Grupko.rs

Uklanjanje 10 manjih promena na koži u Ordinaciji opšte hirurgije Đukić na Vračaru!

Kategorije > Zdravlje
2.000 din za uklanjanje do 10 manjih promena na koži (viseće bradavice, papilomi, keratoze) elektro-kauterom, laserski ili hiruški u Ordinaciji opšte hirurgije Đukić na Vračaru!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi
 • Uklanjanje do 10 manjih promena na koži
 • Hirurg određuje metodu uklonjanja (elektro-kauterom, laserski ili hiruški)
 • Ordinacija opšte hirurgije Đukić
 • Lokacija - Vračar

Vidljive promene na telu u obliku bradavica često ne možemo dobro okarakterisati kao bradavice ili mladeže. Viseće bradavice su virusnog porekla, a i veliki su estetski problem. Pogotovo ako se iste nalaze na pregibima kao što su: vrat, linija stomaka, pazuha  i tada nam stvaraju veliki problem jer postoji mogućnost njihovog oštećenja i moguće infekcije što nikako nije dobro. U Poliklinici Đukić uklanjanje promena na koži je potpuno bezbolna i sigurna metoda kojom se, u samo jednom koraku, rešava njihovo postojanje. Po izuzetnoj ceni od samo 2000 dinara, rešite se svih virusnih promena i bradavica sa kože!

Poliklinika Đukić je smeštena u najelitnijem delu Beograda u Ulici Patrijarha Varnave broj l9 na Svetosavskom platou. Raspolaže poslovnim prostorom u novogradnji od 12O metara kvadratnih. Opremljena je sa najnovijom i najsavremenijom  opremom za dijagnostiku i lečenje bolesnika. Registrovana je za pružanje pomoći i iz oblasti opšte i vaskularene hirugije, svih grana interne medicine  i ginekologije.

Vlasnik Poliklinike je profesor doktor Veljko Djukić, redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu. Specijalista je opšte i vaskularne hirurgije. Opštu hirurgiju je specijalizirao u Beogradu na i hirurškoj klinici, a vaskularnu u Londonu, Pragu i Moskvi. Ceo radni vek je proveo radeći kao hirurg. Na fakultetu je predavao ne samo studentima medicine već i posle diplomcima, kao i lekarima na specijalizaciji. Pozivan je kao profesor na nekoliko Evropskih fakulteta. Član je Medicinske Akademije Srpskog lekarskog društva i redovni član Srpske Kraljevske Akademije naučnika i umetnika. Svoje bogato kliničko iskustvo je  nesebično prenosio na mladje kolege ne samo na klinici već i širom Srbije i Republike Srpske gde je otvarao odeljenja za vaskularnu hirurgiju. Dao je veliki doprinos u razvoju hirurgije vena i arterija zbog čeka su ga posećivali bolesnici i van granica naše zemlje. Kao veliki humanista pomagao je bolesnicima koji su zahtevali lečenje i van njegove klinike koristeći snagu svog autoriteta.

Sem standardnih pregleda od dijagnostičkih procedura  u Poliklinici se rade anoskopija kod  hemoroida sa skleroziranjem istih po potrebi, gastroskopija sa biopsijom za pH analizu, kolonoskopija sa polipektopmijom, rektoskopija, cistoskopija sa biopsijom, sve laboratorijske analize, UZ pregledi na najsavremenijem UZ aparatu,  4D sa svim potrebnim sondama kao što su UZ srca, arterija i vena kako nogu tako i vrata, trbuha, mekih tkiva, štitaste žlezde, dojke zglobova i mišića, ginekološki UZ, operativne intervencije, operacije vena, kila, hemoroida, tumora kože i mekih tkiva kao što su tumori dojke, ateromi, lipomi i mladeži svih vrsta. Poliklinika  poseduje operacionu salu potpuno opremljenu za navedene intervencije. Za pojedine od navedenih intervencija koristi se laser, pogotovo zkada su u pitanju kapilari kože. Koristi se  injekciona sklerozantna injekcija za šuljeve i proširene vene, zatim uklanjanje uraslih noktiju,furunkula i karbunkula,  sprovodi se i infuziona terapija, uzimanje uzoraka krvi za laboratorijske analize kao i i.m i i.v injekcije. Na zahtev bolesnika vršimo i kućne posete.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponuda uključuje: Uklanjanje do 10 manjih promena na koži (viseće bradavice, papilomi, keratoze) elektro-kauterom, laserski ili hiruški
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Nakon dobijanja kupona neophodno je izvršiti zakazivanje tretmana na tel: 011/383-66-06, 011/383-66-07, 065/3441-475
 • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme neophodno je da, blagovremeno, otkažete jer će se u suprotnom kupon smatrati iskorišćenim
 • Radno vreme: pon-pet 09-19hsub 09-19h
 • Kupon možete iskoristiti do: 15.11.2018. godine

Poliklinika Đukić

2.000 din za uklanjanje do 10 manjih promena na koži (viseće bradavice, papilomi, keratoze) elektro-kauterom, laserski ili hiruški u Ordinaciji opšte hirurgije Đukić na Vračaru!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
10000 din.
Popust
80%
Kupljeno
17 kupona
Podeli sa prijateljima!