Grupko.rs

Sistematski pregled krvnih sudova nogu, ruku i vrata!

Kategorije > Zdravlje
2.200 din za sistematski pregled krvnih sudova: dopler krvnih sudova nogu, ruku i vrata u Poliklinici Gracia Medika!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi
 • Sistematski pregled krvnih sudova
 • Dopler krvnih sudova nogu, ruku i vrata
 • Obavezna najava
 • Poliklinika Gracia Medika

Kolor Dopler krvnih sudova (Color Doppler dijagnostika) predstavlja neinvazivnu i potpuno bezbolnu metodu koja koristi ultrazvučne talase, visoke frekvencije (> 1MHz), za procenu protoka krvi kroz krvne sudove. Metoda se zasniva na odbijanju ultrazvučnih talasa od crvena krvna zrnca (eritrocite), pri čemu ultrazvučni talasi menjaju svoju frekvenciju (Doppler-ov efekat), što se registruje savremenim ultrazvučnim aparatima. Ovom dijagnostičkom metodom se podjednako pregledaju i arterijski sudovi (arterije), kao i venski sudovi (vene).

Kolor dopler krvnih sudova se najčešće koristi za pregled srca, krvnih sudova vrata, glave (transkranijalni Doppler - TCD), nogu, male karlice, ruku, bubrežnih krvnih sudova, krvnih sudova portnog sistema, abdominalne (stomačne) aorte i njenih glavnih grana... Ova dijagnostička metoda se primenjuje i za procenu cirkulacije u različitim organima i tkivima, kao i za otkrivanje prisustva patološke cirkulacije u različitim promenama.

S obzirom da se radi o metodi koja nema štetne efekte na ljudski organizam, preglede je moguće ponavljati onoliko puta koliko je potrebno.

Pravovremenim uvidom u stanje krvnih sudova u značajnoj meri se može pomoći pacijentima da izbegnu nekada i po životno opasna vaskularna obolenja kao što je moždani udar, a lekarima značajno olakšava terapijski pristup.

Ovaj pregled se preporučuje preventivno svim osobama starijim od 40 godina naročito osobama koje imaju:

vrtoglavicu, nestabilnost

neurološka oboljenja, moždani udar

povišen krvni pritisak

povišen holesterol i trigliceride

dijabetes i gojaznost

pušenje i alkohol

genetska komponP

Ponuda obuhvata sistematski pregled kolor dopler aparatom u cilju analize krvnih sudova nogu, ruku i vrata po ceni od 2.200 dinara u Poliklinici Gracia Medika u centru grada!

Poliklinika Gracia Medika je posvećena  Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima. Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, naša Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima.

U okviru Poliklinike uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti i ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK…). Oprema koja se koristi u radu je sertifi kovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu.

Prijatan ambijent i ljubazno osoblje stvaraju opuštenu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponuda podrazumeva: Sistematski pregled krvnih sudova nogu, ruku i vrata kolor dopler aparatom
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Za sva dodatna pitanja i obavezno zakazivanje termina011/3285-140 ili  060/4414-350
 • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme neophodno je da, blagovremeno, otkažete jer će se u suprotnom kupon smatrati iskorišćenim
 • Radno vreme: pon-pet  7.30 - 20.30hsub  8.30 - 15h
 • Kupon možete iskoristiti do: 15.10.2018. godine

Poliklinika Gracia Medika

 • Koče Popovića 7 (bivša Zagrebačka ulica), Zeleni Venac, Beograd
 • 011/328-5140 060/441-4350
 • http://graciamedika.com/
2.200 din za sistematski pregled krvnih sudova: dopler krvnih sudova nogu, ruku i vrata u Poliklinici Gracia Medika!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
14400 din.
Popust
85%
Kupljeno
18 kupona
Podeli sa prijateljima!