Grupko.rs

2.290 din za Brendirani dioptrijski okvir po izboru + HMC antirefleks stakla + kontrola dioptrije + GRATIS futrola sa krpicom!

Kategorije > Zdravlje
2.290 din za Brendirani dioptrijski okvir po izboru + HMC antirefleks stakla + kontrola dioptrije + GRATIS futrola sa krpicom!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Mutan vid, glavobolje, višesatni boravak ispred računara ili očna bolest u porodici su jasni znaci da je vreme da obavite pregled dioptrije, a u uz današnju Grupkovu ponudu to možete da uradite uz popust od čak 64%! U okviru današnje ponude obezbeđena su vam i antirefleks stakla, brendirani okvir za naočare po izboru i elegantna kutija za naočare sa krpicom za čišćenje stakala! Dobro ste čuli, sve to za samo 2.290 dinara! Nemojte se više voziti u nepoznatim smerovima, škiljiti na titlove u bioskopu i hodati kao muva bez glave! Nabavite naočare!

- Optika Optiland

- Brendirani dioptrijski okvir po izboru (Charm,Venturini,Krizia)

- Dioptrijska HMC antirefleks stakla

- Dioptrija do +/- 6 dptr i/ili do 4 dioptrije u sferi i do 2 cilindra

- Kompjuterski pregled

Pravilno određena dioptrija sa pravilnom izradom i ugradnjom stakala u ram koji vam najbolje pristaje uz oblik glave je najbolji način da  - PROGLEDATE! A kada prvi put to shvatite, kada stavite naočare, pitaćete se “ zašto  ste do sada toliko  čekali”. Jasniji i čistiji vid, izostanak glavobolja i svih onih “čudnih” bolnih stanja za koje niste mogli da definišete uzrok, prosto će nestati. Sada su vam predmeti i ljudi jasniji. Oči vam se ne zamaraju i osećate se kao preporođeni.

Antirefleks eliminise nezeljeni efekat refleksije sa povrsine stakla omogucava kvalitetniju sliku i smanjuje zamor ociju pri dugotrajnom radu ili boravku pod vestackim osvetljenjem. Takodje, antirefleks sadrze sloj koji je otporan na otiske i sloj koji odbija vodene cestice sa povrsine stakla. Idealan je za nocnu voznju, isto kao i za rad na racunaru.

Optika Optiland poseduje bogat izbor ramova renomiranih svetskih proizvođača, koje nudi u gotovo svim bojama, dimenzijama i oblicima. Svi ramovi su izuzetnog kvaliteta, i možete ih pronaći u veličinama za odrasle, ali i za decu. Takođe, ljubazno osoblje vam stoji na raspolaganju za sve konsultacije oko odabira pravog rama, koji će se uklopiti u vaš stil, oblik i širinu lica.

Progledajte uz Grupkovu ponudu!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Dioptrijski okvir, dioptrijska HMC antirefleks stakla sa ugradnjom - dioptrijskog raspona do +/- 6 dptr i/ili do 4 dioptrije u sferi i do 2 cilindra, futrola za ram i kompjuterski pregled
  • Ponuda važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Nakon dobijenog kupona neophodno je da izvršite zakazivanje pregleda telefonom na broj: 063 329 946 ili 011 318 76 59
  • Ukoliko niste u mogućnsoti da odete u zakazano vreme, neophodno je da, blagovremeno,  otkažete, minimum dan ranije, jer će se u suprotnom kupon smatrati da je iskorišćen
  • Radno vreme: Pon-Pet 12-20h, Subota 10-16h
  • Kupon možete iskoristiti do: 20.01.2018.godine

Optika Optiland

  • Jurija Gagarina 153, Beograd
  • 063 329 946 011 318 76 59
2.290 din za Brendirani dioptrijski okvir po izboru + HMC antirefleks stakla + kontrola dioptrije + GRATIS futrola sa krpicom!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
6400 din.
Popust
64%
Kupljeno
16 kupona
Podeli sa prijateljima!