Grupko.rs

2.350 din za kompletan ginekološki pregled u Poliklinici Euromedik na nekoj od PET lokacija- Slavija, Novi Bgd, Zemun, Centar ili Banovo brdo!

Kategorije > Zdravlje
2.350 din za kompletan ginekološki pregled u Poliklinici Euromedik na nekoj od PET lokacija- Slavija, Novi Bgd, Zemun, Centar ili Banovo brdo!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Jedna od najbitnijih stavki u očuvanju zdravlja svake žene je odlazak na ginekološki pregled. To često zna da bude prava gnjavaža jer nije lako pronaći stručnu osobu od poverenja, a koja će vam se uz to posvetiti i biti otvorena za sva vaša pitanja i eventualne probleme. Dobra vest je da Grupko brine o vašem zdravlju i da je odabrao samo najbolje za vas pa vas danas vodi u Polikliniku Euromedik na kompletan ginekološki pregled + kolposkopija + PAPA i VS test + ginekološki ultrazvuk - i to sve za 2.350 dinara! Neka briga o vašem zdravlju bude u najboljim rukama!

Ginekološki pregled- Ginekološki pregled se sastoji iz pregleda spoljnih genitalija i vaginalnog pregleda. Vaginalni pregled se sastoji iz pregleda spekulumom i bimanuelnog pregleda. Prilikom vaginalnog pregleda ginekolog će uzeti uzorke za razne testove kao što su Papanikolau test ili pregled sekreta. Ove metode su neophodne kako bi ginekolog mogao da pregleda spoljašnje i unutrašnje genitalne organe pacijentkinje.

Papanikolau test- Papanikolau test se obično obavlja jednom godišnje tokom redovnog ginekološkog pregleda. Imajte u vidu da ovaj test ne može da se radi u periodu menstruacije. Papanikolau test služi da se otkriju prekancerozne i kancerozne promene na grliću materice, odnosno da se pronađu eventualno promenjene ćelije. Papanikolau test je relativno jednostavna metoda i traje samo nekoliko minuta.

Kolposkopija- Kolposkopija predstavlja pregled grlića materice i dela vagine. To je pomoćna dijagnostička metoda, koja ima za cilj određivanje rasporeda abnormalnog skvamoznog epitela i preciziranje delova iz kojih se može uzeti tkivo za biopsiju. U navedene svrhe koristi se izvor jake svetlosti i koloskop sa uveličanjem 20-50 puta. Osnovni značaj ove metode se ogleda u ranoj dijagnostici karcinoma.

Ginekološki ultrazvuk- Savremena ginekologija se više ne može zamisliti bez ultrazvučnog pregleda. Metoda je jednostavna, bezbedna i klinički važna. Da bi ultrazvični pregled bio što efikasniji, potrebno je da pacijent u potpunosti sarađuje sa lekarom i izvrši adekvatne pripreme uoči pregleda: kada, šta i koliko treba jesti i piti uoči pregleda.

Dobro je poznato da je zdravlje najveće bogatstvo. Bez zdravlja nema života, ljubavi, zadovoljstva, uspeha, dece...Na žalost, često o tome razmišljamo tek kada je zdravlje ozbiljno narušeno. Poliklinika Euromedic vas zato poziva da brigu o svom zdravlju prepustite najboljima.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Kompletan ginekološki pregled
  • Jedan kupon je za jednu  osobu
  • možete kupiti više Kupona
  • Nakon dobijanja Kupona neophodno je da zakažete termin
  • Kupon možete iskoristiti na jednoj od 5 ponuđenih lokacija: Poliklinika Euromedik Alekse Nenadovica 7, Slavija  Poliklinika Euromedik Kosovska 6, Zemun,  Poliklinika Euromedik, Zrmanjska 8a, Banovo brdo  Opšta bolnica Euromedik, Visegradska 20, Dom zdravlja Euromedik, Gandijeva 122g Novi Beograd
  • Radno vreme: pon-pet 08-18h, sub 08-15h
  • Kupon možete iskoristiti do 15.06.2015. godine

Poliklinika Euromedik

  • Alekse Nenadovića 7, Slavija, Beograd
  • 011/244-4111 011/344-1517
  • www.euromedic.rs
2.350 din za kompletan ginekološki pregled u Poliklinici Euromedik na nekoj od PET lokacija- Slavija, Novi Bgd, Zemun, Centar ili Banovo brdo!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
3500 din.
Popust
33%
Kupljeno
145 kupona
Podeli sa prijateljima!