opremu poput lasera, radio-talasa, videokolposkopa, ultrazvuka i CTG-a. Pružaju najkvalitetniju uslugu koja obuhvata preciznu dijagnostiku, bezbolnu i efikasnu terapiju kondiloma, ranica, polipa, ultrazvučnu dijagnostiku ginekoloških oboljenja i bolesti dojke. Imaju i poseban pristup kada su u pitanju sterilitet, vođenje trudnoće i problemi u menopauzi.

"Dolazite bez straha, lečite se bez bola, odlazite zadovoljni!"

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponudom se podrazumeva: Sistematski ginekoloski pregled - bimanuelni pregled, kolposkopija, PA nalaz i VS  +  ginekološki ultrazvučni pregled + palpatorni pregled dojki
 • Donosilac Grupko kupona ostvaruje popust od 50% na ultrazvučni pregled dojki - 4D, UZ ili mikrobioloka analiza vaginalnog brisa po izboru
 • PA nalaz gotov za 24h
 • Ponuda važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Neophodno je zakazivanjenajmanje 48h ranije na telefone: 063/839-8209
 • Ukoliko ste zakazali, ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno, minimum 1 dan ranije otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati da je iskorišćen
 • Radno vreme: pon-pet 11-19h
 • Kupon možete iskoristiti od 01.04.2015. – 15.05.2015.godine

Ginekološko akušerska ordinacija Filia

 • Bulevar Kralja Aleksandra 95, Zvezdara, Beograd
 • 063/839-8209
2.450 din za sistematski ginekoloski pregled (bimanuelni pregled, kolposkopija, PA nalaz i VS) + ginekološki UZ + palpatorni pregled dojki + 50% popusta na 4D UZ u ordinacji Dr FILIA!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
7000 din.
Popust
65%
Kupljeno
11 kupona
Podeli sa prijateljima!